Дискусије : Родитељи

 Коментар
Ostavljena trudnica u nedoumici
Crnooka
10. септембар 2013. у 18.04
Postovani,

Trudna sam. 6 mesec trudnoće. U braku sam. Udala sam se u Republiku Srpsku.Imam samo 19 godina. U očaju sam. Muž i ja smo, pre 7 meseci odlucili da se uzmemo i imamo bebu. Ali sve je krenulo po zlu. On ne želi da radi. Stalno izlazi. Nikada nije kuci. Meni nije sredio zdravstveno osiguranje. Povisila sam ton na njega i izudarao me je, trudnu. Otisla sam i vratila se kod svojih u Beograd. Ali sada me zanima nešto. Ne želim tog gada u svom zivotu. Da li mi može uzeti bebu? I kako da moja beba nosi moje prezime?
MalaHeroina
(doktor)
10. септембар 2013. у 20.49
Samo disi duboko!
Prvo, bebu ti ne može uzeti. Mozete djeliti starateljstvo, ali je uzeti ne može.
A za prezime nisam bas sigurna (i sama sam napravila grešku po ovome pitanju!). S obzirom da ste još uvjek u braku, nisam sigurna da li beba može da nosi samo tvoje prezime.
Posavjetuj se sa advokatom.
Puno sreće!
violinplayer
(IT)
01. јануар 2014. у 06.43
:)
elektra4-
28. јануар 2014. у 15.22
Trebala si zvati policiju,zapisnik o povredama i trazti zabranu prilaska da se osiguras za ubuduce da ti ne prilazi.
Zašto nebi mogao nositi tvoje prezime nije mi jasno.
aquariusnorth
(sisac golubova)
04. јун 2014. у 12.47
Ti se zaposli,nikako na socijalu jer time pokazujes da si nezrela da se brines o bebi, ukoliko se zaposlis ili krenes u skolu time dokazujes zrelost...I ubuduce mora da zavrsis skolu jer ukoliko padnes na teret državi a on ako se zaposli I ima veca primanja dokazace da je sposobniji da se brine o detetu...I sud kasnije može da mu dodeli dete na osnovu toga...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.