Дискусије : Навијачи

 Коментар
Циркус достиже врхунац..
Odesa
(надежда, вера и л)
16. април 2024. у 12.01
Партизан нема тренера за дерби?!

Фудбалски клуб Партизан се, према писању београдских медија, налази у досад невиђеној неприлици пред вечити дерби који је на програму у суботу на стадиону „Рајко Митић”.
Партизан је пред претходни вечити дерби у регуларном делу сезоне био у трци за титулу, а потом је низом лоших резултата сам себи пуцао у ноге и дозволио Црвеној звезди да обезбеди прво место пред плеј-оф.
Управо у првом колу доигравања Звезда ће дочекати Партизан који, како пише Телеграф, нема тренера са важећом лиценцом?!
Подсетимо, актуелни тренер Игор Дуљај, који на волшебан начин остаје на клупи упркос катастрофалној игри екипе и лошим резултатима, у претходној утакмици, против Чукаричког, добио је жути картон је и суспендован на једну утакмицу – и то баш за вечити дерби!
Његов први помоћник Алберт Нађ требало је да преузме кормило црно-белих, као што је то пракса када је шеф стручног штаба онемогућен да обавља свој посао, али како наводи добро обавештени новинар Зоран Ивковић, Нађ је одбио да води Партизан у дербију!
„Нађ је своју одлуку саопштио колегама пред јутрошњи тренинг, а онда је после жучне расправе за коју су чули сви од ”портира на улазу„ до комшилука, напустио спортски центар у Земуну и није присуствовао раду првог тима у преподневним часовима. Шта је разлог одбијања-тешко је докучити. Јер, Алберт Нађ је под важећим уговором са црно-белима и по слову професионализма, уз напомену још једном да једини поседује ПРО лиценцу, те да је први помоћник Игора Дуљаја, било је апсолутно логично да управо он води утакмицу”, наводи Ивковић.
Ако је ова информација заиста тачна, Партизану у стручном штабу остају Бојан Завишић и Бруно Фидалго са лиценцама нижег ранга, а Марко Јовановић је тек почео да се школује за тренерски посао.
Заиста, невероватне ствари се дешавају у Партизану, од бојкота навијача, с намером да се смени управа, која и даље опстаје, преко финансијски издашних трансфера, изјава Дуљаја о „избацивању играча из станова због неплаћања и гладне деце”, бега па повратка фудбалера Ксандера Северине – стигло се до тога да у Хумској 1 не постоји стручњак са одговарајућом лиценцом и то за вечити дерби.
Поврх свега, 24. априла Партизан чека још један вечити дерби, у полуфиналу Купа Србије и то поново на стадиону ривала, што наводи на закључак да црно-белима поново следи сушна сезона.

https://sputnikportal.rs/20240416/partizan-duljaj-trener-nadj-sport-fudbal-derbi-zvezda-licenca-1171165 745.html

Што рече брат Мишко:,,,код њих никад досадно,,,...па Циркус је то !!!

TC-64
17. април 2024. у 16.10
I kad samo pomislis da i dalje ima onih koji stvarno misle da je AV kriv za sve što se desava kod grobara, zaista se treba pitati da li su takvi normalni?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.