Дискусије : Навијачи

 Коментар
Napredak-Zvezda
TC-64
03. децембар 2023. у 11.02
MUcenje celu utakmicu, i 1-0 za Zvzedu, mikakav igra, milion pogresnih dodavanja a na šta je sve licilo dovoljno je videt trapavost poslenjeg kontranapada u kome su ucestvovali Ndiaje i HVang. Napredak još gori, prvi sut prema golu ZVzede tek u 91 minutu. Stadion ni dopola pun, po obicaju samo ona strana gde su nasi navijaci koji pevaju jedno te isto uz onaj dosadan ritam bubnjeva. Kako ih ne mrzi vise yebote!? Promenite malo!
I kome treba da se renoviraju iii prave stadioni kada nije bio ni polupun danas!? Nemaju ljudi šta da gledaju. Ovo je zalosno! Odavno pricam, ne igraju stadioni fudbal nego igrači, a igrači ne igraju nikako!
TC-64
03. децембар 2023. у 15.10
Jedan Zvezdin navijac je priznao da nije normalan jer je bio na utakmici, a ja bih rekao da je u poslednjoj recenici i dokazao zašto nije normalan.

„Bio sam danas na kruševačkoj BaRakijadi i konstatovao da nisam normalan! Smrzo sam se ko jaje u zamrzivaču, bez veze, da gledam još jednu Baharovu lakrdiju od fudbala. Jedino zbog čega nisam zažalio jesu naše Delije sa kruševačkog juga.”
AngryMishko
(Cupavac)
03. децембар 2023. у 18.42
Nisam gledao ali sam se slatko ismejao prvo pre neki dan kada procitah u medijima clanak tipa..pogodite sastav Zvezde za sledeću utakmicu.

hahaha..fakat bio mogla nagradna igra od toga da se napravi.

A onda danas da procitam izvestaj sa ove utakmice..a clanak pocinje sa recenicom.Danas je Zvezda nastuipla u nešto izmenjenonm sastavu...haha..

Ne pišem ovo kao Grobar..Zezamo se na racun svih koji to zasluzuju..a lista nije mala ove sezone..Sto Partizan sto Zvezda sto Reprezentacija..

Sou.

:)
Odesa
(надежда, вера и л)
04. децембар 2023. у 10.25
...брате Мишко скроз си у праву, хахаха, требало би да кладионице уведу
квоту на погађање стартног тима Звезде за сваку утакмицу.Е ко то погоди да узме баш велике паре...
AngryMishko
(Cupavac)
04. децембар 2023. у 13.02
hahaha..nije moja ideja, procitao sam negde da li telegraf, mondo, blic..ne secam se, ali bilo je samo pitanje vremena kad će neko da se doseti..
Može kao Loto.

Pogodi svih jedanaest, ili deset, devet, osam, sedam i sest igrača...ispod nema nagrade.

hahaha..

Komedija..

TC-64
04. децембар 2023. у 16.03
Ima da bude kao ona brojalica oduzimalica kako je ja zovem iz jedne stare reklame za Jugodrvo
Jugodrvo, ugodrvo, godrvo, odrvo, drvo, rvo, vo, o
hahahahah
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.