Дискусије : Навијачи

 Коментар
Која је ово победа Звезде..
Odesa
(надежда, вера и л)
04. јун 2024. у 02.24
...узастопно над ретардираним гробарима? питам за друга и за profiterskog дроњка...
TC-64
04. јун 2024. у 04.10
7 velicantvenih uzastopnih pobeda!)))) yes, yes, yes!!)))
Odesa
(надежда, вера и л)
04. јун 2024. у 10.57
...Остојина лимарска радионица издала ново саопштење:

Сutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima Beogradske arene ekipa Partizana izbori „majstoricu” i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu! KK Partizan poziva navijače da još jednom ispune Beogradsku arenu i pomognu svom timu.

Тако је, Арена треба да буде дубке пуна, крцата...јер је заиста велики мерак пометлати гробље и осми пут заредом и то у дубке пуној Арени.
А и да домаћи прославе што масовније освајање нове китуле ...
Odesa
(надежда, вера и л)
04. јун 2024. у 11.06
...саопштења сустижу једно друго, кад је гробље у питању, ево још једног:

POTVRĐENA ODLUKA VEĆA
– Sud za sportsku arbitražu u Lozani je 24. maja doneo odluku kojom je odbio Partizanovu žalbu u slučaju Nemanje Jovića i potvrdio odluku Veća za rešavanje sporova Fudbalskog saveza Srbije iz 29. avgusta 2023. godine – kaže Miletić.

Igrač je dobio dozvolu da može u novi klub.

– Naime, 29. avgusta prošle godine, Veće za rešavanje sporova donelo je delimičnu odluku kojom je usvojen tužbeni zahtev tužioca i raskinut profesionalni ugovor o igranju zaključen u avgustu 2022. godine, između Nemanje Jovića Partizana. Veće je primenilo član 72. stav 1. pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača FSS kojim je predviđeno da će nadležni organ FSS doneti odluku o raskidu krivicom kluba na osnovu zahteva igrača za raskid ugovora, kada utvrdi da postoji kršenje ugovora od strane kluba: kašnjenje u isplati mesečnih zarada ili stipendija, prispelih rata iz ugovornih obaveza, uplata PIO fondu i svih ostalih obaveza predviđenih ugovorom za period duži od tri meseca.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.