Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bukari i zvezda, свота коју тешко могу одбити
Odesa
(надежда, вера и л)
10. новембар 2023. у 12.54
BUKARI I ZVEZDA, OVAKO STOJE STVARI Ponuđene svote koje se ne odbijaju…

Osman Bukari je apsolutno najproduktivniji fudbaler Crvene zvezde ovo jeseni sa pet golova i četiri asistencije. Pažnju skauta na sebe je skrenuo golovima u Ligi šampiona protiv Mančester Sitija na Etihadu i Jang Bojsa na „ Marakani”.

Interesovanje za Osmana Bukarija je veliko. Reprezentativac Gane će najverovatnije u januaru da napusti Beograd. Razlog su ponude koje se ne odbijaju.

Kako saznaje MaxBet Sport, dve ponude su već stigle na „Marakanu”, jedna vredna 11 miliona evra i druga za milion evra manja. Klubovi se drže u tajnosti.

Ponuda ima i za Kingsa Kangvu, iako Zambijac u poslednje vreme nema veliku minutažu. Jasno je da se i dalje radi o mladom i perspektivnom vezisti, koji je iz nejasnih odluka Baraka Bahara pao u drugi plan.

Postoji i veliko interesovanje za mladog Kostu Nedeljkovića, ali je tu jasan stav kluba da srpski biser nije na prodaju.

ма све распродајте, само Бхара др`жте, њему ионако не треба тим, јер не зна шта би с њиме
D-Man
(Analyst)
10. новембар 2023. у 19.55
Ако је тачно да за Букарија могу добити толику лову онда ће га продати по кратком поступку.

Тих (наводно) 11 милиона које могу добити за њега би можда покрило део лове коју су бацили на Ндијеа, Инбома, Ђигу, Красоа, Бахара и многе друге ''бисере'' које су довукли на ''кило''.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.