Дискусије : Навијачи

 Коментар
Alooo tamo…
windy-chicago
(windy-chicago)
26. мај 2023. у 04.43
… Uefa…
Oduzimaj bodove ovim lopinama iz rupe.
10 godina niks Evropa.
Plus 10 miliona evra da platU.
U domaćem prvenstvu… opstinska liga.
Niks milost…. niks, niks
Ritaj, grizi, cupaj, razbiVaj, pljuvaj, smrvi.
windy-chicago
(windy-chicago)
26. мај 2023. у 07.36
Gledam, reka autobusa.
Crveno bele zastave, zvacu sendvice, od bajat parizer.
Pevaju….
Kunem ti se zivotom
Samo tebe volim ja
Joooooojjj… bruke.
Mene sramota njihove sramote
Ja to ne može gleda.
Idem u restoran na rucak.
Da cimnem 3-4 Chivas.. i. sve po redu.
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 03.16
Predsednik Partizana oštar.

Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan, oglasio se preko Instagrama nakon što su navijači Partizana na utakmici protiv Makabija u nekoliko navrata uputili glasne poruke protiv Aleksandra Vučića, predsednika Srbije:
...najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima„, napisao je Mijailović na Instagramu.

https://nova.rs/sport/evroliga/ostoja-mijailovic-se-oglasio-nakon-sto-su-navijaci-vredjali-vucica-osuđuj em-one-koji-protestuju-protiv-srbije-video/
Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 03.18
Ostoja Mijailović: Vučić puno pomaže Partizanu i zahvalan sam mu na tome
28. децембра 2018.13

Foto: Espresso

ČAČAK – Potpredsednik KK Partizan i narodni poslanik SNS iz Čačka Ostoja Mijailović izjavio je da ima veoma dobre kontakte sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji, kako je naglasio, puno pomaže Partizanu.

Prvi čovek crno-belih ne krije da je zahvalan Aleksandru Vučiću.

– Sa predsednikom države imam jako dobre kontakte. On pomaže Partizanu iz dva razloga: zna koliko Partizan znači Srbiji, a i zna kako se vodi ovaj klub. Svaki dinar će biti potrošen na budućnost, i na deo prošlosti. Znam da nije često popularno govoriti o tome. Ako radite dobro i predsednik vam pruži podršku, to je normalno, i to nije sramota. Zvao me je posle poraza od Cedevite, bilo mu je žao što smo izgubili. Sada moramo da idemo težim putem. Neću da kažem da Vučić bdi nad Partizanom, ali imam podršku od njega. Imam dva zahteva – pitanje poreskog duga i oko trenažnog centra. Nenormalno je Partizan nema svoju zemlju. Želim da izgradimo trenažni centar – izjavio je Mijailović.

Odesa
(надежда, вера и л)
27. мај 2023. у 03.27
Вучелић:
Захвалио се и председнику Србије Александру Вучићу на томе што је свесрдно помагао да Партизан добија лиценцу за европска такмичења.

https://www.bbc.com/serbian/cyr/srbija-64769678
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.