Дискусије : Навијачи

 Коментар
Црвена Звезда - Јанг Бојс
D-Man
(Analyst)
02. октобар 2023. у 02.22
Жељно ишчекујем ову утакмицу из једноставног разлога што ме занима како ће Звезда одиграти ту утакмицу и колико, у ствари, вреде ови силни странци на које је потрошено изгледа више од 10 милиона долара.

Наравно, прижељкујем победу али баш и немам неког великог разлога за оптимизам.

Не смем ни да помислим на шта ће ова сезона личити уколико се доживи пораз и од Јанг Бојса. Четири бода заостатка у првенству након само осам кола је озбиљан заостатак а пораз и од Јанг Бојса би значио и опроштај од Европе.

Али, ето, надам се победи од 1 - 0.
Odesa
(надежда, вера и л)
02. октобар 2023. у 03.55
...врло сам скептичан у погледу те утакмице, после гледања ове последње против Радничког Ниш. Напад нам је без идеја, анемичан и неефикасан.Све изгледа да тај проблем није решен. Бојим се да смо добили новог „Кулибалија”. Игра се развија споро, нема жустрине и хитрости. Ако је Раднички успео да створи пар шанси против нас, неће ли Бојси ? О лајпцигу нећу ни да мислим. Све у свему...не изгледа Звезда уопште добро. У домаћем првенству смо зарибали: од силовитог старта...ми сад и губимо бодове ... бахаров претходник Милојевић је сад из ове перспективе...тренетчина. Зинуло нам дупе на странце, како у погледу тренера ...нарочито у погледу играча. Таква политика уништава домаћи фудбал.
intrigue
02. октобар 2023. у 11.03
Све креће од Терзићевог понижавања лиге и Партизана , а уздизања Звезде.
Као да је то што је он изговорио донело „несрећу” Звезди .
Припремни део и почетак првенства је тако и изгледао...а онда прц !
Кад човек погледа са стране изгледа као да су остале екипе у нашој лиги све јаче што Звезда и Партизан доводе скупље играче .
Нарочито Звезда .

Не знам шта да кажем сем да је да су до сада разочарали и Звезда и Бахар.
Не само због резултата , већ због тога што се још увек не назиру првих 11 , систем , препознатљива игра .

Даће Бог да победа против Јанг Бојса донесе преокрет .
toronto1
(samo posteno)
02. октобар 2023. у 21.51
Svaki klub na svetu koji dovede 6,7 novih igrača prolazi kroz ovo sto prolazi Zvezda. Pametni klubovi dovedu 2,3 igrača (tamo gde im fali) i to sa pravim skautima, a ne ovim tipa Mrkela, Terza. Ovo sto su ova dvojica uradila zadnjih 2,3 godine je za krivicno delo. Onaj ko dovede Kulibalija, Tomanea i La Paru je za zatvor. Prednost pravih ekipa je uigranost i zajednistvo, a Zvezda nema ni jedno ni drugo. Šta se desilo sa Bukarijem? Covek je razbijao prošle sezone, a ove kao da je na nekim drogama. Ne lici na sebe. Stamenic je krenuo lepo i nestao. Problem je što ne možeš da promenis ceo tim, a nekada bi bilo najbolje promeniti svih deset igrača u polju.
Odesa
(надежда, вера и л)
03. октобар 2023. у 03.40
~Звезда и Партизан доводе скупље играче~

