Дискусије : Навијачи

 Коментар
Винди Чиакго, Србо, Бруски
-Borislav
08. октобар 2023. у 04.59
На страну сад што је скоро свим Звездашима „стао на жуљ,” што су ту константне свађе чим је он ту али ми је његово не-појављивање натерало да се померим из „јазбине” у којој сам од када постоји ова веб страница, веома, веома ретко се јављам јер немам времена за свађе, ипак морам да упитам - где је човек?

Ово уопште не иде уз њега и његову „веб-личност” да једноставно нестане, кроз све ове године се заклињао да се неће никад „предати” и да ће се борити са нама до задњег даха, па ме занима да ли њега ико познаје лично? Да ли је он у реду?

Како је нестао он, тако је нестао и „СРБО” са неким бројем којег се сада не могу сетити што ми још више потврђује сумњу да та два надимка у ствари припадају једној особи.

Иако сам трули Звездаш, онај, што би рекао наш народ „са дна каце” ипак ми недостаје, као и многи други Гробари, као Брукси рецимо и још много, много њих, имају фудбалско знање и када се не свађамо, било је ту много конструктивних разговора.

Да ли су сви они у ствари у реду, јесу ли живи и здрави?

Не дај Боже да сам икада помислио нешто јако лоше и накарадно, псовање фамилије или да им пожелим оно баш најгоре, јер ово су „Навијачи”, крљамо се као што радимо пред дербије, само срећом је да овде нека могућности за физичке повреде не постоји

Дакле, зна ли и неко шта је са њима или сте ту, Гробари, читате али се не јављате, постао вам СЦ досадан и можда одумире и овај форум, који је уз Политику и Тенис једини још колико-толико динамичан?

Ако сте ту, било би баш кул да видим надимке које не виђам ево годинама и можда се поново укључите у дискусије?

Поздрав свима.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.