Дискусије : Навијачи

 Коментар
Шта рећи, коју послуку порати?
D-Man
(Analyst)
20. децембар 2023. у 18.54
Ма није велики проблем што је Звезда изгубила од Партизана али је много већи проблем што Звезда има 3 пораза у првом делу првенства.

Кажу, Бахар смењен. Ако је тако, у реду, и требало је ако ни због чега другог а оно због 3 пораза у домаћем првенству.

Прилично сам сигуран да ће се Владан Милојевић прошетати кроз други део првенства и да ће Звезда на крају опет бити шампион.

Е, сад, мало о овој утакмици против Партизана. Јбт, па онај Родић као да три дана није ни спавао ни јео. Глуп пенал а онда не изађе на време и остави играча Партизана у чистој позицији из које постигне други гол.

Иначе, трегично је и што српски таблоиди већ неколико дана пишу о доласку левог бека Вагнера из МЛСа у Звезду. Руку на срце, можеш ти бити професионалац колико хоћеш али када ти сви јасно упућују поруку да ти се спрема замена онда не треба ни да чуди катастрофална игра Родића.

Катаи у 98ој минути маши гол са 3 метра. Идеалан центаршут, може да бира где да упути лопу а он, брале, 2 метра изнад гола.

Још једном о Бахару. Боли га нека ствар, он 4 милиона мора добити и то само након 6, 7 месеци рада. Ко ће због таквог кикса одговарати? Зар се милиони тако бацају?
Odesa
(надежда, вера и л)
21. децембар 2023. у 02.17
...па у нашој држави се не одговара за много битније ствари и за милијарде евара, шта је онда ова естрадна забава од спорта битна ?
TC-64
21. децембар 2023. у 03.11
STa vredi slati poruku kada nas niko ne cuje i ne slusa. TRi mesec acela ZVzedaska javnost bukvalno vristi da se smeni ovaj agarac i čujemo samo pa ima veliki ugovor, to j eproblem, pa kako ste ga sad smenili kada je sve zas.rao? Sad nije problem ugovor? Da se nosite u tri pi.de materine svi redom! Mogli smo možda vise da uradimo u EVropi, makar dva nersena rezultata bi nam bila dovoljna za 3 mesto! Ali ne, gospoda cekaju da sev propadne pa onda da reaguju kada vsi ensita ne može das e ispravi!
I šta je rešenje, da igramo bunker ponovo? NI sa MIlojevicem nismo pobedjivali u derbijima. Kada se samo setim onog finala kupa iz proleca 2019 kada su na teren izasli mamurni od proslave titule i izgledali na terenu kao da su ustali pola sata pre utakmice i naravno izgubili! NIsam za MIlojevica ni pod razno!
A za ovakve pi.darije sa BAharom, njegovim ugovorom i dovodjenjem ove kamare drva od nazovi pojacanja neko bi stvarno trebao da krivicno odgovara!
Nego me zanima druga stvar. Ona gov.na koja su tvrdila da zna se već ko radi protiv Partizana , šta sad imaju „pametno” da kažu?
Čitam budaletine šta juče pišu kako je „on” naredio da u derbiju bude neresen, kako mi ne znamo koji u to sumnjamo gde živimo i slične budalastine. Dokle god bude onih koji laz izmisle, a onda u nju i poveruju biće i takvih budala. nazalost to nam samo odmaze u pronalazenju pravih rešenja.
Inače za Partizan je ova pobeda kao kada mi pobedimo Liverpul. Otprilike tako.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.