Дискусије : Навијачи

 Коментар
Promena u Partizanu
Odesa
(надежда, вера и л)
20. март 2023. у 04.37

Loše igre fudbalera Partizana su oterale publiku sa stadiona. Crno-beli su u petak ugostili Radnik iz Surdulice, a tribine su bile gotovo prazne. Malobrojne navijače je dočekalo iznenađenje.
Navikli su da sa razglasa čuju glas Ljube Perića i njegov čuveni pozdrav: „Dobrodošli na stadion Partizana!” Ipak, kako prenosi Sportski žurnal, on je sa istočne tribine, u društvu prijatelja, posmatrao utakmicu.
Posle nekoliko decenija je usledila promena na mestu spikera. Partizan je na to mesto postavio Vladimira Mijailovića. U pitanju je novinar koji je prenosio utakmice još u vreme postojanja radija MIP (Muzika i Partizan). Poslednjih godina prenosi utakmice mlađih kategorija crno-belih na Jutjubu.
Ovo je druga promena u Partizanu u 2023. godina. Prvo je otišao trener Gordan Petrić, a došao Igor Duljaj. Navijači traže promene i žele da odu čelni ljudi kluba Milorad Vučelić i Miloš Vazura. Odlasku Ljube Perića se nisu nadali.

Добро, битно је почети са променама. Прво спикер, сутра економ, па баба сера… Навијачи могу бити задовољни, јер Управа остаје на вјек-вјека .
Тоооо Управа останаанииииииииииииииии !!!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. март 2023. у 22.59
čim nema namestanja pucaju po svim savovima. Kako oni uopste mogu da funkcionisu normalno kad od svog osnivanja ovo im je prvi put da ih vlast ne gura... i zato padaju ko trula kruska..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.