Дискусије : Навијачи

 Коментар
Партизан - Звезда 0 : 0
D-Man
(Analyst)
26. април 2023. у 15.03
Искрено да кажем, брине ме Лига шампиона и шта ће се тамо дешавати. На жалост, Звезда нема тим за ЛШ. Ако овакав Партизан узме бод Звезди онда, сасвим сигурно, ЛШ може за Звезду да буде само трагедија.

Реално речено, Звезда на прсте једне руке може избројати играче који могу да играју еверопске утакмице. Више од пола тима би требало променити и довести боље играче али где пронаћи такве!?
toronto1
(samo posteno)
26. април 2023. у 19.17
Pola tima ne može kondiciono da odgovori igranju u Evropi. Hvala Kataiu za sve sto je uradio, ali mu onda treba dati neku funkciju da ostane u klubu. On više ne može da igra ozbiljan fudbal. Zauzima mesto Mitrovicu ili bilo kome mladjem ko bi mogao da trci i postane dobar igrac. Niko nije napredovao sedenjem na klupi. Rodic može da igra nasu ligu, a i tu dise na skrge posle dva istrcavanja. Najgore je sto si u pravu i sto treba promeniti pola tima da licis na ozbiljnu ekipu, koja neće biti kanta za nabijanje gol razlike.
Zvezda_do_Tokija
26. април 2023. у 21.40
Dobro bre ljudi, ne treba suditi po jednoj utakmici u kojoj igrači Zvezde nisu imali motiva da igraju.. .jedan Milan odigra kuci nereseno sa Salernitanom a onda u Ligi Sampiona eliminise Napoli, koji će biti Sampion Italije...
toronto1
(samo posteno)
27. април 2023. у 00.49
Nije uopste problem ova utakmica, nego izgled ekipe za Ligu sampiona. U ovoj nasoj ligi ova ekipa može da bude sampion još 5,6 godina sa istom ekipom, ako se „madjari” drasticno ne pojacaju za kvalifikacije za Ligu sampiona (posto ja mislim da će oni zavrsiti drugi TSC). Rodic, Erakovic, Mijailovic, Katai i Pesic nemaju šta da traže u Ligi sampiona. Ostali mogu da igraju.
D-Man
(Analyst)
27. април 2023. у 11.22
Zvezda_do_Tokija,

Немогуће је да мотива није било кад играш против Партизана. Дакле, ради се првенствено о квалитету. За наше првенство је у реду али у Европи ће бити гадно ако се нешто не промени а то нешто није мало већ крупне промене у играчком саставу треба да се десе да би се могао очекивати бар неки бод у ЛШ.
TC-64
28. април 2023. у 12.46
Postacu dosadan, ali od letos govorim da ne valja šta se radi. Nije valjalo dosta toga ni ranije, ali tetos su prevrsili svaku meru. Prvo one gluposti sa Pavkovom i Ohijem odjednom, pa onda dodvojenje onog drveta od Kulibalija i dunstera od trenera. Da ne spominjem placnu spanicu sa Stankovicem! U odnosu na prethodne sezone jesen u Evropu je bila tuga i cemer! Prvi put da ništa u Ligi Evrope nismo uradili na strani. I to nas je kostalo proleca makar u Ligi Konferencija! I pre te Lige Evrope smo imali derbi na kome se osecalo da mnoramoda d obijemo viskom rezultatom ali ovi igrači to jednostvano i neće i nisu u stanju. I nemaju nikkav motiv, a i nema pravog trenera da ih motivise. Kako će onaj nekoga da motivise kada ne može ni svoju frizuru!? Pesic daje gol svakim 3-4 utakmice. Pre neki dan se nasao u istoj poziciji kao u Moskvi protiv CSKA. Ne prati igru ni gde se lopta nalazi, kasni sa utrcavanjima, susti prosek od napadaca. Kao sto rekoh da ne budem dosadan, ekipa nam je sve starija i sve sporija. Ne znam koja to rekonstrukcija može sve da promeni. Nema ni kvalifikacija da makar vidimo na cemu smo, nego direktno u grupu pa ti sad vidi. Dobrm rezultatima si zavredeo to mesto i kako sada da ga opravdas? Cime? kada mi ne možemo onakvom Partizanu koga dva puta Cuka zaredom pobedi da damo makar jedan gol? Mislite da će Bakar ili kako se već zove da promeni nešto? Ne verujem. Njemu će to biti prvi angazman van Izraela. Onda Marin koji je doveo Kulibalija je sada tehnicki direktor. To mu je valjda nagrada! I ko zna koga još sve neće da dovedu napamet! Dovodis napadace umesto u zimu oni će da dodju na leto u ko zna kakvom stanju! Isti slučaj kao sa Jirkom ili Ohijem! A da je Ohi ostao pa se uigrao itd. ali kome to da ricas...Sve je znak pitanja i po ko zna koji put je vidljivo da se ide na puku sreću i na sistem ako prođe prođe, bez ikakvog plana ponovo. Ocigledno da vrh Zvzede neće i ne želi da vidi ono sto svi sa strane vide. Jer kako drugacije objasniti izgubljenih godinu dana sa ovim dunsterom na klupi Milojevicem, sa kojim ekipa ni na jednom planu ni prstom mrdnula nije napred! Ovoj ekipi je i Liga Evrope isto sto i Liga Sampiona! A Liga Konferencija je taman! Neka nam je Bog u pomoći na jesen!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.