Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ударила му амерчка слава у главу..
Odesa
(надежда, вера и л)
27. август 2023. у 11.05
...е овај нас неће нигде представљати.за репку се игра срцем а ти играј за себе и своје коње

BOEMSKI ŽIVOT Jokić se napio, pa uz trubače zaustavljao saobraćaj! Mnogi su osudili ovaj potez (VIDEO)
Čitavog leta se pojavljuju snimci na kojima može da se vidi kako srpski košarkaš provodi svoje slobodno vreme. Od putovanja, do posete koncertima i kafanama, popularni Džoker se dobro provodi.

Još jedan u nizu video snimaka se pojavio iz Sombora, gde Nikola Jokić provodi slobodno vreme. Naime, on je u alkoholisanom stanju odlučio da zaustavi saobraćaj i da se uz trubače proveseli, pa su njegovi prijatelji morali da ga sklone.

U vezi sa ovim potezom NBA košarkaša su podeljena mišljenja. Neki su stava da i treba da se opusti posle naporne sezone, a neki misle da nije u redu tako da se krše propisi, kao i da nije u redu da se on ovako provodi dok reprezentacija Srbije učestvuje na Svetskom prvenstvu u Manili.

Pogledajte snimak:

http://skr.rs/zilu
Odesa
(надежда, вера и л)
27. август 2023. у 11.17
..а јел` неки мисле да је играње за репку привилегија и понос ?
Наравно да мисле, али то вашљиви новинари не спомињу. Какав се олош накупио у овом роду
Odesa
(надежда, вера и л)
27. август 2023. у 11.49
...да ми није то Јокарин коњ лупио минус ?
Zvezda_do_Tokija
27. август 2023. у 20.18
Biće da Jokara i njegova braca prate ove diskusije pa ti udaraju minuse!? ha ha ha ha ha

Salim se, naravno...Kakva budala neko treba da bude da ti udari minus na ovakav komentar... Evo ću ja da udarim plus, da smanjim... ;-)
Odesa
(надежда, вера и л)
28. август 2023. у 10.25
...па не знам и неразумем овако искривљено вредновање патриотизма.
Ево и Дачић одаде Јокари признање за промоцију Србије у свету. За то је ваљда довољно дизање три прста и огртање српском заставом добаченом из публике од његове пијане и бахате браће.
Амерчке паре чине чуда како на крају покажу како мењају људску савест.
И Дивац је својевремено газио хрватску шаховницу по паркету па је после
као predsednik te organizacije дао пристанак да се Косово прими у МОК.
Тамо где ти леже паре - тамо ти је и срце.

А што се МИНУСИРАЊА ове теме, ако није минус лупио Јокарин коњ, јесте свакако већ неки ...коњ.
Не прате Јокарина браћа ова писанија овде, заузети су бахаћењем заједно с својим батом.

А теби брате хвала на ставу и ...плусу :)
Odesa
(надежда, вера и л)
28. август 2023. у 10.35
* као predsednik Олипијског Комитета Србије
Odesa
(надежда, вера и л)
28. август 2023. у 10.45
OKIĆ DOBIO PRIZNANJE OD DAČIĆA Hvala mu za promociju ugleda Srbije u svetu, cenimo njegov napor (FOTO)

Nikola Jokić (Foto: M.M./ATAImages)
Nikola Jokić nije u Manili sa saigračima iz reprezentacije Srbije. Umesto da igra na Mundobasketu, luduje sa saigračem iz Denvera Eronom Gordonom.

https://www.maxbetsport.rs/jokic-dobio-priznanje-od-dacica-hvala-mu-za-promociju-ugleda-srbije-u-svetu-ceni mo-njegov-napor-foto-459360/

ма није лудовање, то је само један од видова промоцоје Србије.
Odesa
(надежда, вера и л)
28. август 2023. у 10.58
Е чим га политика награђује и хвали значи да ради добро у корист српске штете

https://www.instagram.com/ivica.dacic.rs/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b0db03dd-0689-46db-8943-4f93ddf7b2bc
D-Man
(Analyst)
28. август 2023. у 14.22
„И Дивац је својевремено газио хрватску шаховницу по паркету па је после
као predsednik te organizacije дао пристанак да се Косово прими у МОК.
Тамо где ти леже паре - тамо ти је и срце.”

