Дискусије : Навијачи

 Коментар
Пикси наложио. .
Odesa
(надежда, вера и л)
22. новембар 2023. у 01.30
...да се заустави рад овог портала за време и после утакмице с Бугарима.
Кажу да је веома бесан због критичких коментара нас неколико овде😁.
Можда је човек и у праву јер... баш смо добро одиграли против Бугара: наш напад је дао исто толико голова колико смо и примили. Мало ли је ?
AngryMishko
(Cupavac)
22. новембар 2023. у 03.13
Haha...
Pametno...nas mister je suvi genije..

Verujemo I Nadamo se.

:)
TC-64
22. новембар 2023. у 03.56
Danima nisam mogao da udjem ovde i kao covek da im sve po spisku, onako kako dolikuje...
Sto kaže u onom vicu Pirocanac carinik koji je premesten sa granice sa Bugarskom na granicu sa Madjarskom: Ej Madjari, mame vam ga nabijem Bugraske hahahahaha
Salu na stranu kada nismo mogli da pobedimo Bugarsku i Madjarsku u 4 utakmcie u grupi, koga ćemo onda na EP da pobedimo?
Odsekle im se noge posle izjednacenja kaže Tadic, pa šta bi im se onda odseklo da prime gol od Francuske na primer? Da im ne bi i otpalo nešto? Sve je jasno šta nas ceka na leto ako se nešto pod hitno ne promeni!
I u pravu je Binic kada kaže da je PIksi zavrsio. I da je on jedini selektor koga novinari stede 100% Nijedna primedba od njih na njegov racun! I to ne valja ni za njega ni za nas! Jer ga to ususkava i ne menja ništa!
AngryMishko
(Cupavac)
22. новембар 2023. у 05.00
Iskreno, ceo taj tim i koga taj tim predstavlja i ta njihova zalapojka zbog kritika..i ono glupavo radovanje na kraju utakmice...njima najmanje sluzi na cast.

A Piksija vodaju neki zesci kompleksi, to se sada jasno vidi i cuje.

A da ih kritika ogromne vecine ljudi koja ih prezire kao i celu tu pink sub kulturu boli...pa hbte..i treba da boli...pa nismo svi starlete majke im ga lopovske..

Odlika Narcisa i Sociopata..klasicno stivo za psihologiju.

hahah..
TC-64
22. новембар 2023. у 06.57
Ne da je glupo radovanje, nego je totalno neumesno! Jer nisi ti Makednija pa da se tako radujes. Nisi ti igrao sa Francuskom 2-2 nego sa Buagrskom i nije ti drugi konkurent u grupi bila Italija ili Engleska nego Madjarska! To je smesno i jadno! I rekao bih prenaglaseno i potpuno nepotrebno. Ne mogu da shvatim da oni ne osecaju ljude oko sebe, pri tome mislim na sve njih i igrace i strucni stab! Posle Portugalije su pevali dajte Brazil da se igramo, s obzirom na šta lici nasa igra, a ne lici ninasta mislim da bi prepotentno bilo sada reci čak - dajte Luksemburg da se igramo!!! I jesu da igraju u Leskovcu, samo tamo i mogu da napune tribine, jer sa svih strana su pljuste osude ovakve igre, taktike, i ponasanja i igrača i selektora i novinara! SKoro niko neće da kaže istinu! Ne možeš bre da varas narod! Poznajemo fudbal! Sve se vidi na terenu! Kako ih bre nije sramota one dece, masu im zastavicama! Kao bre mogu da ti se odseku noge, pa šta vi imate u sebi uospte? Od čega ste vi to napravljeni Tadicu kada ti koji si igrao u AJaksu koji se raspada posle tvog odlaska tako nešto izjavis? Kako ti se u Ajaksu ili Fenerbahceu nisu nikad odsekle noge? KOji je Vama vise qurac? KOja to nauka može da objasni?
Ovaj Piksi prepotenan do daske, „novinari na vreme rezervisite hotele”, kao da idemo svi na odmor, nećemo ni da igramo, bitno je u koji ćemo hotel, malo ćemo na centru da se dodajemo sa Djorovicem i Zivkovicem i to je sve. Bjekovic će da pusi tompus na klupi, svi srećn i zadovoljni.A malo ćemo i da probamo kobasice i pivo! A to što će neko da nas rascetvori tamo sa 5-6 komada to je manje bitno. Idemo da se zezamo, a za tezak aufidersehen kada se prvenstvo zavrsi ne marimo mnogo! NAci ćemo već opravdanje u kartonima, sudijama, ili ćemo po starom dobrom obicaju da se razbezimopo svetu u naše vile, sa našim starletama i sponzorusama da „vidamo rane” po Dubaiju i Majamiju, dok običan svet još uvek pokusava da shvati koji je bre vama vise qurac?
anonima
(Stranac)
22. новембар 2023. у 08.37
„Uzbekistanci su do pobjede došli zahvaljujući golovima Amirbek Saidova i Lazizbek Mirzaeva koji igraju u redovima uzbekistanskih klubova, Bunyodkora i Lokomotiv Taškenta.”

