Дискусије : Навијачи

 Коментар
Zvezda -tsc
TC-64
01. новембар 2023. у 15.06
Poluvreme 0-0 uz nikakvu igru. Tolike pare su date za „pojacanja” i već koje kolo zaredom gledamo potpuno mucenje lopte i gledalaca. Ne znam gde je tome kraj?
TC-64
01. новембар 2023. у 16.03
1-1 TSC izjednacuje u 90 m minutu. I kraj!!! Mislim da je krajnje vreme za veliku cistku. Ovaj izraelac još veceras! Mrs u piz.du materinu vise! Ne valjaju vam nekoliko igrača Rakonjac, Ratkov, Stanic pa ste ih dali TSC-u nabijem vas na kardan sve redom od Terzica preko Mrkele pa do Marina!!!!
AngryMishko
(Cupavac)
01. новембар 2023. у 16.09
Nisam vas pratio u kontinuitetu..ali ovako kako izgledate..skroz bezopasno...može lako da se desi da izgubite i derbi..Napravi Duljaj simpaticnu ekipu...i to bi verovatno bila zadnja kap.
Jer vi bi trebali da budete Sprski Bajern i da većinu utakmica tabate sa tri četiri gola razlike..umesto toga vi se mucite..

Šta reci osim...Uprava Napolje..

haha..jao Srbijo. :)
Odesa
(надежда, вера и л)
01. новембар 2023. у 16.15
каква немоћна и смор игра, тактика. Букари не зна шта ће с лоптом, Лучић дрибла у бесконачност, Остали шутирају...к`о да скидају звезде с неба. Одбрана је киклсирала оног момента кад је ТСЦ кренуо у први озбиљан напад у другом делу и то на самом истеку утакмице. Ђига зева по казненом простору и хвата промају. У шта сте спуцали паре Терзићу и остали „стручњаци” ?
О тренеру нећу ни да трошим речи, терај га тамо одакле је дошао...ако уопште и сме да се врати.
Мр`шшшш брее...
Odesa
(надежда, вера и л)
01. новембар 2023. у 16.18
...хахаха српски Бајерн, баш ме насмеја брате. Па од гована се не прави пита а имамо их ...пуна управа а и по терену трче.
Odesa
(надежда, вера и л)
01. новембар 2023. у 16.21
Nismo pobedili, morali smo da dobijemo utakmicu. Moramo da budemo spremni, moramo da se podignemo za utakmicu u subotu, rekao je Bahar.

...па докле ће бре да се овакав идиот трпи као тренер овог тима ?
AngryMishko
(Cupavac)
01. новембар 2023. у 16.24
haha...Brate..u odnosu na ostale klubove i Partizan koji je cikrus Kolorado...Da, vi bi trebali bukavalno da se setate ligom kako to rade mnogi ucesnici Lige Sampiona...

Ajde da kažeš TSC je kvalitetna ekipa..ali koliko sam video mucite se i u ostalim utakmicama već neko vreme umesto da ste sada u top formi..

Golman Izraelac je po meni nekako ostavio najbolji utisak u dosadasnjem toku sezonu i to je samo po sebi porazno, kada ti je golman najbolji igrac.
Odesa
(надежда, вера и л)
01. новембар 2023. у 16.26
Bahar je došao kao revolucionar, kao neko ko će Zvezdu da digne u visine u Evropi, a na kraju smo dobili situaciju gde ne može da se rutinski pobedi nijedan tim u Superligi Srbije.

A to je bio lak posao za Vladana Milojevića, Dejana Stankovića i Miloša Milojevića, koji su osvajali titule bez poraza sa slabijim ekipama i sa timovima od kojih nisu bila neka posebna očekivanja kao od ovih.

Muka je ljudima od fudbala koji igra Crvena zvezda, makar navijačima Crvene zvezde, koji su se nadali da će ovo biti nešto, da će ovo biti ta sezona.

Realnost je da su iza Partizana u Superligi Srbije i da su u Ligi šampiona na dnu sa jednim bodom.

Nije ni do Partizana ni do bodova ni do Lige šampiona.

Poenta je u katastrofalnom fudbalu, u kojem niko ne uživa, u igračima koji loše igraju, u treneru koji ima lošu taktiku, u fudbalu...

Aha, to smo već rekli.

Ali, ‘ajde još jedno.

O katastrofalnom fudbalu.

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/crvena-zvezda/zvezda-kiksnula-a-bahar-nikad-kraci-evo-šta-je-trener-rekao-pos le-udarca/2023110120073084998

intrigue
01. новембар 2023. у 18.26
Жали Боже толиких пара .

Паде ми на памет стари виц ...Пита тип жену у трамвају колико је платила
шешир који јој је на глави .
Она поносно изговара цифру (нпр.) 200 евра .
А овај јој каже „Могао сам вас ја направит' већом будалом за мање пара ”!