Дивац се ту питао исто колико ти и ја. То је била политичка одука која се морала спровести у дело. Ко је наредио? Треба видети ко је био Председник Србије у то време и ко је био Премијер.
D-Man
(Analyst)
28. август 2023. у 14.27
Што се тиче Јокића, он нема никаквог опрвдања што није на СП а то што други траже неке разлоге да га оправдају је сасвим други пар опанака пошто Јокића уопште није брига. Он је једноставно такав тип.

На СП је свакако требао отићи. Са њим би били неупоредиво јачи али не значи да би освојили медаљу као што нисмо ни на последњем ЕП на којем је учествовао.

Што се тиче доприноса држави Србији, тачно је, довољно је да за њега кажу да је из Србији и да самим тим Србији, колико толико, расте углед али за нас обиче смртнике много би више значило да представља Србију на СП.

toronto1
(samo posteno)
28. август 2023. у 15.13
D-man, za 90% stvari si u pravu, ali uporedi kult reprezentacije iz 90-tih, kad smo se vratili '95 posle sankcija i sada (u stvari sve od onog prvenstva u Novom Sadu, kad su se čak i potukli, mislim Jaric i još neko). Sve je otislo u neku stvar. To se definitivno nije moglo desiti tada (90-tih), a u zadnjih par godina je samo pitanje ko će propustiti takmicenje. Zašto nisu otisli Micic i Kalinic? Slazem se da je pojavljivanje Jokica na SP, pa i bez priprema podrska timu, ali nam je u ovoj ekipi plejmejker rak rana i pogotovo posle povrede Avramovica. Ne znam da li iko osim Jovica i igra tu poziciju. Selektor isto ide glavom kroz zid. Mogao je sesti i razgovarati i rešiti problem Teodosica, ali ocigledno tu postoji neki veci problem. Definitivno smatram da je Jokic mogao da igra, onoliko koliko može,
AngryMishko
(Cupavac)
29. август 2023. у 04.56
Pesic je u mnogo cemu problem a ne Jokic.
Ni Amerika ne igra Svetska u najacem sastavu već im je Olimpijada glavni izazov.
Kao i sa Teodosicem gde ga Pesic tupi. Jokic je igrac oko kojeg jednostavno cela igra mora da se vrti a Pesic tupi li ga tupi I čim se pojavi malo jači rival nakantace nas.
Daj Boze da nisam u pravu I nemojte pogresno da me razumete da nemam postovanje za Pesica Ali po mom mišljenju Sale Djordjevic je bio nas najbolji selektor dok se Pesic ponasa kao da je on glavni igrac.
toronto1
(samo posteno)
29. август 2023. у 17.55
Misko i on (Djordjevic) se kurcio u Kini, pa je Jokica drzao na klupi i gradio igru na Bogdanovicu i Bjelici, pa se ocigledno zafrkao. Znam da su se i strucnjaci iz NBA hvatali za glavu, da imaš Jokica, a ti ga držiš na klupi. Svaki od tih trenera ima svoju tvrdoglavost. Zar se isti Djordjevic nije unosio u lice Micovu i zaletao da ga bije? Nije ni on cvecka, ali eto imao je rezultate do kraha u Kini, kad smo bili favoriti za medalju, a ispali u četvrtfinalu. Meni je pokojni Duda Ivkovic bio zakon i najbolji nas trener.
AngryMishko
(Cupavac)
30. август 2023. у 06.03
Jeste brate Mislim na period od kada smo Srbija.
Juga je druga prica.
Odesa
(надежда, вера и л)
30. август 2023. у 10.41
...људи, шта је било раније и под каквим условима, тоје прошлост. Ово што имамо сад, о томе пишем. Очигледно је да култ репрезентације није једнако тврдо изграђен код свих репрезентативних спортиста. генерално. сам осећај патриотизма у свим сверамаа нашег друштва је разводњен и искривљен. Овоај Јокићев однос према дресу са националним грбом само то потврђује и истовремено жалости. Такви ликови попут Јокића су пример млађим и осталим спортистима. Дакле имају итекакав утицај на те младе људе и још недоказане спортисте. Плашим се како ће се онда они понашати кад једног дана постану успешни спортисти.
Но, на сву срећу има и примера који су показатељи правог пута и моралне чврстине и одговорности кад је у питању однос према нацоналном дресу:

Bogdanović je upisao 23 poena i devet asistencija i tako po ko zna koji put potvrdio svoju klasu.

