Дискусије : Навијачи

 Коментар
Звезда - Јавор
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 14.09
други полувреме 2:2

Звезда нема одбрану, то је дефинитивно. Почели смо да дајемо и сами себи голове(Џига).
Напад неефикасан: повели аутоголом, постигли погодак с два метра из опште гужве и три пута погодили оквир гола. Бахар нема визију тима, ево сад му је Канга стартер а од кад је преузео Звезду, Канга му седео на клупи.
Сад Красо који греје клупу улази средином другог дела. Дирек Ендијај не може да погоди мрежу с 2 метра, саљд га мења Мијатовић.
Изгледа да се тешка смутња увукла у тим и тренера, ваљда су узнемирени и забринути шро су оба Терзина сина у притвору, мученици.
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 14.14
Хванг, најсупљи играч у Звезди греје клупу и тек сад мења Кангу.
Барак ми се чини ...навелико погубљен.
TC-64
21. октобар 2023. у 14.33
Izvini nisam video da si pokrenuo temu.
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 14.34
3:2...мршава, мршава је то победа. Нема овај тим шта да тражи у ЛШ. Ма ни у једном евро-такмичењу.
Овај тим нема игру, нема стратегију, нема систем...играчи киксају, тренер у хаосу потеза. Онај Џига даде аутогол и њему на душу иде и други гол. Нападачи неефикасни...И опет, прво полувреме још и некако али у другом пад, катастрофа и ...
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 14.35
ма нема везе брате, резултат је исти...тим је разваљен, хахаха
TC-64
21. октобар 2023. у 14.36
Nemamo odbranu definitivno. Javor je bio zreo za 5-0 već u prvom poluvremenu. Ali da das onakav autogol eeej, celu nogu lik ispruzio i to po sredini gola, klizeci!!! Kreten yebote!
Konacno je publika pocela da zvizdi posle 2-2 i krajnje je vreme bilo!
Trgnite se i igrajte kao letos ili se nosite vise svi!
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 14.59
...ево, постадосмо легија странаца : КК Звезда отпустио тренера Душка Ивановића и довео на његово место Грка. Сјебали нам кошарку скроз
TC-64
21. октобар 2023. у 15.48
To je svuda tako! Nisu problem stranci nego je problem ako ne igraju dobro. Seti se Arsenala koji je u jednom trenutku igrao bez ijednog Engleza. Plus trener Arsen Venger koj je Nemac iz Francuske. Zamisli kako je Realu kada dovede nekoga za 50-100 miliona evra, a koji ništa ne pruza, a takvih imaš koliko hoćeš svuda po Evropi! Da bi se privukla javnost uvek gladna nečeg novog i ekskluzivnog, da bi se pravila reklama, da bi se pisalo i pricalo, stalno su potrebne neke izmene i promene! I zato nema stalnosti i konstanstnosti u igri i rezultatima, zato se radi i igra kampanjski! I zato nikad ne znamo šta možemo da ocekujemo!? Propaganda i ono kako se predstavis je vaznija od rezultata, a opravdanja za rezultate u klubovima su veca od suocavanja sa realnoscu da nešto debelo ne valja! I stalno mi navijaci pišemo da stvari treba da se nazovu pravim imenom! Ali ne može egoista i narcis na klupi ili u direktorskoj fotelji to da uradi! Nazalost!
Odesa
(надежда, вера и л)
24. октобар 2023. у 03.51
ал` нас изљуљао Јавор, хахаха !!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.