Дискусије : Навијачи

 Коментар
Partizan, razmišljanje
TC-64
31. август 2023. у 17.18
Jezivo je nasta lici Partizan, i ne samo igra na terenu, nego sve sto njegovi nazovi navijaci prave od njega i u šta ga guraju. A na celu svega je manijak i mrzitelj, propagator ekstremne mrznje Zeljko Pantic!
Rezultat, 4 utakmice u Evropi protiv Sabaha za koga verujem da su mnogi već i zaboravili iz koje je zemlje i Nordsejalnda, 1 pobeda, 3 poraza i gol razlika 2-8!
I šta kažu na JNA? Vucicu pederu! A ovi sto nisu bili na stadionu nego su napravili neki protest na Terazijama njih 4-5 hiljada, krv je i FSS! Pa i jeste! I Vucic je peder i ovi u FSS takođe sto su ovakvom nikakvom Partzianu po ko zna koji put platili licencu da bi igrao Evropu, a bolje da nisu! Pa ne bi trebali vise da im daju licencu jer nisu ni Zvzedi dali 2014 godine kada su bas grobari umesto Zvezde kojoj država nije pomogla i to država sa sve Vucicem na i SNS-om na vlasti da igra Evropu, nego je Partizan igrao kvalifikacije za LS umesto nas u sezoni 2014/15!
Ali nisu im ovo prvi protesti. Treba se setiti 2005/06 kada su posle poraza od Petah Tikve 2-5, godinu dana terali Bjekovica i Zecevica i tada su im tribine zvrjale prazne! Da nije AV i zato kriv?! Tada se pricalo kako je ta utakmica prodata! Verovatno je to i Vucic prodao! Da se vratimn na kraj 80-h godina i revans sa Romom za koju se posle pricalo i pisalo u onoj knjizi „Najvece mucke FK Partzian” kako je i ta utakmisa prodata! I tada su hteli da se bune i da im spale mreze, ali tada je AV imao samo 18 godina da bi bio kriv i za 0-2 u Rimu! Možda retroaktivno bi mogao da bude kriv!
Ne znam da li postoji klub na planeti ciji navijaci rade u javnosti ovo sto rade Partizanovi!? To nema nigde! Tebi klub igra u Evropi, a ti šta radis, nosis transparent „Odgovornost” kroz grad? A šta je vasa odgovornost? A ko ste navijaci idite na stadion i gurajte svoj tim, ne bavite se politikom o kojoj ništa ne znate i pojma nemate, jer ste svoj klub zajedno sa onima koji ga vode bukvalno doveli do propasti losom energijom, pa vam ionako losi igrači zbog svega toga igraju još gore. Pa da poslusas samo jedan minut onog ludaka Zeljka Pantica, pa nije ti ni do čega koje budalastine onaj prica!
TC-64
31. август 2023. у 17.34
Odličan naslov, Partizan cista nula!

https://www.maxbetsport.rs/novi-samar-danaca-partizan-je-cista-nula-dobro-je-sto-se-neće-dalje-brukati-u-evropi-vid eo-foto-460316/#comment-104258

NOVI ŠAMAR DANACA Partizan je čista nula, dobro je što se neće dalje brukati u Evropi (VIDEO/FOTO)Emir SelmaniObjavljeno 22:51h, 31.08.2023.Od Emir Selmani
Bendžamin Najgren i Svetozar Marković u duelu (Foto: Starsport)
Fudbaleri Partizana doživeli su novi evropski poraz, ovaj put i pred svojim malobrojnim navijačima. Usmerile su uoči revanš meča Lige konferencija protiv Nordsjelanda pristalice crno-belih sav bes prema upravi i tražile odlazak Miloša Vazure, ali su na kraju utakmice bile besne i na fudbalere.

