Дискусије : Навијачи

 Коментар
Вредно појачање за Партизанове противнике
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 08.55
Partizan završio prvo letnje pojačanje: Kontroverzni fudbaler od naredne sedmice u Humskoj!

Prvi fudbaler koji će u letnjem prelasznom roku obući dres Partizana je Ognjen Vranješ (32). Centralni defanzivac je okončao sve obaveze prema turskom Hataju i u Humsku stiže kao slobodan fudbaler, prenosi Telegraf.
Detalji angažmana Vranješa su u načelu dogovoreni, jer se sa posrednicima u transferu razgovaralo već duže vreme, i prema okvirnom planu fudbaler će u Beograd na završne pregovore, preglede i potpis ugovora stići u ponedeljak, dok bi zvanično predstavljanje trebalo da se dogodi u sredu ili četvrtak. Bilo je isprva „zatezanja” prilikom pregovora, jer ni sam igrač nije bio siguran da li želi u četvrtoplasirani tim u Superligi Srbije, koji će u kvalifikacije za Ligu konferencija krenuti od trećeg kola, ali, vremenom su stavovi „otopili”, te je konačni dogovor na pomolu.
Do tragičnog zemljotresa u Turskoj, Vranješ je uglavnom bio standardan u Hataju (na nekoliko mečeva i kapiten ekipe), a pre pomenutog kluba je branio boje Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde (Napredak i Šerif pozajmice), Krasnodara, Alanije iz Vladikakvkaza, Elazigspora, Gazijantepa, Sportinga iz Hihona, Toma, Anderlehta, Šarlroe, te AEK iz Atine gde je možda ostavio i najbolji utisak.

Vranješ je u jednom periodu bio i standardni član selekcije Bosne i Hercegovine, a njegov dolazak u Partizan će verovatno značiti i odlazak nekoga od aktuelnih defanzivaca (najpre Siniše Saničanina), izuzimajući mladog Mihajla Ilića, koji je tek zakoračio na fudbalsku scenu, zaključuje Telegraf.

...кад каријера пукне и нема куд и даље, онда правац ...Глодаристан. Да није мало зелен и неискусан, плашим се...?
Бар ће своје најбоље играчке године даривати глодарима...хахахаха
TC-64
27. мај 2023. у 10.19
On je osrednji igrac kao onaj Ozegovic koji je bio nešto kratko u Zvezdi pa posle igrao za groblje. Da pitas nekog zvezdasa kada je to Vranes igrao u Zvzedi, skoro niko neće znati da kaže. Potpuno nebitan lik. Jedino po cemu je bio poznat je što se ona kreketusa Karleusa trpala s njim.
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 12.10
POBUNA Fudbalskom klubu su navijači okrenuli leđa, a zbog novog pojačanja isto bi mogao da uradi i pratilac dešavanja u Humskoj (FOTO)Radomir DjurovicObjavljeno 17:26h, 27.05.2023.Od Radomir Đurović
Fudbaleri Partizana dobijaju prvo pojačanje (Foto: Starsport)
Partizan sprema tim za sledeću sezonu sa ciljem da bude daleko bolja nego ova koja se završava u nedelju. Nekoliko sati pred meč protiv Voždovca u Humskoj u poslednjem kolu, objavljena je vest da su se crno-beli dogovorili sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Ognjenom Vranješom.
On dolazi iz Turskog Hataja, a u prošlosti se isticao izjavama u kojima je pokazivao netrpeljivost prema crno-belima. Zbog toga su mnogi simpatizeri ovog kluba na nogama.

Tim povodom se oglasila i Instagram stranica pbg.news, koja prati sva dešavanja iz Humske. Oni nisu objavili vest da je dogovoreno prvo pojačanje za narednu sezonu, a tu ne nameravaju da se zaustave.

– Nismo objavili ništa, tako da to svakako nešto govori. Ako takav čovek, koji javno ističe da mrzi Partizan, potpiše ugovor, nećemo više izveštavati o dešavanjima u fudbalskoj sekciji do odlaska aktuelnog rukovodstva kluba – odgovoreno je u jodnom postu.
Zbog serije loših rezultata, fudbalskom klubu su mnogi navijači okrenuli leđa, pa se utakmice igraju pred gotovo praznim tribinama. Čini se da tu nije kraj.

...тооо, распад глодарске секте се незауставља. До краја...
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 12.16
BIO OŠTRIJI OD STOJKOVIĆA Kako će „grobari” preko ovoga da pređu Vranješu? Mrzim Partizan, a klempavom želim…

Najavljeno je pre sedam dana da bi Ognjen Vranješ mogao da postane prvo pojačanje Partizana tokom leta. „Telegraf” je danas lanisrao vest da je dogovor postignut i da nekadašnji reprezentativac BIH stiže u Humsku.
Reakcije navijača Partizana još uvek nema, jer se Ognjen Vranješ ranije deklarisao kao veliki navijač Crvene zvezde. Nosio je crveno-beli dres, a kod „delija” je veličan posle slavlja na Maksimiru kada je Šerif izbacio Dinamo. Tada je štoper slavio u majici kik-boks kluba Crvena zvezda.
Sada je isplivala i njegova prozivka na račun Alberta Nađa kada je navodno isto bio interesantan crno-belima, a legenda „parnog valjka” je to demantovala.
– Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju – napisao je Ognjen Vranješ pre sedam godina na društvenim mrežama.
Brojne kontroverze i skandali su vezani za momka rodom iz Banjaluke. Najviše zbog afera sa starletama i pevačicama. Najpoznatija afera bila je vezana za pevačicu Jelenu Karleušu. Imao je gafove i na sportskom polju, kao fudbaler AEK-a hteo je da bije tadašnjeg trenera tima Manuela Himeneza.

...хахахах, овај има да вас разбуца у парампарчад !!!
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 12.23
...ма какав osrednji igrac !!???
Можда је то био на врхунцу своје играчке каријере(каријере ???)...али сад, тто је шкарт у својој 32-ој години који никоме не треба.
Мош` мислити каква су беда и очај у глодаристану кад су решили овакав играчки отпад да ангажују а отворено је мрзитељ глодара. Ма нема везе, ионако не морају да плате ништа за његов потпис..хахаха-
Кад је за џабе и сирће је ...слатко !
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 12.28
...хахаха кладим се да се Карлеуша највише обрадовала овом трансферу
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.