Ovo Piksi mora da vidi. U modernom fudbalu bekovi daju golove ...

@nonima
D-Man
(Analyst)
22. новембар 2023. у 11.09
Онај Раде Богдановић је апсолутно у праву за сваки свој коментар. Каже: ''Драган Стојковић је био велики фудбалер али као селектор се није доказао. Тренирао је тим у Јапану а онда у Кини и након тога постао селектор Србије.''

Уз то тип, мртав ладан каже како је за тренера полагао када и Стојковић и добро зна шта су их учили на тим тренерским семинарима. Човек буквално рече да је то било улудо потрошено време.

Због чега ово наводим? Па, једно је завршити неку фудбалску тренерску школу због папира а нешто сасвим друго је бити добар тренер.

Данас сви можемо да кажемо да Пикси уопште није добар тренер. На СП смо отишли јер је он, као бивша играчка звезда, дошао на место селектора и то је само по себи, због његовог играчког резимеа, створило неку врсту еуфоричне атмосфере.
Пикси игра на ризик и то му је упалило у тим првим квалификацијама за СП јер други то нису очекивали а ми, на срећу, имамо итекако добре нападаче.
Међутим, сада је та његова ''тактика'' прочитана. У ствари, прочитана је још на СП где смо прошли као боси по трњу.

Оно што је најцрње у целој тој причи је да је увек неко други крив. Није крив он што је водио повређене играче у Катар већ су, је ли, криве повреде.

Не можемо да добијемо распале Бугаре у две утакмице и он у томе не види никакав проблем. Ако не можемо добити Бугаре онда не може да чуди да смо изгубили два пута од Мађарске која је за класу испред Буграске, Црне Горе и Литваније.

Ризично је играти са 3 у одбрани и заиста ме одушевила изјава Богдановића да ни Барези, Костакурта и Малдини не би изгледали добро у таквој формацији. То што је рекао је апсослутно тачно!

Пикси каже да ми немамо бекове. Ма, имамо ми бекове али теби бекови не требају због твоје тврдоглавости. Сто пута сам рекао да би и Гобељић и Гајић и још неки десни бекови из домаће лиге колико толико солидно одиграли и ту позицију уколико играју четворица позади.

А оно славље против Бугара је било жалосно за гледати. Чему смо се толико радовали када знамо како смо прошли у Катару, колико смо лоши и да на ЕП може бити још горе јер се не примећује ништа, ама баш ништа, што би нам давало неку наду да се нећемо обрукати.
intrigue
22. новембар 2023. у 19.51
Свака част Богдановићи што је један од ретких који имају даму да јавно кажу истину .

Уствари , није он рекао ама баш ништа епохално , нешто што ми обични смртници већ нисмо рекло безброј пута .

Мени се свидело кад је рекао да је Пикси дефинитивно таличан .
Са тим се слажем 100% . Одавно на челу нашег тима није био селектор који је имао више среће (играчи заједно са њим) .
Ко коњ је био сретан .
Да се сад не враћам и не правим ретроспективу , како и зашто .

Елем , није Богдановић рекао ништа ново , али је бар неко ко се може чути и чије речи бар нешто могу да помере .

Пикси је осим таличности донео још нешто што пре нисмо имали , донео је ауторитет , напокон неко ког играчи поштују ...
Донео је и наду , покушао је да искорени дефетизам ...и по мало успео у томе .
Е овде долазимо до струке .
Ту ништа није донео . Ама баш ништа . Игра наше репрезентације се није поправила ни за јоту од СП у Русији кад ју је водио Крстајић .

Јел нам оно тсамо побеже Шаћири са центра...исто као што нам побеже Бугарин и Јовељић .
Скоро па исто .

Слажем се са тврдњом да недостатак квалитетних бекова (што је и истина , јебига) нема везе са системом који је форсирао Пикси .
Ако се сећате све је кренуло из његове ароганције ...„ми ћемо да играмо офанзивни фудбал , са два центарфора ...са свима можемо да играмо и никог се Србија неће плашити” .
Одатле је кренуло .

