Дискусије : Навијачи

 Коментар
Јел` се то играо неки баскет синоћ?
Odesa
(надежда, вера и л)
05. мај 2023. у 03.15
...коштаће вас глупост Пантера и оног насилника Лесора баш папрено.
Нека, нека...што сте посејали...то ћете и да жањете.
А узлетели сте к`о да сте већ освојили Евролигу.
Паметни кажу:
јутро је паметније од вечери...
А глупима никад и не свањива, увек им је - мрак !!!
Zvezda_do_Tokija
05. мај 2023. у 20.39
Partizan je imao Final Four na dlanu... Sve u svojim rukama... I onda, stoka koja je navikla da se tuce po Srbiji, po navici i po inerciji. pocela da se tuce i u Madridu...

Evroliga ih je i jedne i druge sve lepo pokaznjavala, ni bo babu ni po stricevima, al onda se grobari setili „eeej, nije fer, oni imaju duzu klupu!!!” Ajdeeee!?

Pa ne igrate vi sa Borcem iz Cacka ili Slogom iz Kraljeva {oba velika i legendarna kluba], nego sa Real Madridom koji može da vas kupi sa sve gacama...
toronto1
(samo posteno)
06. мај 2023. у 11.59
Tako je kad se indijancu da tri meca kazne, za nešto za sto je zasluzio minimum sest meseci kazne. Sad je dobio jednu, pa će opet nastaviti isto sra... za nekoliko utakmica, možda već na finalu ABA lige. Navijao bih da odu na final 4 da imaju bar pola ekipe od igrača iz Srbije, ali ovako (posle Avramoviceve povrede) imaju jednog domaćeg igrača. Ovaj tim nema veze sa Srbijom i mogu da kažu da imaju srpskog trenera sa inostranim igračima, tako da to što igraju u Beogradu nema nikakve veze s'nama. Meni je jasno da grobari žele da skinu Zvezdu po svaku cenu, ali odusevljavati se uspehom Partizan-Kameruna je isto kao i uspesima Bostona, Lakersa ili ne znam kog kluba.
Odesa
(надежда, вера и л)
06. мај 2023. у 12.11
Партизан-Камерун ни ове године не игра Суперлигу Србије.Све је изгледније да црно-бели ни ове сезоне неће играти у завршници домаћег шампионата, а разлози још увек нису познати.
Kако јавља „Спортски журнал”, кошаркаши Партизана се ни ове сезоне нису пријавили за учешће у завршници Kошаркашке лиге Србије!
Наводно, пријава није стигла на време, те „парни ваљак” није добио дозволу за учешће.

https://sportal.blic.rs/kosarka/srbija/partizan-opet-ne-igra-superligu-i-to-zbog-ogromne-greške/202305 0517441262560

Па у Суперлиги Србије играју само српски тимови, Камерун-партизан то очито није, ето и сами су то показали. Како прошле, тако и ове године. Али, њих свакако треба казнити, па кад се буду једног дана осећали српским тимом...нека почну из ниже категорије такмичења.
toronto1
(samo posteno)
06. мај 2023. у 16.01
Nekada je uslov da igras ABA ligu bio da moras da igras domaće prvenstvo, ali otkada je Danilovic prezueo KSS ništa vise nije kako bi trebalo da bude. Gospodin Danilovic vise brine o cerkinoj propaloj karijeri, nego o svom poslu. Za njega je bitno da se slika i da se prikaci kad neko osvoji neki trofej, ali za neuspehe svih selekcija on nije odgovoran, nego su odgovorni igrači i treneri. Takav demagog još nije vidjen u nekoj sporstkoj instituciji. Za vreme njegovog predsednikovanja doziveli smo najvece blamove, što se tiče kosarkaskih reprezentacija od najmladjih do najstarijih. Ispali smo u mnogim uzrastima iz A divizije, što se nikada nije desilo u istoriji srpske kosarke. A reprezentacija je gubila od jedne Belgije, ekipe koju bi pobedila ekipa svake beogradske ulice. Nekad se treba zapitati postoji li neko kome je predsednik KSS odgovoran i da li postoji neko ko može da oceni da li neko radi dobro ili je teski balvan?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.