Дискусије : Навијачи

 Коментар
Olimpijakos-partizan
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
19. октобар 2023. у 17.44
jel to nadal dosao u partizan koliko vidim grobari su se bas ponadali hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
19. октобар 2023. у 17.45
Пунтер улази у Задругу
toronto1
(samo posteno)
19. октобар 2023. у 22.12
Dupli standardi. Svi mediji na celu sa Telegrafom pišu kako su sudije bile na strani Olimpijakosa, a kad su Zvezdu pokrali u Litvaniji prošle nedelje (dva faula u napadu u zadnjih 3 minute, Mitrovic i Teodosic) to niko ne spominje. Generalno Partizan ima bolje sudjenje zbog Bodiroge, ali i jedan i drugi klub kradu na strani da to nije normalno.
toronto1
(samo posteno)
19. октобар 2023. у 22.17
Partizan izgleda bolje nego Zvezda, jer imaju skoro isti tim od prošle godine plus Kaminski i Dozier, a Zvezda gotovo novi tim i normalno da će trebati neko vreme da se tim uigra. Prošle godine nismo imali centra, a sada je Bolomboj sam. Ostali su srednja zalost. Ne razumem dovodjenje Tobija. Covek ne može da se sastavi.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
19. октобар 2023. у 22.54
bitnoo je da je pravoslavni bratski klub pobedio! Zagorci neka idu nazad u lepu njihovu..
TC-64
20. октобар 2023. у 04.46
Mi skoro svake godine imamo novi tim. Nešto se preterano i ne lozim na korasku mada ocigeldno je da u proseku okuplja vise navijaca nego fudbal.
Ono sto predstavlja problem to je da Zvezda neke utakmice gubi na isti način kao pre godinu dana. Bukvalno preslikano. Kao da ne znaju da igraju zavrsnicu. Možda treba malo manje paljevine, a vise koncentracije. A Partizan ne gledam nikad kada igra kosarku i ne pratim uopste, samo pogledam rezultat.
toronto1
(samo posteno)
20. октобар 2023. у 15.28
Očajna igra u prvom poluvremenu protiv Virtusa. Gube 11 razlike, kao raspala druzina. Niti se igra odbrana, a napad katastrofa. Nikakve hemije u ekipi, kao da ih je neko naterao na silu da igraju kosarku. Zalosno da zalosnije ne može da bude, a Duska Ivanovica vise niko i ne slusa. Ne bi me cudilo (znajuci Covicev način rada) da uskoro dodje do smene trenera. Lakse menjati njega nego celu ekipu.
TC-64
20. октобар 2023. у 16.50
Koja je svrha dovodjenja ovoliko igrača i opet ništa. Dodje mi da ne gledam ni fudbal ni kosarku, neka idu vise u piz.du materinu!
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 07.37
...слажем се с ТЦ, ово више нису српски клубови, јер су изгубили душу. Странци дођђу да узму лову и ооду, домаћи играчи су увек ту, и кад заврше с неким клубом у Србији, они су и даље овде, дух припадности и даље је присутан...То је битан мотив којег ни један странац нема и не познаје тај осећај. А странци уништавају квакитет спорта, узимају место младим талентованим генерацијама и на крају одлазе, не остављајући и не преносећи ништа од свог искустваи квалитета на млађе играче
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2023. у 07.44
Za Zvezdu i Partizan odigrao se najgori mogući scenario u Evroligi. Četiri utakmice, četiri poraza. Posle prvog duplog kola, Partizan i Zvezda su pri samom dnu tabele sa skorom 1-3. Oba tima su doživela teške poraze u nedelji za nama - Partizan od Barselone u Beogradu, pa od Olimpijakosa u Atini, a Zvezda od Monaka u Areni, pa od Virtusa u Bolonji. Jedni će da prodišu posle 5. kola, a drugima će da se produbi agonija jer nas u četvrtak od 18.30 očekuje prvi ovosezonski evroligaški večiti derbi!

е баш ме заболе за дерби странаца. јебите се и једни и други. Ово срање нећу гледати, ма носите се...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.