Није ми јасно да се човек окружио са таквим полтронима (Живковић , Брновић , Стојановић) ...који нису у стању да му кажу оно што и слепац види .
Или је он толико нарцисоидан , луд и безобразан ...па да не јебе ни то што му они кажу ?
А прича се о томе ...Наиме на конференцију за штампу је окрно причу , покушао да изманипулише , а нико није имао муда да му каже .
Рече краљ „ Причате стално да нам је одбрана лоша , жалите се на играче из одбране ... а они дадоше 2 гола Бугарима ” ?

Нисам могао да верујем кад сам чуо .
Нико да му каже „ браћала њихов посао није да дају голове већ да спрече противника да их даје” ...

Све у свему , ако остане све како јесте , на ЕП смо јебали јежа у леђа.
Нешто би могло да се направи ако се промени систем , ако се разуме како се игра турнирско такмичење ...и ако се свати да ми немамо квалитет за надигравање са јачим репрезентацијама .

Направиш систем , са бековима , наравно ...станеш на центар , чекаш , трчиш много , бориш се као лав играш на контрицу и тражиш шансу из прекида .
И то је то .
Па шта Бог да .
Само да нас неко не надрка 4-5 разлике ...то је најважније .

Рецимо група ...Шпанија (Белгија) , Мађари (они нас тешко могу добити 3 пута за редом) , Румуни .
Кад би могло :))

пс.
факат немамо квалитетне бекове ...и нисмо једини , велики је дефицит квалитетних бекова на Европском тржишту .

AngryMishko
(Cupavac)
23. новембар 2023. у 09.20
Odbrana i sredina..jer ako bacas karte na napad a iza si supalj, onda čim taj napad malo klekne ti si u problemu i teško da ćeš ikada moći da zatvoris utakmicu.Ukoliko vodis protivnik će uvek moći da se vrati...šta se uprava nama non stop desava.
Ajde kada se desi tu i tamo, ali nama se to desava čim je neko jači u pitanju jer smo provaljeni.

Hrvati su sa prosecnim napadom ali vrhunskom sredinom i odbranom uzeli dve medalje na Svetskim, a da ne spominjem Italiju recimo, mada bi oni po pravilu ilami i vrhunske napadace.

Takođe da uobrazilja da smo mi neko i nešto, samo odmaze igračima jer šta ima onda da napreduju i da se trude.Tepih pred njih i to je to.
Pa hbte tako ni Francuzi ne razmišljaju.

Takođe šta mi vidimo vide i drugi, rekao bi svi ljubitelji fudbala sirom sveta.
Neutralni nas gotive jer sa nama nije nikada dosadno, a potencijalni protivnici kao recimo Engleska nas prizeljkuju jer im je jasno da ovi stariji nisu ništa bolji od mladjih i obrnuto.

:)

nemoj samo grupa sa Albanijom i Hrvatskom...možemo da se zezamo ali to u Nemackoj..izbacili bi nas odmah..i tu bi svega bilo sem fudbala.
D-Man
(Analyst)
23. новембар 2023. у 10.24
„nemoj samo grupa sa Albanijom i Hrvatskom...možemo da se zezamo ali to u Nemackoj..izbacili bi nas odmah..i tu bi svega bilo sem fudbala.”

Па бар би било занимљиво.
AngryMishko
(Cupavac)
24. новембар 2023. у 07.19
Mislis zanimljivo iz perspektive prosecnog Amerikanca koji gleda bombardovanja na nekoj Televiziji?

Ne bi bilo zanimljivo. To bi bila sjajna prilika da se i po ko zna koji put napravi frka, baci ljaga i na nas a i na celi Balkan na kraju krajeva a budala na sve strane ima i previse.
Pa još u ovoj situaciji gde je ceo svet na ivici noza..ili u Nemackoj koja bukti od raznog nezadovoljstva, i prepuna je svega i svačega.
Ionako će biti rsum.
Za nas bi bilo bolje (a i za Hrvate recimo, da nekako sve to izbegnemo)

Dajte nama Skotsku, Belgiju, Rumune...da igramo na miru i da fudbaleri ne mogu da se skrivaju iza ostalih tema. haha..
keser
(Тешем букве)
02. децембар 2023. у 05.25
Зашто је Базнија изгубила 5:0 од Луксембурга?
како тамо тако и овде на сајту. Све стручњак до стручњака.
Боље ћутите.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.