Дискусије : Навијачи

 Коментар
Звезда - Железничар
Odesa
(надежда, вера и л)
11. новембар 2023. у 12.50
Води Жеља од 16ог минута. први и једини напад до сада и и примисмо голчину. Ђига к`о укопан...Делим тим Звезде на оне играче који немају никакву играчку вредност и умеће и на оне који су до сада показали(освојиили прошлогодишњу титулу) да знају да играју али су убијени у појам тиме што су им за саиграче довели оне прве, балване и букве.
Мислим да би било најбоље да изгубимо ову утакмицу јер се надам да само радикализација ситуације у клубу може најурити овог „тренера” који никада и ни под каквим условима није требао бити доведен у Звезду.
Био бих сретан да видим леђа Терзи, Мркели и Марину јер су они који су најодговорнији ову саботажу клуба, невиђених размера у клупској историји
Odesa
(надежда, вера и л)
11. новембар 2023. у 12.57
завршен певи део, резултат непромењен. Одбрана немоћа, напад још немоћнији. Не може напад да постигне довољно голова колико одбрана може да прими. Имам утисак да Бахар намерно саботира игру кад већ по ко зна који пут ставља Ндиаја за главног нападача и стартера.
Ђига у одбрани + Ндијај у нападу = КАТАСТРОФА
Остали ми делују убијени у појам, фудбалски појам.
TC-64
11. новембар 2023. у 13.18
Kojim god reuzltatom da se ovo zavrsi, ovaj mora još u Pancevu da bude smenjen. Dosta vise! ILi da se napravi neka radikalizacija, jer ovo je nepodnosljivo! Izgledaju kao debili na terenu! Da ti neki Zeleznicar iz Panceva za koji do prošle gdoien osim u Pancevu niko u Srbiji nije znao ni da postoji, vodi 1-0 na poluvremenu, da vi izgledate onako bedno na terenu, pa idite pa radite druge poslove! Ako ste ubijeni u pojam pa treba vas sve osamariti po dzepu, pa ćete onda možda da se osvestite! Na šta ovo lici vise? Bruka i sramota do neba i nazad!
DA sam neka budala kao sto nisam rekao bih da je VUcic doveo Bahara i pojacanja da unisti Zvezdu! E onda zamislite glodare koji tako misle za sebe!
intrigue
11. новембар 2023. у 13.24
само , Жељо је ипак озбиљан тим и игра на свом терену , то несме да се заборави .
има Звезда добру тактику за њих...прво полувреме играју лоше - друго нагло попусте .
добијају 100% .

Бахара треба оставити у Панчеву ...нек се сналази за превоз .
TC-64
11. новембар 2023. у 13.26
1-1 i radovanje kao da smo dali go BAjernu. Bahara treba ostaviti u Luci Pancevo ili na buvljaku.
TC-64
11. новембар 2023. у 13.39
2-1 MIjatovic i radovanje na nivou Radnika iz Surdulice. Nedopustivo!
A mali MIjatovic već nekoliko puta daje važne golove. I zamalo 2-2! KOncentarcija nikakva, u pravu je komentator kad kaže da je pala.
TC-64
11. новембар 2023. у 13.57
Zavrseno 2-1 i ko zna koja po redu utakmica koja je bila katastrofalna i mora da se menja ovaj pod hitno!!!
intrigue
11. новембар 2023. у 13.57
реко сам вам ја , тактика .
Звезда је успела да се одбрани и сачува резултат .

Бахара ипак треба избацити из аутобуса на Панчевачком мосту , па нек се одатле сналази ...