U moru otkaza, ovaj momak ima ogromno srce i na parketu daje sve od sebe od prvog do poslednjeg minuta. A koliko mu sve ovo znači i koliko voli i poštuje nacionalni dres možemo da vidimo i po jednom detalju koju je uhvatila kamera.

Naime, u jednom momentu nakon trijumfa Bogdan je pokazao na natpis „Srbija” na dresu i tako zasigurno kupio celokupnu naciju. Pogledajte kako je to izgledalo:

https://twitter.com/volimojenajke/status/1696822929311285733
Odesa
(надежда, вера и л)
30. август 2023. у 14.01
МАСКОТА РЕЖИМА Јокић се после Дачића сликао и са Вучићевом женом буџеташицом
19:29 30.08.2023. 0
На свечаности поводом обележавања Дана српске дипломатије, Ивица Дачић је шампиону НБА лиге Николи Јокићу уручио признање за промоцију угледа Србије у свету.
Подржао је потписом Вучића пред изборе, добио престижно признање од Дачића и позирао са Вучићевом женом запосленом у Министарству спољних послова…

Најбољи кошаркаш Никола Јокић не губи време док у Србији одмара од кошарке (за време СП у кошарци), већ „поентира” на домаћем терену.

Супруга председника државе поносно је објавила фотографију са Јокићем и њихов сусрет назвала „дивним изненађењем”.
AngryMishko
(Cupavac)
30. август 2023. у 23.21
Svaka Cast Bogdanu i momcima, svi mi stojimo iza njih.Jokic je imao najduzu i najnaporniju sezonu i otisao u legende i sigurno je i fizicki i psihicki ispraznjen. Pitanje je koliko bi mogao da pruzi… Teško je to suditi , šta je on doziveo i uspeo niko nije i možda je upravo posteno od njega da uradi šta je uradio.
Videcemo ubrzo koje su mogućnosti ovoga tima.Ulazak u četvrtfinale je već uspeh pogotovo ako se izbegnu Ameri bili bi na korak od uspeha.
Što se tiče Pesica jes da je i Vujosevic cvecka ali gde ima dima ima i vatre..

https://www.telegraf.rs/sport/mundobasket/3740651-vujosevic-objasnio-situaciju-sa-reprezentacijom
AngryMishko
(Cupavac)
01. септембар 2023. у 06.14
Jbga...Bogdanovic da je dao pola svojih suteva dobili bi Italijane.

Jasno je da nam fali suvi kvalitet, iskustvo...ono nešto ekstra šta bi sigurno imali sa Jokicem i Teodosicem...ali ocigledno ne i sa Pesicem..

Steta...malo je falilo ali ima još da se igra.

Polufinale i eventualni direktni plasman na Olimpijadu bi po meni bio neverovatan uspeh i onda bi Pesicu kapu skinuo, ali bojim se da to nećemo ostvariti.

TC-64
01. септембар 2023. у 06.29
Znaci nešto neverovatno ali čim smo poceli da promasujemo trojke kod vodsjtva od 16 razlike 60-44, znao sam da ćemo da izgubimo! Yebote 16 razlike i mi od toga trenutka primamo 34 kosa, a dajemo samo 16 do kraja utakmice! Pa ovo je već kompleks!
TC-64
01. септембар 2023. у 06.33
Ovo već postaje pravilo da čim na EP ili SP naletimo na prvu jacu reprezentaciju, mi gubimo! Izgleda da opet nećemo ništa uraditi.
TC-64
01. септембар 2023. у 06.53
Pesci nema autoritet, on je ispusena mustikla, mi vsie nemamo trenere za poziciju selektora! Neko drugi bi izveo Bogdanovica zbog sebicluka, videlo se da trojkama nećemo ništa uraditi i silovai to nije imalo svrhe! Da mo postigli nekoliko dvojki, pobedili bismo! Ovako su nam italijani nabili kompleks! Za ovo smo sami krivi!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.