Дискусије : Бизнис

 Коментар
Sudbina Srbije
pagos
(s)
21. јануар 2014. у 19.06
tako to...

ushiceni dodjose iz glavnog grada Evrope slugani i patuljci od ljudi. Vucic i Dacic sa svojim ulizicama.

Donesose vijest o sreći i ljubavi i razumijevanju od strane njihovih gospodara! Ushiceni od lupkanja po ramenu , tapsanja u stilu ''dobar cuko, dobar cuko'' Na dobrom ste putu da rasturite o nama minimalnom trosku sami , svo svoje imanje.

Dakle, gospodo ciji servilni geni rade 24/7:
Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste nevjerovatan spoj izvrsioca-ulizica, cinovnicica, ljudi bez imalo ideje i vizije. Vi Vucic i Dacic ste obične jadne siledzije koji svoj jadan autoritet testirate na ogoljenom narodu, siromasnom do zuba.

Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste jedinstven primjer polupismenih državnika, koji ste bez imalo ustezanja poklonili dio svoje zemlje-odrekli je se(smrtna kazna za izdaju)

Gospodo slugani, Vucicu i Dacicu sa svojim ulizicama, je li vi stvarno mislite da će vas shvatiti ozbiljno, vas tako jadne i ponizne, bez dostojanstva, vas koji ste se onako olako odrekli svojih nacionalnih interesa??Pa naravno da nikad necete biti prihavecni u EU, kondomi moji dragi!! Ako ste tako olako se odrekli svojih vitalnih nacionalnih interesa, vrlo je jasno kako ćete se ponasati kad bude trebalo da stitite interese prijatelja ili država u istom klubu!!!

I tako Srbija ulazi u Evropu, kao silovana, iscijepana, ojadjena prostitutka, bez dostojanstva, bez icega.I onda neko ocekuje da će vas neko prihvatiti ozbiljno. Onaj ko ne poznaje mentalitete Anglosaksonaca, Francuza, i Germana vrlo dobro zna šta Srbiju ceka. Samo neznalice njihovih mentaliteta sa odusevljenjem prica o tamo nekoj EU.

I naravno da će Srbija uci u EU , ali Srbija Beogradskog pPasaluka. Takav narod nije bolje ni zasluzio!! Bombardovalo ih, tuklo, razaralo, ucjenjivalo, otimalo zemlje i oni opet trce siledzijama u zagrljaj!!!
gavranero
(Sexolog)
28. јануар 2014. у 11.52
Pa kako bi ti to odradio „ponosni pametni jaki Srbine”?Ratovao bi do poslednjeg Srbina?Ne bi to ni trajalo dugo.Samo sva sreća pa pravi
Srbi ne slušaju više takve budale.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.