TC-64
11. новембар 2023. у 14.00
Bilo koja taktika pa i da igras sa omladincima pobeda ne sme da ti se dovede u pitanje. A nama je svaka utakmica takva. Ovoga izbaciti u Tamis pa neka pliva, u picqu materinu vise.
Odesa
(надежда, вера и л)
11. новембар 2023. у 14.15
...хахахах сад ћее опет иста мантра: вррујемо и надамо се !!!
Odesa
(надежда, вера и л)
11. новембар 2023. у 14.18
...изгледа да се бахар сад заозбиљно наљутио, изјавио после утакмице:
анализираћемо ово !!!
keser
(Тешем букве)
11. новембар 2023. у 15.04
Mi smo losi.
al
dal neko zna sto su baznijaki pet puta gori od nas?
TC-64
11. новембар 2023. у 15.27
O cemu ti pricas ahahahahahhaah Baznija ahahahahahhahahaaaaa
Nasmeja me u sveopstem s.ranju ahahahahahahhahahaaaaa
TC-64
11. новембар 2023. у 15.31
Bahar treba da dobije nogu u dupe pa neka to analizira!
On verovatno u svojoj glavi rotira tim i sprema taktiku da pobedi MAncester city u poslednjem kolu i sve nas namerno zavarava ovih lošim igrama da zamaze oci veliko protivniku, da se potpuno opusti i izgubi! ahahahhaaaa
Verujemo i nadamo se! ahahahahahhaha
Kaže danas u Zurnalu Lazetic da nije ništa ocekivao ni pre Frajburga!! Eeej koji lazov, a rekao je verujemo i nadamo se hahahaa
TC-64
11. новембар 2023. у 15.39
Ipak ima budala koji misle da je ovo AV-ovo maslo. Da covek ne poveruje kakvih likova ima! Koji su to „mozgovi”.

Bez brige, sve će nakon izbora doći na svoje. Cilj je obuzdati navijače Partizana, da ne prave skupove i ne galame protiv predsednika. Vidite da su svi partizanovci sada opijeni prvim mestom i da niko više i ne spominje bilo čiju smenu. Ona bruka protiv Nordsjelanda odavno zaboravljena. I posle se ljudi pitaju što se ovde nikad ništa ne menja...
(Mikii, 11. novembar 2023 18:30)

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2431745

AngryMishko
(Cupavac)
11. новембар 2023. у 15.48
Jes vala sve zaboravljeno..i ono malo publike sto dodje samo vice Uprava Odlazi...

Upravo je obrnuto...nigde nisam video da neki klub da gol na utakmici a njihova publika pocne da im skandira ..Uprava Napolje...Samo kod nas..

I tako godinama...

hahaha
AngryMishko
(Cupavac)
11. новембар 2023. у 15.56
Apropo utakmice...nisam gledao..ali tri boda su tri boda..

Ja mislim da je za status Bahara kljucna utakmica sa Young Boys...

Ako vas kojim slučajem rastave na komade, takva je već atmosfera da može da pakuje kofere...ali ako kojim slučajem dobro prođete i još izborite proleće u Evropi..

Jbga..kada se sve sabere bicete u plusu , pogotovo finansijski..još ako posle prodaju par igrača...imace priliku da se izvuku bez nekih posledica i da se rese nekih igrača a dovedu zaista neke bolje.
Jedino sto u tom slučaju tradicija nije na njihovoj strani jel ako se ne varam Terzic i ekipa su doveli nekih 25 igrača tokom Godina da niko pojma nema niti zašto niti kako, niti su igrali, ili su igrali a bolje da nisu itd..

Eto tako po mom mišljenju stoje stvari.
TC-64
11. новембар 2023. у 16.01
Ono sto je meni još strasnije je mozdana struktura onih budala koji njih jedno 500 skacu kao drogirani u Pancevu! Prave bakljadu, Kome ? Zašto? Potpuno ludilo! Pa ne možeš ti bez obzira šta se desava na terenu da se ponasas isto! To je bre sizofreno totalno! Nemci bre cute dok ne povedu i tek onda pevaju! Kod nas skacu kao idioti sve vreme!
I onda se sve svodi na to da si platio igrača da dodje ispod tribine i da aplaudira navijacima sto su kao budale skakali i bodrili ih, a ovi igraju na terenu kao mrtva puvala!
Evo ti danas u Zemunu prekinuta utakmica Zemuna i Rada!!! Eeeej bre!! A pazi razlog zbog skinute zastave navijaca Rada! Čitam i ne verujem ili bi bolje bilo da verujem i nadam se!
https://www.maxbetsport.rs/prekid-navijaci-zemun-rad-srpska-liga-beograd-478402/
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.