Тако и Звезда , ако су већ желели да испадну будале ---могло је то за пуно мање пара .
D-Man
(Analyst)
02. новембар 2023. у 01.37
Проблем је и то што је ситуација све гора и гора. Ништа на указује на било какву могућност да се нешто поправи.

Партизан игра све боље и боље а Звезда све лошије и лошије. Како Звезда игра, право је чудо да заостатак није већи од 6 бодова!
Партизан у последњих 6 кола примио само гол.

И, пазите, овде је реч о Партизану који је по свему, на почетку првенства, изгледао као да му се спрема пропаст.

Милиони евра су потрошени на појачања која уопште не вреде те паре које су на њих потрошене. Ајде, голман Глазер је добар али, брале, шта су реално други показали?

Данас изгледа, коначно, прекипело и навијачима. Свакаквог ту циркуса још може бити.
Odesa
(надежда, вера и л)
02. новембар 2023. у 03.14
Prema saznanjima našeg portala, izraelski stručnjak ima punu podršku rukovodstva i ostaće trener fudbalera Crvene zvezde. Njemu i njegovom timu se veruje, uprava je uz Bahara i viziju igre, pa tako priče oko odlaska odmah posle TSC-a nisu tačne.

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/crvena-zvezda/barak-bahar-nije-izasao-pred-novinare-poznat-je-i-razlog/ 2023110122265889669

...хахахаха има визију игре !!!???
Па видели смо је на терену,а оно што се види на терену је најбитније:
Nema ideje, nema fudbala, nema ničega – i to je krivica trenera, koji očigledno nema ništa da ponudi ovakvoj ekipi.
AngryMishko
(Cupavac)
02. новембар 2023. у 04.41
Duljaj sigurno nije bolji trener od Bahara ali je nekako simpatican lik i uspeo je da slozi od onoga šta ima jednu solidnu ekipu koja kako vreme ide dobija sve vise podrske.
Najviše zbog tog pozitivnog fudbalskog stava koji je Duljaj uspeo da nametne i prenese ekipi.
A klub je u totalnom haosu.

Zvezda je sve samo ne u haosu, nikad bolji uslovi.

I stoji šta je Terzic rekao da bi vi morali da dominirate ovom ligom.

E sada zašto to i nije tako, odgovornost je na njima samima.

Ja još uvek a pretpostavljem i vi ne znate okvir Zvezdinog tima.?
Koji su prvih 11 ili prvih 14 da kažeš.?

Previse se luta, fali vam ostrice i motivacije...a posto su vam uslovi nikad bolji toliko je kritika sasvim na mestu i zaslužena.
AngryMishko
(Cupavac)
02. новембар 2023. у 04.47
Sa druge strane Lazetic i TSC rade sasvim solidno i njima isto treba odati priznanje. Nema ni jednog stranca.
Nisu se obrukali ni u Evropi...u jednoj veoma jakoj grupi.
Uzeli su bod i vama i nama i da nisu imali par kikseva u domaćoj ligi bili bi rame uz rame Partizanu i Zvezdi.

Tu se lagano stvara taj nas treci klub, i mislim da su ljudi zasluzili pohvale.
-Borislav
02. новембар 2023. у 05.27
Резултати у задњих месец дана, како у ЦЗ, тако и у репрезентацији, су у најмању руку, веома забрињавајући.

'Ајде, клупски фудбал, киксеви се дешавају, мада не баш оволики киксеви као код Звезде, али били смо 6 година заредом шампиони и ја имам осећај да ћемо се ипак извући из ове лоше ситуације.

Мада сте већ о овоме причали, мене дакле више брини Пикси и његов став. Понаша се као да је мали бог, не жели да призна грешке, не узима у обзир ничије добре и корисне савете.

Али врхунац свега је ипак:
„Нећу да чујем звиждуке са трибина!”

То ме оставило без текста, па то један, примера ради, Јирген Клоп не би никада ни рекао ни помислио, ни Зидане, ма било ко.

Пикси је био играч светске класе (ах, да заборавио сам да он више није Пикси него Мистер!) али као тренер?
Волео бих да да оставку и оде назад у Јапан, он није тренер за једну репрезентацију од које се увек очекује највише и најбоље а ми не можемо да прођемо ни групну фазу на СП, два или можда чак три пута заредом а видим да су и ове квалификације још мало па у канти за смеће.

Треба покренути петицију да се он скине са те функције.

