Дискусије : Навијачи

 Коментар
Na šta nama lici fudbal
TC-64
12. новембар 2023. у 15.09
Sad sam gledao psolednjih 10 minuta Partizan-CUkaricki. Seljoberizam sa obe strane. Prvo posle izjednacujuceg gola CUkarickog 10 minuta pre kraja, cela klupa Cukarickog se stustila na levo u pravcu severne tribine i kod kornera divljali sa igraciama sa terena slaveci izjednacenje iako ima još da se igra! To je meni potpuno neshvatljivo. I na kraju vrhunac seljoberizma. Gol u 96 minutu za Partizan i onda ulece Duljaj u teren i pravi spage u vazduhu, Onako nešto u zivotu nsiam video. NA tribinama pakao kao da su dali gol Liverpulu! ALi Duljajevo skakanje u vazduh raskrecenim nogama kao preko logorske vatre je nešto sto me je zapanjilo. I šta da trazimo u Evropi. Jer igrači pored valiteta nemaju potrebnu ni koncentraciju ni mirnocu.
Sve go primitivac i seljacina!
I na kraju vredi pomenuti ektremno neobjektivnog komentatora koji nikad nije ni krio da navija za Partizan i njegovo urlanje kod Partizanovih golova. Da slika bude kompletna!
Odesa
(надежда, вера и л)
13. новембар 2023. у 01.00
Е тај коментатор је заиста забраздио, просто је невероватан ниво његове пристрасности. Кад чујеш његове хвалоспеве о партизановим играчима, стичеш утисак да су то врхунски светски играчи. Скоро нисам слушао тако идиотски пренос неког спортског догађаја.
profiter
14. новембар 2023. у 00.37
Ljubomora
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.