Дискусије : Навијачи

 Коментар
Rusenje PartiZana
profiter
28. април 2023. у 15.04
To je potez iz vrha države, koji je uzeo maha poslednjih 10.tak godina. Zvezdu je osnovala bivša UDBA, na čelu sa Krcunom. Ne treba podsećati, da je ona bila najjača u Srbiji, jer je likvidirala i hapsila pretežno Srbe. I posle Krcuna, Zvezdom su upravljali čelnici UDBE. Partizan je nastao 6 meseci kasnije na inicijativu srpskih generala, po ugledu na ruski Cska. Lukavi Tito je želeo da spreči da glavni derbi bude Zvezda-Dinamo. Plašio se potencijalnih međunacionalnih tenzija i sukoba. Tako je Partizan ušao u igru, kao glavni Zvezdin rival. Pri tome je morao da se pojača hrvatskim i makedonski igračima, jer je Zvezda bila pokupila sve najbolje srpske igrače. Partizan je u početku nastupao kao vojni klub. Klub kao jugoslovensko sportsko društvo. Međutim nakon titovog sukoba sa Rusima, na tapetu se našli i neki Partizanovi generali, optuženi za proruske stavove. Ubrzo bivša JNA diže ruke od Partizana, jer je bila na pragu rata sa Rusima. Tada je status Partizana, već bio ozbiljno uzdrman. 50.tih godina, iako sa najboljim timom, ne osvaja ni jednu titulu.. Kasnije se delimično oporavlja, zahvaljujući najviše enzuzijazmu pojedinaca, pre svega vojnih lica.Za širu diskusiju je rušenje Partizana. Vlasti već trpe ozbiljne političke poraze. Kosovo je izgubljeno, država je među najsiromašnijim u Evropi. Uspesi košarkaškog kluba, ozbiljno kvare planove vlasti za rušenje Partizana. Nešto je tu vlast loše procenila. Uništen je recimo najuspešniji sportski klub, vaterpolo klub. Videćemo kako će se dalje odvijati situacija. Bojim se da će biti veoma teško održati fk Parizan, na potrebnom nivou. Jednostavno, država kao vlasnik kluba, za to nije zainteresovana.
ExoduSs
28. април 2023. у 21.12
Au brate kakve gluposti ti pišes. Oba tima su komunistickog porekla jer ništa nije moglo biti drugog porekla 1945. Krcun je bio posledanja prepreka Titu da centralizuje moc i polako krene da unistava Srbe. Krcun je poginuo u novom automobilu dodeljeno njemu od komunisticke partije.
Prvi tim Partizana je sve rvat to rvata dok je prvi Zvezdin tim bio skoro skroz Srpski.

Franjo Tudjman je bio vas sekretar i predsednik. Alo bre!? Ti pricas nešto o Krcunu, Srbinu iz Uzica, sto je hteo da stavi kocnice Titu! Da li si ti normalan covece? Vas bivši predsednik je pokrenuo najvece ubijanje i proterivanje Srba posle Ante Pavelica!!! Cuti brate, stvarno cuti. Nema smisla.
toronto1
(samo posteno)
29. април 2023. у 00.02
Koliko ustaša iz NDH je igralo za Partizan od 1945?
TC-64
30. април 2023. у 03.45
On uopste ovo nije ni napisao. Ali kao vatreni protivnik toga da nešto iskopira i postavi ovde, uradio je to prvi put ne ostavivsi link gde je nasao ovaj tekst. Naravno to je standardna glodarska mantra koja je puna poluistina i izmišljotina.
Odesa
(надежда, вера и л)
01. мај 2023. у 05.03
..па оволики текст он за живота свога не може да састави, неписмен је тај душегуб до бола. У два живота би све што је исписао стало можда у оволико реченица. Не зна тај ни копи-пејст, ово је за њега неко други урадио...из сажаљења.

...а сутра ТСЦ и званично оверава глодарима 5-о место, хахахах !!!

Niks milost…. niks,niks
Ja biti very,very srećan
Gaziiiiiiiiiiiiiiiii
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.