Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bugarska-Srbija 1-1
TC-64
21. јун 2023. у 03.50
Lazovic je onim fantasdticnim golom sprečio ogromnu bruku i sramotu, ali utisak ostaje nepromenjen. Ono je jad i beda od igre. Nije mi jasno kako mogu da dozvole da se nadju u problemu protiv reprezentcije koja je relativno skoro igrala nereseno s Gibraltarom i primila kuci od Gruzije 5 golova? Od svih njihovih igrača znam samo za Despodova koji igra za Ludogorec! A gde sve igraju nasi pa sebi dozvoljavaju da se brukaju? Koju taktiku Piksi ima? Šta je ono? Na terenu ništa ne postoji! Razummem da nam fale Jovic, Vlahovic i Mitrovic, ali to je napad, a šta je sa odbranom? Posle ovakve igre siguran sam da nam ni ni u Litvaniji neće biti lako, a o Madjarskoj da i ne govorim.
AngryMishko
(Cupavac)
21. јун 2023. у 06.12
Piksi uporno želi da igra tu njegovu formaciju bez igrača koji mogu i imaju predispozicije za takve uloge da ispune.
A mi bez Mitrovica ( i Tadica koji onda ima koga da gadja) ionako nigde ne bi bili ovih zadnjih Godina.

nigde..

nego meni sumnjive te njihove povrede, nisu se nešto zalili do poslednjih utakmica za klubove ali ajde...Srbija je to. :)

AngryMishko
(Cupavac)
21. јун 2023. у 06.23
Primer ..sva trojica pozadi..Milenkovic, Pavlovic, Gudelj...igraju te pozicije i u klubovima svojim ali sa cetvoricom nazad.

Pa naravno da duva promaja..

A Zivkovic nije Kafu niti je Kostic Roberto Karlos.. majku mu...ali opet da nismo tako lud narod ne bi imali takve pojedince...još samo kada bi znali malo timski da se sredimo..nije da ne znamo kako...nego nećemo.

:)
toronto1
(samo posteno)
21. јун 2023. у 08.15
Misko u pravu si, a to smo već ovde komentarisali za vreme svetskog prvenstva. Piksi ubija i Milenkovica i Pavlovica na taj način, jer njih dvojica treba da poginu trceci za brzim igračima. Kad vidim Gudelja u timu momentalno mi se gasi tv. Još samo jedno. Koja budala će dati milione za Sergeja Milinkovica? Decko je u dresu reprezentacije katastrofa, blago receno. Posle one utakmice u Norveskoj, on seta po terenu, ne gleda u go i ne pada mu napamet da pokusa da sutira. Jucerasnji nastup je jad i očaj.
D-Man
(Analyst)
21. јун 2023. у 10.03
Ево настављамо исту причу коју смо почели у Катару.

Ја полудим када видим да неки наш тим или репрезентација играју са 3 у одбрани. Да би играо са три играча у одбрани ти мораш да имаш специфичне играче, врло брзе, покретне, сви да добро баратају са лоптом и онда да имаш испред њих двојицу задњих везних који могу и да помогну одбрани и да изнесу лопту према противнику. Сви можемо да проценимo да ли имамо такве играче или не.

Ја сам овде више пута писао да ми морамо да се вратимо на игру са 4 у одбрани али Пикси је то врло ноншалантно одбио (када га је један новинр питао о томе) рекавши да ми немамо бекове за такву игру. Један глуп коментар са његове стране али, јбг, ваљда он треба да се разуме у фудбал више о од мене и од тог новинара.

Рекао сам и овде да је боље да користимо и бекове из наше лиге (па макар оног Гобељића и Родића) него да играмо без бекова.
Јбт, па ко су они бекови у Хрватској (Јурановић примера ради) али момци играју. Ето, сада су имали неки пар центархалфова за које ја никад нисам чуо и они се нађу у финалу Лиге нација.

Даље, ми имамо Павловића који може да игра као леви бек што значи да нам треба десни. Па, мајку му, има ли који десни бек међу нама Србима? Не мора бити светска класа. Довољно је да буде солидан играч и вредан а онда ће се све лепо сложити када буде играо са најбољима око себе.

Грешим ли ја нешто или сам у праву са овим што говорим?
toronto1
(samo posteno)
21. јун 2023. у 13.19
Ne gresis uopste. Po meni smo bolje izgledali u odbrani sa nesretnim Rukavinom, koji je igrao desnog beka (cetvoricom pozadi), nego sa trojicom pozadi. Ja da sam na mestu Milenkovica i Pavlovica bi rekao Piksiju, hvala lepo i nadji neku drugu budalu da trci za brzim napadacima. Juče vadi Lukica koji je i nekako mogao da uzme loptu i povede prema napadu i ubacuje Djordja Jovanovica, koji se toliko pogubio, da mu se lopta pocela odbijati od noge kao od zida. Nemam komentar! Sergeja bi mogao da kritikujem dan i noć.Pavlovic se ubija i decko trci i napred i nazad, a maneken SMS gleda da li mu dres dobro stoji. Nije imao jedno istrcavanje u drugom poluvremenu, a o sutu na go da i ne pricam. Ko može da prica o 200 miliona dolara, pa ja mu ne bi dao da igra u mojoj ekipi ni za 100 dolara. Kostic u Anjtrahtu i sada u Juventusu igra odlično, sparta po levoj strani, lepota. U reprezentaciji drugi igrac. Ne znam šta se desava ili ne postoji zelja za dokazivanjem ili jednostavno dodju da se pojave, bez zelje za pobedom.
TC-64
21. јун 2023. у 15.26
Ono sto mene najviše brine je kao da Piksi nema nameru ništa ni da menja u pristupu. Takođe ne vidim da je spreman da nekoga kritikuje ili da kaže blo sa da se pokrenu igrači.
Izgleda mi kao da su ne samo igrači, nego i on i ceo strucni stab i dosli tu samo da se pojave pa šta urade, urade. I ocigledno da je takav neozbiljan pristup i doveo do onoga do čega je doveo u Kataru. Ništa se tu promenilo nije, a izgleda i neće.
Pa i da odemo na to Evropsko prvenstvo, potpuno sam siguran da ćemo doziveti barem jednu katatsrofu, naprimer od Engelske. Oni su odrali Crnu Goru i Makedoniju po 7-0, a mi smo ipak od njih bolji za dve duzine znaci nama sledi „samo” 5-0, posle čega će Piksi definitivno otici!
D-Man
(Analyst)
21. јун 2023. у 17.24
Катастрофа је заиста могућа против неке добре репрезентације која има брзе играче а ми тврдоглаво срљамо у напад по сваку цену и уз то још и играмо са тројицом у одбрани.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.