Дискусије : Навијачи

 Коментар
Doviđenja, gospodine Bahar
Odesa
(надежда, вера и л)
28. новембар 2023. у 17.35
Doviđenja, gospodine Bahar

Doveden je kao iskusni trener, koji je pobedio Juventus sa dosta slabijom ekipom, dato mu je novca kome nikada nije dato u istoriji i šta smo dobili?

Dobili smo debakl za debaklom, ekipu koja nema kičmu, sastave koji se menjaju svake nedelje i nikakvu ideju za ovo vreme.

Uigravan je jedan tim na pripremama, sasvim drugi tim je igrao Superligu i izgubio od Čukaričkog i Voždovca, neki treći tim igrao je Ligu šampiona, a na kraju kakav je rezultat?

Zvezda je druga u Superligi Srbije, doživela je bruku u Ligi šampiona i čemu se sada nadati dalje ako ste tim koji je doveo vezistu za šest miliona evra i napadača za pet?

Da pobedite Javor u Ivanjici. Super. To je rutinski radio i Miloš Milojević, dosta bolje od Bahara.

Formacija koja ne pije vodu naterala je to da Zvezda na svakoj utakmici primi barem po dva gola, da prima konstantno golove u Superligi Srbije od raznih timova...

Možda i on sam nije kriv toliko... Promašivao je i Šerif zicere, Bukari se spetljao, Katai ne može da igra ozbiljan fudbal, Mijatović je promašio dve šanse.

Ali, na kraju sve spada na njega jer je on taj koji to bira i uigrava.

A pošto je sve palo u vodu i pošto ništa više nema od Evrope, možda je vreme da se pozdravimo. Što kaže Bata Živojinović u „Lepa sela lepo gore”: Da se ne ljubimo.

Doviđenja, gospodine Bahar.

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/crvena-zvezda/vreme-je-da-barak-bahar-ode-iz-crvene-zvezde/2023112822182228201
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
28. новембар 2023. у 17.50
i šta kaže tvorz „ igrači lige petice ” haha kakve petice to su bre igrači sestice. Kako vam je ispumpao 50 miliona iz kase lik dovodeci raaznorazne Kulibalije i sad slag na tortu dovede ovo kljuse Endiaja za 4 miliona haha priceless
TC-64
29. новембар 2023. у 03.38
Ne dovidjenja nego zbogom!Nema vise šta da trazi ovde! On je doveden da bi podigao nivo i kvalitet igre i da bi Zvezda napravila iskorak. A ispalo je sve obrnuto!
Ono sto je isto kao i ranije to je dovodjenje drva i cepanica od nazovi igrača (Djiga, Kraso), ubijanje u pojam nekih koji su tek dovedeni(Kraso) ili koji uospte ne igraju (Degenek) ili dovodjenje onih za koje se ne ni gde su uopste i kakav je njihov status (Ado)!
Takođe sada trazi beka a imali su ga letos(Azarov)! Primanje po 3 gola od Vozdvoca i Radnickog iz KG, plus poraz od CUkarickog, meseci loših igara, masovno tumbanje postave, vrtenje ukrug, losa ili nikakva komunikacija sa igračima, ne poznavanje ni naše lige ni onoga šta je Zvezda, nemanje svesti o tome! PLus prazne pirce,
Jedino sto je pozitivno je sto nismo nijednu utakmicu u Evropi izgubili sa vise od dva razlike! Ništa drugo!
A osim Bahara mora da ode još neko! Krajnje je vreme!
TC-64
29. новембар 2023. у 03.39
(Djiga, Ndiaje)
D-Man
(Analyst)
29. новембар 2023. у 15.13
„Takođe sada trazi beka a imali su ga letos(Azarov)!”

Да, тај Азаров је био сасвим солидан леви бек иако му прва утакмица није била блистава, колико се сећам. Након прве утакмице и проблема које је имао, почео је да игра прилично добро. Дакле, ето левог бека поред Родића тако да имаш два на располагању.

Што се тиче десног бека, па зар није онај Виго био прилично добар? Колико се ја сећам тај дечко је био добар а онда одједном нестаде без трага и гласа.
Мени је тај Виго изгледао толико солидно да сам чак размишљао и о томе да би можда требало да му се понуди држављанство па да може и да игра и за репрезентацију Србије.

Пазите, мени се чини да је главни проблем и Бахара а и Пиксија у репрезентацији та њихова тврдоглавост да играју са 3 играча у одбрани.
То су видели од већих клубова и онда они покушавају да имитирају али ти од имитације можеш добити само лошу имитацију а никако бити близу оригиналу.

Бахара заболи уво за све ово. Њему можда чак и одговара да му дају отказ и да добије 4 милиона и оде.

Јбт, онај Милош Милојевић се прешета кроз Лигу Србије без пораза а ове године Звезда попуши и од Чукаричког и од Вождовца.
Мршав бод протв Јанг Бојса у ЛШ а претходних година смо знали и да закинемо неку победу иако, признајем, било је и катастрофалних пораза.

Како год окренеш, Барак Бахар није унапредио ни Звезду као клуб а ни игру и резултате у ЛШ а то што смо у Лиги Србије имали лоше резултате је главни разлог због којег би требао отићи.
intrigue
29. новембар 2023. у 17.35
То би требало да буде сва памет . Човек је дошао , добро је плаћен , доведени су играчи који су исто тако добро плаћени ...а тим није напредовао ни милиметар .
Шта напредовао , назадовали су...играју лошије и у Европи и у домаћем првенству .

Један и један су два .
Дакле , не ваља ...и мора доћи до промена . И то не малих .
keser
(Тешем букве)
02. децембар 2023. у 05.21
Бахар треба да остане још један мандат.
Сигурно знања има. Ако је тамо био добр а овде лош проблем није у њему.
дакле нека га још годину а ако баш оде довести Милојевића који је „имао среће”
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.