Nordsjeland je pre nedelju dana petardirao tim Igora Duljaja (5:0), a i meč u Humskoj shvatio je ozbiljnije od zarđalog „parnog valjka”, uprkos ogromnoj prednosti iz prvog duela. Tim sa severa Evrope igrao je koliko mu je bilo potrebno i koliko mu se htelo i na kraju slavio je sa 1:0 (1:0). Strelac jedinog gola bio je Ibrahim Osman u 30. minutu. Reč je o talentovanom Ganjaninu koji je u dvomeču delovao kao Kilijan Mbape lično protiv fudbalera crno-belih.

Ukupnim rezultatom 6:0 Danci su se plasirali u grupnu fazu Lige konferencija. Partizanu ostaju obaveze u domaćem šampionatu i Kupu, za bolje sigurno nije! Možda je i dobro što neće dobiti novu priliku da nas bruka na evropskoj sceni u ovoj sezoni.

TEATAR APSURDA
Ličilo je na teatar apsurda u Humskoj u uvodnih 25 minuta meča. Danci su držali loptu kao da oni jure rezultat, a ekipa Igora Duljaja čekala je šanse iz kontri. Oštećen je domaćin u 15. minutu kad je rukom u šesnaestercu igrao Freze, ali sudija Kevin Klensi nije želeo da pokaže na belu tačku.

Da će Danci prvi do gola bilo je jasno u 26. minutu kada je posle slobodnog udarca čitava ekipa Partizana ispala „kao iz džipa”. Imao je brisan prostor Ibrahim Osman ispred sebe od centra igrališta, ali je izašao na Jovanovića i promašio zicer.

Četiri minuta kasnije bilo mu je lakše da pogodi. Krunisao je lepu akciju gostiju i sa pet metara poslao loptu u nebranjenu mrežu. I u Danskoj je zadavao ogromnu glavobolju defanzivcima srpskog predstavnika.

Fudbaleri Partizana zvižducima su ispraćeni u svlačionicu. Uz povike sa istočne tribine da bi trebalo da napadnu i da igraju kao pi*ke. Bilo je i šaljivih komentara poput toga da „ne može Vazura da igra presing”. Aplauze i povike „Beli” dobio je samo Kristijan Belić.

LAŽNA INICIJATIVA
Izvukao je Duljaj na poluvremenu Natha i Meniga iz igre, a šansu su dobili novajlija Gajas Zahid i mladi Nemanja Trifunović. Trener Danaca Jonaseh Hof Torup kao da je rešio da se smiluje crno-belima, pa je na klupi ostao razgoropađeni Osman, a sa njim i Jepe Cverkov. Umesto njih su na teren ušli Konrad Harder Shandorf i Roko Askone.

Nastavili su „grobari” da se sprdaju sa domaćim igračima, pa su svaki njihov dobar pas pozdravljali sa: „Ole”. Danci su odustali od ozbiljne igre već posle 10 minuta drugog poluvremena, što je stvorilo privid da fudbaleri Partizana imaju inicijativu. Nisu uspevali crno-beli dugo da stvore izglednu šansu za gol. Polupriliku propustio je rezervista Aldo Kalulu u 74. minutu, nagrađen je ironičnim aplauzima. Solidan pokušaj imao je i Kristijan Belić u 80. minutu.

OČAJ I NEMOĆ
Koliko je očajan bio Partizan svedoči i crveni karton koji je dobio Nemanja Nikolić 82. minutu. iz potpune nemoći. Prvo je namerno udario protivničkog fudbalera Dorgelesa, a onda i dobacio sudiji i potpuno je zasluženo poslat u svlačionicu.

NEMANJA NIKOLIĆ JE PROVEO 11 MINUTA NA TERENU

Terali su do kraja meča upravu povicima i navijači na istočnoj i na zapadnoj tribini, promene rezultata nije bilo. Videćemo da li će da bude promena u rukovodstvu i da li će eventualne promene da pomognu Partizanu.



Partizan – Nordsjeland 0:1 (0:1), prvi meč 0:5

Grad: Beograd. Stadion: Partizana. Gledalaca: Oko 4.000. Sudija: Kevin Klensi (Škotska)

Strelac: Osman 30. Crveni karton: Nikolić.

