Дискусије : Навијачи

 Коментар
Овако то ради Звезда..
Odesa
(надежда, вера и л)
24. јул 2023. у 01.59
...Zvezda predstavila veliko pojačanje:
Supertalenat stigao na Marakanu
Fudbalski klub Crvena zvezda danas predstavlja novo pojačanje. U pitanju je Uroš Kabić, momak koji je privukao veliku pažnju igrama za Vojvodinu. Sve detalje sa Marakane pratite na Sportalu.

а овако раде глодари:

„Ljut sam, Partizan nije poštovao dogovor” Oglasio se Dijabate i poslao poruku upravi crno-belih
Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate je u razgovoru za francuske medije otkrio da nema nameru da se vraća u redove beogradskog kluba.
Napadač iz Malija nije se pojavio na početku priprema „parnog valjka”, niti odgovarao na pozive iz kluba, a sada je putem inostranih medija poslao poruku upravi crno-belih.
- Prekinuo sam svaku komunikaciju sa klubom. Osećam se besno na njih jer nisu poštovali prvobitni dogovor kada sam stigao kao slobodan igrač. Osim problema sa platom, plan je bio da odigram dobru sezonu i odem bez trzavica- kaže Dijabate i dodao:
- Cilj mi je da ne budem u sukobu sa Partizanom koji ostaje važan klub, ali da pronađem rešenje koje će mi olakšati odlazak- rekao je Dijabate.
Francuski mediji pišu da Partizan za njegovu slobodu traži sumu od 3.000.000 evra, čime je rasterao zainteresovane klubove. Zbog toga je Dijabate izrazio nezadovoljstvo i on očito u narednoj sezoni neće biti deo tima Igora Duljaja.

...хахаха, бежанија с избушене глодарске олупине која лагано иде на дно. Ко је следећи ? Кладим се на Натха...

П.С.
један од коментара:
Zato što ne postuju igrace,dogovore,plate,sad mogu jedino da dovedu Severinu,i da igraju egal utakmice sa drugoligasima i treceligasima,ova uprava je napravila ogromnu stetu imidzu kluba

Odesa
(надежда, вера и л)
24. јул 2023. у 02.32
Ovog leta tragikomično su zvučale izjave trenera „parnog valjka” Igora Duljaja o tome kako će da iskopa Dijabatea gde god da se sakrio. To ne priliči ni jednom ozbiljnom treneru, a ni velikom klubu kakav je Partizan.

Epilog bi mogao da bude loš i za klub i za fudbalera. Partizan bi mogao da se prikaže u ošem svetlu kao klub koji ne poštuje strance, a Dijabate je ionako ispao problematičan. Prema specijalizovanom portalu za fudbalske transfere Transfermarktu, Dijabate vredi 5.000.000 evra.

Teško će crno-beli da izvuku i polovinu tog novca za njega. Ako se situacija bude prolongirala, igrač i klub bi mogli da završe na sudu. „Grobari” se sigurno sećaju kako se završilo sa Takumom Asanom…

постаје крајње занимљиво пратити догађања у глодарској секти, сваки дан нови драматично-кпмични сценарио, бежанија играча, опраштање дуга за неисплаћену плату, сечење струје, неплаћен порез, Северина...хахаха !!!
TC-64
24. јул 2023. у 10.56
Dobar prelazni rok, jedino nisam bio za odlaak Erakovica ali šta da se radi...
Videcemo prekosutra kakvo je trenutno stanje kada dodje Fiorentina.

Što se tiče glodara tamo oko stadiona JNA koliko čujem brekcu agregati i daju im struju...
toronto1
(samo posteno)
27. јул 2023. у 09.31
TC, ako je trener tražio Degeneka umesto Erakovica, ajde da mu verujemo.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.