Дискусије : Навијачи

 Коментар
Новости из Звезде
D-Man
(Analyst)
30. мај 2023. у 13.10
Дакле, Звезда има новог тренера. Барак Бахар, Израелац, човек који је у квалификацијама за ЛШ надмудрио Дејана Ѕтанковића а онда остварио и победу Макабија над Јувентусом.

Да ли је Барак Бахар заиста неко велико појачање за Црвену Звезду? Ја искрено мислим да није иако му, наравно, желим да са Звездом постигне неке завидне резултате.

Међутим, треба бити искрен па признати да надмудрити Дејана Станковића као тренера није уопште неки велики успех. Победа над Јувентусом? Да, то јесте успех али тај исти Јувентус је, као и Макаби, завршио у тој групи са 5 пораза (и само једном победом).
Већи је успех било Звездина победа над Ливерпулом када ју је предводио Владан Милојевић него та победа Макабија над Јувентусом.

Дакле, Звезда је ''пукла'' добре паре за Бахара. Само одштета Макабију је пола милиона евра а, чини ми се, још милион за Бахара и његове помоћнике. Уз то, сваки Звездин бод у ЛШ ће значити да се Макабију мора уплатити, како сам негде прочитао, 100 хиљада евра.

Шта Бахар реално може са овом Звездом? Ко ће стићи од појачања? Видим како се неким великим појачањем сматра долазак Марка Стаменића из Данске а дечко реално није био стандардан ни у Данској.

Звезда има превиоше играча преко 30 година. Катаи је далеко од својих најбољих дана. И Иванић је пао ове године.

Дакле, са каквим ће то тимом Звезда у ЛШ? Ево сад знамо за стручни штаб па би било добро да видимо са којим ће то играчима Звезда у ЛШ.
Zvezda_do_Tokija
30. мај 2023. у 22.43
ja mislim da je naveci Zvezdin promasaj Mitar Mrkela... Mm, covek ne zna svoj posao... Ne kažem da on ne radi najbolje sto može za dobrobit Zvezde, ali kvalitet njegovog rada nije dobra.
D-Man
(Analyst)
02. јун 2023. у 11.11
Занимљива прича је да Бахар изгледа не рачуна ни на Борјана ни на Катаија.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.