за Звезду то стоји али гаргани су у погледу лове празних џепова тако да све што су довели су већином били слободни играчи или су платћени минимално. Но ипак су успели да некако укомпонују поприлично велик број нових играча у неки такмичарски ритам и ето заређали са 6-7 победа од почетка лигашког такмичења. Да сад почињу да играју у лиги конференција можда би имали бољи учинак. Звезда је у припремном периоду и на почетним утакмицама лиге изгледала далеко боље а код гаргана је то ишло управо обрнутим путем.
Што се тиче периода прилагођавања и уигравања новодоведених играча, и то је потребно али ако си довео опет неког кулибалија или лапару, онда такве можеш уигравати довека а без икаквог доброг резултата
TC-64
03. октобар 2023. у 06.11
Nemam nikava ocekivanja trenutno. A Ono sto mi smeta pored loših igara je to stalno pozivanje na navijace, bukvalnonu svakoj izjavi. Igrac Tek dosao, Još ništa nijenpruzio I on trazi podrsku, prica Kako je gledao snimke navijanja itd. Majke mi pitam se pa jesi li ti dosao da igras ili da pricas o navijacimma. Stvarno me vise nervira ta orica. Toliko je to vise postalo prizemno, sad ću ja da se lozim kao pavijan sto će neki korejanac ili afrikanac da hvali navijanje, a na terenu ništa! Slazem se da je nekad potrebna vreme za uigravanje Ali pokazite da znate da igrate. Sto rece neko ako imaš u timu Kulibalija možeš do sutra da ga yigravas, ali ne možeš da uigras cepanicu! Imate velike pare, sve uslove, ne igrate nikako I Još se pozivate na navijace. Zaebite vise to. To ne prolazi vise!
Odesa
(надежда, вера и л)
04. октобар 2023. у 12.50
Звездини млади добили ЈангБојсе са 2:1...ај`д сад и матори да исто ураде
D-Man
(Analyst)
04. октобар 2023. у 14.23
„Majke mi pitam se pa jesi li ti dosao da igras ili da pricas o navijacimma.”

TC-64,

Заболи тог играча Ђока за навијачима јер су ти сви странци пре свега дошли да покупе лову и да се, по могућности, кроз играње у Лиги шампиона продају негде за још већу лову.

Тај наратив о фамознима навијачмиа је прича која долази из управе клуба и то је сигурно наређено да сви истичу у први план. То је увлачење навијачима и ту сигурно има неки договор између вођа навијача и управе јер онакве овације и поред пораза у првенству немају пуно смисла. Да ли је то искрена љубав према клубу или нешто друго? Мени се чини да је нешто друго. Можда грешим, не знам.

Ено ти га Бахар, пред сваку утакмицу у првенству он наводи како очекује пуне трибине а на утакмицу дође само неколико хиљада људи.
Па и када је улаз бесплатан, нису пуне трибине на првенственим утакмицама.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
04. октобар 2023. у 15.31
Ovo nije Zvezda! Legija stranaca, nemam osecaj da igra Zvezda !
TC-64
04. октобар 2023. у 15.41
1-0 Ndiaje

D-Man, znamo to ti i ja, ali zna li to onaj navijac koji ne razmišlja svojom glavom? Siguran sam da su te glupe izjave dogovorene kao sto kažeš.
profiter
04. октобар 2023. у 15.41
Dade ga Osman
profiter
04. октобар 2023. у 16.11
1:1
TC-64
04. октобар 2023. у 16.12
1-1 odmah na početku drugog poluvremena. Ne mogu da shvatim manjak koncentracije na početku drugog dela. Ovo se ponavlja. I ponovo su imali sansu.
TC-64
04. октобар 2023. у 16.23
Neshvatljive gluposti I 1-2
profiter
04. октобар 2023. у 16.23
1:2
Odesa
(надежда, вера и л)
04. октобар 2023. у 16.37
...јеб`о вас фудбал, како лако примамо голове, ал` важно да ми `оћемо странце. Они ће да нас ваде, м`ршшш бре...
TC-64
04. октобар 2023. у 16.48
Skrcas tolike pare i nisi u stanju da zadržiš vodjstvo protiv prosecnog tima.
TC-64
04. октобар 2023. у 16.50
Iz mrtvog ugla Bukari 2-2. Hteli me hteli dva stranca su dali golove.
profiter
04. октобар 2023. у 16.51
Osman i 2:2
Odesa
(надежда, вера и л)
04. октобар 2023. у 16.57
...ето лош дан али навијачи су били фантастични, атмосвера феноменална, ма нема везе што не побеђујемо.
Чекам само кад ће УЕФА да уведе да се неки бод добије и на навијаче и атмосверу, то ће нам бити шанса.
TC-64
04. октобар 2023. у 17.01
To sto smo jalovo igrali nema veze, bitno da su navijaci super kao i uvek. Ništa vise od ovoga ocigledno igrači i nisu u stanju da urade.
Odesa
(надежда, вера и л)
04. октобар 2023. у 17.04
...kад ове Бојсе нисмо могли да добијемо, вадићемо се на крају против Ситија, ал` навијачи су били екстра, па декорације незаборавне. Милина..
Odesa
(надежда, вера и л)
04. октобар 2023. у 17.08
хехехехе, далеко смо у овоме испред свих, права навијачка авангарда:

