Дискусије : Навијачи

 Коментар
Najveći talenat tužio Partizan
Odesa
(надежда, вера и л)
06. јун 2023. у 09.47
Potpuni haos u Humskoj! Najveći talenat tužio Partizan: Zahteva isplatu dugovanja i momentalni raskid ugovora

Fudbaler Partizana Nemanja Jović tužio je klub iz Humske nadležnim organima i zahteva raskid ugovora zbog neisplaćenih dugovanja.
Kako prenosi Mocartsport, krilni igrač ponikao u Partizanu, podneo je tužbu odgovarajućem telu u okviru Fudbalskog saveza Srbije. Zahteva da mu se isplate sva dugovanja i da dobije „čiste papire”.

U ovom momentu se ne zna koliko crno-beli duguju 20-godišnjaku rođenom u Zvorniku, ali s obzirom na to da je u prvom timu od zime 2021. pretpostavka je da je reč o nekoliko stotina hiljada evra.

Kao veliki talenat, Jović je projektovan za jednog od najbitnijih igrača Parnog valjka, koji će, kada za to dođe vreme, klubu doneti milione evra na ime transfera.

Ipak, do sada nije uspeo da dostigne svoj potencijal. Ukupno je dao 10 i asistirao za 11 golova na 95 mečeva. Važeći ugovor ima 2025. godine, ali ukoliko uspe u nameri postaće slobodan već ovog leta.

Bio bi to još jedan „šamar” Partizanu...

Момак схвата да глодарски клуб није средина у којој се напредује нити има перспективе.
Оде им Јовић...ал` зато им стиже Врањеш с Карлеушом. мало ли је ?
Odesa
(надежда, вера и л)
06. јун 2023. у 10.34
PREKID U VEZAMA Fudbaleru Partizana niko nije iz kluba javio da je pozvan u reprezentaciju!
Jednačina sa mnogo nepoznatih je u Humskoj. Pre nešto više od sat vremena MaxBet sport je pisao da „parni valjak” menja strategiju i da će umesto „istrošenih” povratnika sledeće sezone šansu da dobiju mladi igrači iz njihove škole.

Jedan takav je po svemu sudeći rešio da tuži Partizan i da dobije čiste papire. Razlog, kako se u prvi mah mislilo, nisu samo neisplaćene zarade, već i amaterizam u Humskoj.
Kako „Telegraf” piše, Nemanja Jović je dobio poziv da igra za mladu reprezentaciju Srbije. Trebalo je 12. juna da se pojavi na prozivci u Ubu. Međutim iz kluba ga niko o tome nije obavestio, pa je po završetku poslednjeg kola otišao na more.
Poziv je na mejlu video jedan od trenera i to sasvim slučajno, dok je jedan primerak stajao na stolu. Fudbaler ama baš ništa nije znao o tome, jer mu niko nije javio. U međuvremenu, kada se doznalo da je poziv stigao, pojedinci iz kluba su pokušali da dobiju Jovića na telefon kako bi se vratio i priključio mladoj reprezentaciji. Međutim, igrač je uveliko bio na moru i nikom se nije javio.
Epilog svega je da je igrač sada tužio klub i želi raskid ugovora.
Zvezda_do_Tokija
07. јун 2023. у 06.20
Znači, više ni Vlada Srbije na čelu sa Vučićem nema toliko para koliko su ovi kriminalci iz Partizana prokockali I uližili u drogu ?!

A kad se samo setim koliko su zlurado likivali jad je Zvezda bila u problemina,!

„Igra mečka, igra, pa zaigra I ispred tvoje kuće”
Odesa
(надежда, вера и л)
07. јун 2023. у 12.22
...управо тако, не мож` да им Вучић да толико пара и одради европску лиценцу колио они могу да мазну и усеру наступ у европи.
Зато треба...катанац и здраводовиђења.
Zvezda_do_Tokija
07. јун 2023. у 19.31
'Druuuga ligooo, siri svoje grane iiii prihvati mlade Partizana„ ! he hehee ”
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.