Дискусије : Навијачи

 Коментар
Sreda 24.04. polufinale kupa
TC-64
23. април 2024. у 06.09
Nešto razmišljam ukoliko izadju na teren grobari mogu i da podebe. Evo zašto. U prvoj utakmici iako je trebalo da bude i 10-2 za nas po sansama oni su ipak preokrenuli sa 1-0 na 1-2. Znaci sa malo suteva dali su nekoliko golova, dok nama treba 20 suteva za 2 gla. To jedno. U drugoj utakmici ponovoila se slična stvar kao i u prvom derbiju a to je da smo opet masili sve i svasta a oni pogadjali iz malog broja suteava, samo sto su ovaj put vodili dva puta.
Treće, nevidjene su lozane i przenice na laži koje sami smišljaju i u njih veruju, pocev od njihovih navijaca, preko uprave pa do samih igrača. To govorim kao dodotni naboj.
Dok su Zvzedini igrači već verovatno zadovoljni skoro sigurnom osvojenom titulom i ne bi me cudilo da se sutra ponovi isti sscenario i da Partizan opet vodi a da mi propustamo sanse ali da na kraju oni pobede.
Kao sto sam uvek bio objektivan i iskreno pisao o svemu, ovo je moje razmišljanje. Mi nemamo centarfora, mi nemamo bekove, a njima cela sezona svake godine staje u utakmice protiv nas. Za njih ne postoji ništa drugo. U svom njihovom ludilu i nekom potpuno otkacenom i degenerisanom izjednacavanju Zvezde i AV-a, iako im država redovno na njegovu intervenciju daje pare, odlaze placanje poreza i placa im licencu za Evropu itd, oni izvode neke svoje zakljucke da je pobediti Zvezdu zapravo pobeda nad sistemom itd. Tj ako pobedimo to je uprkos sistemu, a ako izgubimo to je jer je sistem kriv. Tako da oni žive u svom balonu ludila, ali im to izgleda daje neku snagu. I kažem ne bi me cudilo da pobede, jer desavalo se i ranije da se Zvezdini igrači posle osvajanja titule ili nadomak njenog osvajanja potpuno opuste i izgube, Nadam se da neće, mada ko zna...
Odesa
(надежда, вера и л)
23. април 2024. у 13.57
...Мустафа није вратио пасош а и гробље неће бојкотовати утакмицу:
глодари су то невиђени, покушавају да направе притисак како би се донела компромисна политичка одлука да им се да Куп а Звезди шампионат. Навикли су на политичарење у свом бављењу фудбалом, јер су на такав начин постојали све ове године. Е кад је тога нестало...кмее, кмеее, шмрцц.
Само су се прерачунали:...Звезди нема шта да се да кад она то већ има..шампионску титулу. А за Куп, е ту ће још да пролију зноја и суза...

П.С
Е од сад гробље захтева поштовање које им припада по фабричким подешавањима још из доба КаПеЈота и Тите и фрање и нимање од тога(више може).
Остали клубови да се нису усудили да надаље покушавају да им туре лопту у мрежу а то нарочито важи за Звезду.
Odesa
(надежда, вера и л)
23. април 2024. у 14.05
„Glavni arbitar Pavle Ilić odsudio je 173. večiti derbi bez greške, mišljenje je posmatrača suđenja Dejana Andrejića.

Vodila se polemika da li je Pavle Ilić opravdano dosudio penal za Crvenu zvezdu u završnici meča i da li je bio faul Šerifa Ndiajea pre izjednačujućeg gola.

Sada je posmatrač suđenja Dejan Andrejić doneo konačnu odluku:
Kako prenosi ”Sportklub„, sa odlukom posmatrača suđenja saglasan je i FSS.

Pavle Ilić odsudio je bez greške 173. večiti derbi.”

...е сад ће тек бити пизд...пизд...шмрц...шмрц...прцццц.

Ово је очигледни доказ да је на делу ВЕЕЕЛИИКААА завера против преподобних гробљанских праведника и да је ово тешка провокација да се на психичком плану тешко дестабилизују дан пред утакмицу...хахахаха

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.