Navijanje na nekom novom nivou: Delije koreografijom slike Van Goga pomerile granice
TC-64
04. октобар 2023. у 17.10
3 boda za Van Goga, odmah! Hah
D-Man
(Analyst)
04. октобар 2023. у 17.26
Нисам гледао утакмицу јер сам на послу а ниједан линк ми није радио.

Дакле, не коментаришем утакмицу, ни атмосферу јер од тога још увек ништа нисам видео. Кометаришем резултат.

Да ли је ово успех или неуспех? По мени неуспех јер Јанг Бојси нису европски великан већ солидна екипа и ништа више од тога.

Потроши се више од 10 милиона долара на појачања а онда не можемо ни да у Београду победимо тај неки солидни Јанг Бојс.
Да смо данас играли за Манчестером нерешено то би био велики успех. Овако, Јанг Бојс, и само бод на домаћем терену је, по мени, неуспех. Додаш и она два пораза у првентсву и видиш да би у неком другом клубу тренер већ можда добио ногу. Не, не кажем ја да Бахару треба дати отказ већ да он за сада ништа није побољшао.

Не заборавимо и да са овим бодом, колико оно беше, 500 хиљада бонус иде у Макаби јер је такав уговор склопљен да Макаби пусти Бахара у Звезду а да он онда зарађује лову и Макабију кроз сваки Звездин освојени бод у ЛШ.

Јбм ли га, све ми то некако није у реду.

toronto1
(samo posteno)
04. октобар 2023. у 21.33
Da budemo realni da smo zalutali u Ligu sampiona, ne samo mi, nego nas fudbal realno nema šta da trazi u tom takmicenju. Ja znam da Zeljko Pantic zvani Zeks, profiter i ostali zaluđeni Partizanom, verovatno smatraju da bi oni mogli vise, ali Liga Evrope nam je nešto gde još možemo možda da igramo, a Ligu sampiona možemo da gledamo na tv-u. Takođe smatram da Mrkela i Terzic treba sami da se povuku i da puste nekome ko stvarno voli Zvezdu da vodi ovaj klub, da se prestane sa dovodjenjem migranata i da broj stranaca ne prelazi 2-3. Vise bih voleo da svake godine napravimo 2-3 domaća igrača, nego sto gledamo ljude koje boli k... za Zvezdu, čim uzmu pare. Stamenic je bio najlosiji igrac na danasnjoj utakmici. Direktan krivac za prvi go i kod drugog gola nije izasao na igrača dok su napadali na 30 metara od našeg gola.
ExoduSs
04. октобар 2023. у 21.43
Nema batke kod nas vise fudbalera. Čak i Cukaricki ima crnce. Ne trebamo mi da pravimo ogranicenja za strance već nasi mladi trebaju da budu bolji od stranaca. Niko ne dovodi strance u mladje kategorije. Nema ko da im put sprečava.

Dovodjenje stranaca (kvalitetnih) bi trebao ustvari da ima efekat gde nasi znaju da moraju bolje.

Kad bi ta teorija o strancima imala smisla, Italija i Spanija ne bi igrača stvorili u zadnjih 40 godina.
Odesa
(надежда, вера и л)
05. октобар 2023. у 01.51
...читам коментаре и већина њих се своди на ово, што и ја лично мислим да је Бахар најслабија тачка тима:...још увек лута у постављању формације и тактике. Доведоше му све оне играче које је тражио и сад петља с њима.Па колико му то времена треба да све то уклопи ?
Јел` он то спрема тим за следећу сезону ?

Кудили смо његовог претходника Милојевића али за Бахара он испаде тренерчина.
Odesa
(надежда, вера и л)
05. октобар 2023. у 01.52
„Pad u igri? To pitajte trenera” Ivanić izazvao veliku pažnju odgovorom o „gašenju” Zvezde
TC-64
05. октобар 2023. у 02.32
Jedan komentar sa maxbetsport.rs koji potpisujem sto posto!