Спортски пздрав свима.
TC-64
02. новембар 2023. у 05.33
Ovde je problem što se po obicaju stvari ne nazivaju pravim imenom. Ostaje još samo da Terzic kaže da smo juče osteceni za penal. nekako sam to ocekivao. To bi bilo u stilu njegovih opravdanja. Poci prvo od toga da u TSC-u igra nekoliko igrača koje je Zvezda bukvalno odbacila Rakonjac, Stanic itd. pa si prodao Erakovica i onda umesto igrača koji je zasluzan što se igra u Ligi Sampiona tamo igra Djiga a Erakovic u Spartaku iz Moskve nikakvu Evropsku ligu zbog sankcija još dugo neće videti!
Platiti korejanca oko 5 miliona evra je potpuno ludilo. Pa dovedes Dragovica čak insistiras na njegovom dovodjenju i onad ga držiš na klupi isto kao i Kangu! Milunovica isto nema nigde toliko da sam se pitao da li je uopste u klubu!
Ovi iz kluba jurili onog Ada i tačno sam znao da ni od toga neće biti ništa. Evo sad im ne treba kada je dosao! Pa one price sa Prucevom i onim Azarovom koje su svi već zaboravili, a govorio sam ovde da je to sa njima prazna prica. Pa 2 miliona bacenih za Motiku, eno ga u Olimpiji gubi 3-0 u Evropi od Ki Klaksvika sa Farskih ostrva! I da ne nabrajam dalje.
Igra ništa ne valja, tim je rastiovan i rasrafljen, cime, zbog čega, kako i zašto, nemamo odgovore ni od igrača, ni od trenera ni od glavesina u foteljama!
Barak mora da ide, on ne može da se snadje u drugoj sredini, ocigedno da mu i samom nedostaje disciplina, covek u poslednje vreme ne lici ni na šta, jednostavno nije u stanju da vodi tim zbog svega što se desava. On u Lajpcigu prica o ratu u Izareulu na konferenciji za stampu!! S obzirom na okolnosti treba rešiti pitanje i njega i njegovih pomoćnika. Dovidjenja i srećan put!
Partizan je prvi jer nema nikakav pritisak, Duljaj je trener u pokusaju, jer neko ko je bio 4 u proslom prvenstvu sto Partizan nije bio još od 1989 kada je bio sesti i 1990 kada je bio četvrti na tabeli na kraju, zaista je slabog trenerskog kvaliteta!
Oni igraju rastereceno, uglavnom jedva pobedjuju, ali pobedjuju.
Tačno je da bi Zvzeda trebala da bude u nasem prvesntvu kao Bajern u Nemackom, ali trenutno to nije tako! Da bi ostali u trci derbi mora da se dobije, a kako kada to nismo znali da uradimo na JNA poslednjih godina ni kada smo igrali bolje, ja zaista ne znam!? O Evropi vise sa ovakvom igrom ne vredi ni razmišljati! I to je prvenstveno onaj deo zbog koga svi treba da snose odgovornost i zbog potrosenih para i zbog datih obecanja, a sve je suprotno od toga, jedino još nismo primili 5 ili 6 golova, a da nije Glazera verovatno bi bilo i toga!
Jedino sto me je dobra promena je sto su navijaci na stadionu konacno poceli da reaguju u skladu sa igrom i rezultatima, a ne da kao masa bez mozga samo skacu i monotono navijaju dok ih drugi prave budalama i da im stalno pruzaju podrsku na šta ovi nikako ne uzvracaju osim praznim pricama!
AngryMishko
(Cupavac)
02. новембар 2023. у 06.05
Nije samo rasterecenost razlog trenutnih dobrih rezultata Partizana...sama ta rasterecenost u odnosu u kakvom stanju je klub je uspeh i vredi vise nego da je Duljaj ne zna se kakav dobar strateg a da nije cool faca.

I poslozio je ekipu. Zna se ovaj igra ovu, ovaj onu poziciju, ovih su prvih 11-13 i time se stvara kontinuitet, tim se uigrava i svaki tim bi u takvom slučaju kako vreme ide napredovao.

Kod vas se Ništa ne zna, jedino golman..ostalo ja još uvek ne znam koji je Tim Zvezda..ima nekih tucet igrača niti im znam pozicije niti znam šta od njih možeš da ocekujes.. kao da ste vi klub u krizi.