Partizan: Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Belić, Kanute (od 60. Šćekić), Natho (od 46. Zahid) – Severina (od 60. Kalulu), Menig (od 46. Trifunović) – Saldanja (od 71. Nikolić)

Nordsjeland: A. Hansen – Hej, K. Hansen, Nagalo, Freze – Cverkov (od 46. Askone), Svenson (od 69. Zertdemir), Dorgeles (od 85. Barslund) – Antman, Osman (od 46. Shandorf – od 60. Jensen-Abu) – Najgren
Zvezda_do_Tokija
31. август 2023. у 23.45
Samo dve reci su potrebne da opisu satnje Partizana...

Partizan kaput!!! ha ha ha
TC-64
01. септембар 2023. у 01.44
Ne da je kaput, nego je ono uzasavajuce na šta oni lice na terenu!
Da ti osrednji tim iz Danske slupa 6 golova u dve utakmice, da te nalupa kao početnika, pa idite skocite s mosta svi u kompletu, yebote!
Ko vam može biti kriv za to osim vas samih? Da li su oni vise normalni šta pricaju i šta rade?
AngryMishko
(Cupavac)
01. септембар 2023. у 02.33
Mogli su i juče petardu da nam daju.
Nisu hteli.
Komedija, tuga, bruka...sasvim zaslužena.
Zvezda_do_Tokija
01. септембар 2023. у 06.00
Partizanova odbrana je katastrofa... E sad, Zvezdina odbrana? Vidi te, razmišljam nešto, ako smo primili 3 komada od Vozdocca, šta će biti protiv Sitija? ha ha ha
Zvezda_do_Tokija
01. септембар 2023. у 06.02
Ako nešto ne popravimo, name će onih 6:1 protiv Pariz Sen Žermena još da deluje kao 'solidan' rezultat!? ha ha ha
AngryMishko
(Cupavac)
01. септембар 2023. у 06.06
Ko će Halanda da cuva..:) ne mora da znaci...ako budete igrali sa njima zadnju predzadnju a oni već prodju dalje verovatno će da odmaraju neke igrace, mada i njihov drugi tim je katastrofa :)
TC-64
01. септембар 2023. у 06.25
Protiv Liverpula i Totenhema u 4 utakmice imali smo gol razliku 2-13! Šta treba da ocekujemo od sitija? Prošle sezone rasturili su
Sevilju 4-0, Kopenhagen 5-0, Bajern 3-0, Real 4-0, Lajpcig 7-0! Takođe prošle sezone su odigrali svih 13 utakmica u Ligi Sampiona bez poraza ukljucujuci i finale! Protiv takvih zveri ćemo da igramo!
Još nismo primili 7 golova u Evropi! A ako se odbrana ne popravi...
AngryMishko
(Cupavac)
01. септембар 2023. у 07.15
Dobili Lajpcig 7:0..le le...

Pa neka im se ponovi ... ne bi vam loše doslo...haha
TC-64
01. септембар 2023. у 07.20
Ne bi nam loše doslo, ali šta ćemo kada dodjemo mi na red?
Koliko njih bi prihvatilo da izgubimo od njih 0-7 a da ih pobedimo na primer 2-1? Da li bismo mogli da podnesemo toliki poraz? Secam se kada nas je Bajwern odrao 0-6, da mi je doslo da povracam!
AngryMishko
(Cupavac)
01. септембар 2023. у 07.31
Pa dobro bi bilo za vas u smislu gol razlike između vas i Nemaca.. tu bi bili negde..nijanse...haha a da ne govorimo a Svajcarcima...

Šta ne bi valjalo je da napune vas a druge utakmice podbace..a naravno najbolje bi bilo da napune druge a podbace protiv vas. :)
keser
(Тешем букве)
02. септембар 2023. у 06.17
Важно да су припреме биле у Словенији.
Партизановци - комплексаши.
Да су се припремали у неком Српском селу боље би играли.

А резултат је само последица нерада, недисциплине и ноћног живота.

И налетели на сеоску екипу из Данске, интелигентне и дисциплиноване играче. Шанси није било.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.