CZV FAN04.10.2023. at 23:16
...o vam pas mater glupu i mutavu!!!
Primili ste opet isti gol kao protiv Sitija na početku drugog poluvremena ali potpuno isti!
jebo ga vise da li je ovaj Barak toliki idiot da drzi dva najbitnija igrača na klupi sto jesu Olajinka i Kraso?
Kako su usli proigrali smo!
Zar zaista mislite da zasluzujete vise bilo kakvu podrsku?
Alo bre retardi imali ste prednost i krenete totalno kao pičke drugo poluvreme!
jebo ga vise i Mitrovic…mali nema muda i krvi!
Pa gori tim od ovog je pobedio jedan Liverpul na Marakani!!!???
Samo bre serete kako ćete ovo i ono…a teren ništa!
Dokle bre vise?
Pod hitno Mitrovic da se dovede u red ili šut karta bre i njemu a i ostalim zvezdicama!
Sad će i Barak Bahar da filozofira kako je trebalo pobediti…pa druže pobedi a ne budi jak samo na rečima!
Hocete li vise nauciti i uraditi ikada nešto da valja!?
Samo kada bi mogao da dodje ovaj komentar do svih iz Zvezde …pisaće ljudi i mnogo gore stvari ali DOSTA JE BRE VIŠE!!!
Dokle nas bre zezate?
Svaki problem je krenuo od dolaska novih igrača i forsiranjem istih!
Obaj nas spic je dao gol veceras SREĆNO!
Katai da je ulazio u igru na svakoj utakmici ne bi promasio one dve sanse sto je imao…dao bi barem jedan gol!
Šta je sujeta trenera?
Stvarno kretensko ponasanje i kretenski izgubljena dva boda!!!
AngryMishko
(Cupavac)
05. октобар 2023. у 02.36
Utisak je da ima tu materijala za dobar tim, ali kako i sami kazete treba to posloziti, uigrati ...a mi malo po malo pa odlazemo utakmice u domaćem prvenstvu šta nikako ne ide u prilog.
Umesto da se timovi uigravaju oni se odmaraju. Smejurija.

Trener, ne znam..treba i njemu vremena. Golman kojeg je doveo je odličan, onaj Korejanac ima potencijala...svaki korner mu je malte ne sansa..interesantan igrac. Katai da igra zadnjih pola sata...Na momente ste delovali dosta dobro a oscilacije su takođe rezultat sto igrači vise odmaraju nego sto igraju i tim nije iskristalisan.

Ispustili ste pobedu, sada dve protiv Nemaca...ko zna..možda se budete radovali u kasnu jesen.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
05. октобар 2023. у 06.33
Ja opet iazem ono sinoć nije moja Zvezda. Nisam imao taj osecaj . Hoću da vidim nasu decu u nasem dresu a ne čamuge. Da dali su golove stranci a da su tu nasa deca ko kaže da ne bi oni dali golove? Možda i 3 ?
AngryMishko
(Cupavac)
05. октобар 2023. у 07.19
Zaboravi Zvezdu i Partizan ako trazis razvijanje talenata. Slično je i sa Kosarkom.

Nasa deca imaju mnogo vise sanse da se razviju van uticaja ta dva Kluba , gde se guraju tatina, mamina i menazderska deca.

Da nema Miskovica ne bi bilo ni Jokica..i drugih, pa evo sada i ovi omladinci..najviše se razvijaju kod Miskovica..
U fudbalu možda TSC, Cukaricki...Partizan je odavno shbo svoju skolu i nikakvu vajdu klub nema od nje.

Imaju koristi sami talenti njihove rodbine, agenti, funkcioneri i donekle državni tim kada stasaju...Partizan kao klub? Ništa..

Koliko minuta su za prvi tim igrali Mitrovic, Vlahovic, Pavlovic, Milinkovic, Zivkovic...?

AngryMishko
(Cupavac)
05. октобар 2023. у 07.20
Koliko je Partizan zaradio na njima?

(Još im i duguju..hahaha)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.