Дискусије : Навијачи

 Коментар
Finale kupa
TC-64
25. мај 2023. у 17.14
S obzirom na kisu i na to koliko imamo trenera koji ne zna da motivise igrace i oni da motivisu sebe, nije ni cudo kakvo smo prvo poluvreme gledali. Plus ovi daju fanrtastican gol iz kornera kakav odavno nisam video. Dobro je sto ovaj nas nazovi trener ide, jer za ovaj klub nije. Jedino mi nije jasna ona rezignozarana reakcija Pesica posle gola i guranje Dragovica koji pokusava da mu ukaze da e treba da skida dres.
Polse daje neke bezvezne izjave kako smo mi Srbi tezak narod bla, bla. Šta on misli, kada ne igra kako treba naravno da ćemo da ga kritikujemo. Izvini ali ti si napadac koji treba da daje golove ali ne dva puta mesecno! Nije on Pancev pa da mu se gleda kroz prste!
Pobeda zaslužena, Cukarickom svaka cast na dobroj igri! Dobro finale!
toronto1
(samo posteno)
25. мај 2023. у 23.40
Pesicu je saopšteno da ne racunaju na njega sledeće sezone i to je frustracija, a realno kako je igrao cele sezone ko bi ga ostavio u Zvezdi? Da je igrao kao danas, možda bi i ostao. Što se tiče utakmice nije bilo tako loše. Pogledaj koliko su puta u prvom poluvremenu 7-8 igrača Cukarickog bili u svojih 16 metara ili ispred samog sesnaesterca. Nije lako probiti takav zid, ali opet je bilo par sansi da se da go. Cukaricki i TSC su bolji od Partizana, tako da ovo danas nije bilo uopste tako loše. Kangva mora da igra otpočetka.
Odesa
(надежда, вера и л)
26. мај 2023. у 02.00
„срби су тежак народ, али поштен...”какве небулозе овај Пешић одваљује ?
ништа везано за утакмицу није изрекао него само оно штзо је везано за његове фрустрације. Ало бреее, где си био сво ово првенство с головима ?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.