Pa upravo bi vi trebali biti rastereceni...pa ne igra Bajern u grcu kada redovno dobija sa 5:0 klubove u Nemackoj ligi, mada evo juče se i njima desio kiks..ispali su od treceligasa..ali poenta je jasna.
TC-64
02. новембар 2023. у 06.05
O reprezentaciji smo pricali, ali zaista Piksijevo bas bahato i raspojasano obracanje u stilu „neću da čujem zvizduke” i „idem sad u Majami na 10 dana nemoj da me je neko zvao” je stvarno sramotno!
Čak i da se nasalio sa ovim poslednjim, pa nisi prijatelju pobedio Englesku ili Francusku pa da toliko letis u nebesa!
Nismo u grupi sa velikim Evropskim reprzentacijama, čak šta vise nasa gruopa je možda i najslabija i umesto da prođemo bez problema mi treba da strepimo do poslednjeg kola! I on tu još nešto vileni!
A presesce nam i taj odlazak na EP jer će nas neko odvaliti!
A Piksi će posle toga otici u Majami, Japan ili Pariz ili gde već ima kuce!
TC-64
02. новембар 2023. у 06.13
Kad kažem rasterecno mislim da niko od njih nije ocekivao neke bolje rezultate i zatos u dosli. Kod Zvzede je stalna presija, prvo sto ima vise publike i vise se prica o tome. Sa Baharom je trebalo da se ide na stepenicu vise u Evropi, a ispade da od toga nema ništa i da povrh svega stucamo u prvenstvu!
Kad već spomenusmo Bajern, juče svratih do kladionice jednom u par meseci i videh kvotu na Sarbriken-Bajern, 95 za pobedu Sarbrikena!
I razmišljao sam da stavim neke pare iz zezanja na 1 i ne uradim to!
Ko će sada da mi veruje, ali stvarno je tako bilo! Slično nešto sam imao kada sam hteo da se kladim pre nekoliko godina da će Barsa da prođe PSZ posle 0-4 i ne kladim se, a Barsa prode sa 6-1! Yebiga kada ne slusam unustrasnji osecaj!
AngryMishko
(Cupavac)
02. новембар 2023. у 06.21
hahaha...brate ja sam odavno shvatio da kada ne uplatim tiket pogadjam rezultat 100 posto.

Tako da je placanje tiketa gubljenje i para i vremena...neću da znam..

haha...Pozdrav svima.

Ajde videcemo sada, sledeća dva meseca su odlucujuca za Bahara...u slučaju da izborite proleće u Evropi i prođete dobro na derbiju...ili će da puknete. U tom slučaju bi Terzic i Zvezda bili u velikom problemu jer Bahar ima „tezak” ugovor ... a i tu ste ispali baksuzi zbog ne fudbalskih stvari i nije mu zameriti sto mu koncetracija nije na nivou i sada nije lako biti tu pametan.
Jedino šta može da vas izvuce to su dobri rezultati i odnos prema igri u sledeća dva meseca.

TC-64
02. новембар 2023. у 06.29
Yebes kladionicu!)
Nije samo ugovor sa niim tezak nego Makabiju placamo deo za svaki osvojeni bod! Tako nešto nikad do sada nisam čuo! Ne znam kako će da preokrene stanje, ali od utakmice sa Fiorentinom tim je u slobodnom padu! Ja nemam predstavu a ne verujem da bilo ko zna koji je tim Zvezde! Ovaj samo brlja i menja, pogubljen je nacisto! Ništa to ne valja!
Odesa
(надежда, вера и л)
02. новембар 2023. у 09.45
Ракоњац, Станић, Пантовић, Вулић...све их је управа шкартирала, нису били на нивоу којег Звезда захтева за остварење својих циљева!!!???. С њима нису имали стрпљења и нису им дали им шансу да покажу свој играчки квалитет. Али су зато многи странци, диреци а не играчи, трошили улудо време и новац клуба јер је управа тврдоглаво чекала да се „адапптирају и прилагоде на нову средину”, да се „играју” и уђу у пун „тренажни циклус” што од свега тога напослетку ништа није ни било остварено. Има ли да је за то неко одговоран ?
-Borislav
02. новембар 2023. у 11.14
ТЦ 64, одлични прилози, баш је тако!
intrigue
02. новембар 2023. у 13.35
Звезда би требала да промени целу причу , без обзира на жваку о тржишту , бизнису , економији , парама , успесима , игрању у ЛШ итд .
Дакле , као некад ...покупиш најбоље што има у Србији ( може и „регион”) и доведеш (даш озбиљне паре) само пар играча који видљиво праве разлику.
Овако , дајеш лепе парице на играче које доводиш , а они нису неко „ко прави разлику” .
Има ту играча чији квалитет апсолутно није изнад квалитета неких играча из лиге или региона ...а које би Звезда могла довести са мање паре .
Зашто онда , за који К .

Неко спомену да ТСЦ игра без странаца и шта им фали ?
Пажљиво направиш селекцију најперспективнијих играча из Србије и региона , добро платиш 2 , плафон 3 играча који праве разлику ...
Ако треба сачекаш те перспективне играче да надођу и онда са њима одиграш бар 3-4 године ...па после продаји .

пс.
слични проблеми постоје и у кошарци .

TC-64
03. новембар 2023. у 10.13
Neko jadno stvorenje, bolesno od mrznje, zlobe i ljubomore sto ga niko ne yebe ni dva posto, udara minuse na celoj stranici! Jadno i bedno a od te spodobe ništa normalno i ne može da se ocekuje!
Odesa
(надежда, вера и л)
03. новембар 2023. у 12.04
тај што лупа минусе се нада да ће из тога извући неки - профит
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.