Дискусије : Навијачи

 Коментар
Direktno u Ligu šampiona naredne dve sezone
Odesa
(надежда, вера и л)
16. март 2023. у 16.56
Srbija će naredne dve sezone imati predstavnika u grupnoj fazi Lige šampiona, koji će kao šampion ići direktno u grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Superliga Srbije će završiti sezonu kao 11. najbolja liga u Evropi.

To znači da ćemo u sezonama 2023/24 i 2024/25 imati direktnog predstavnika u Ligi šampiona.

Fiorentina je izbacila Sivaspor i to znači da Turci ne mogu da nas prestignu.

Sada je i zvanično sve rešeno oko naših mesta u Ligi šampiona.

Dva boda iz večerašnje Pirove pobede Fenerbahčea i bod iz remija Bašakšehira sa Gentom prethodne nedelje, podeljeni sa pet (odnosno brojem predstavnika Turske ove sezone) doneli su uvećanje nacionalnog koeficijenta, ali je Turska stala na 32.100, odnosno 0.275 manje od Srbije koja je sa 32.375 zadržala status sa kojim je i dočekala aktuelnu sezonu, prenosi „MozzartSport” i potvrđuje računicu.

Srbijo, slavi direktno mesto u Ligi šampiona – dve godine zaredom!

Postoji samo teorijska šansa da se sve izjalovi.

Zavisi od konačne odluke UEFA. Ukoliko ne promene rebalansiranje idemo direktno, ali ako izmene to pravilo onda ne idemo.

Ово су заиста добре вести али, наравно, то се не односи на глодаре јер за њих ...никсс титула него само ...китула а с њом се не иде више ни у Куп Сајамских Градова...хахахаха, никсс, нииикссссссс !!!
D-Man
(Analyst)
16. март 2023. у 23.07
„Srbijo, slavi direktno mesto u Ligi šampiona – dve godine zaredom!”

То је лепо али са каквим тимом се супроставити најбољима у Европи? Звездин тим би се морао драстично променити и побољшати како би избегао катастрофалне поразе а да не говорим о томе колико би тим морао бити бољи да неку утакмицу и победи.
AngryMishko
(Cupavac)
17. март 2023. у 05.27
Neće brate..UEFA mafija je opet promenila pravila pa tako za dve sezone 11. mesto ne donosi direktno mesto, već play off za ligu Sampiona, šta znaci bar sigurnu Ligu Evrope i za drugog kvailifikacije od drugog kola. Nije ni to loše.

U svakom slučaju..dve godine za nasu ligu vise nego dobri uslovi da se nešto napravi..

E tu već nisam optimista, ali ko je bio9 optimista da ćemo uopste doći u ovu poziciju...tako da..benefit of the doubt.

:)

TC-64
17. март 2023. у 09.36
To je sve u princupi jasno gde ćemo igrati, ali ono sto je mi deluje zabrinjavajuce je pitanje na šta ćemo da licimo u tom takmicenju.
Tu mislim prvo na Zvezdu!
Malo šta može da se promeni do jeseni. Iako je u suprotnom pravcu trebalo samo nekoliko nedelja u avgustu. Pa velike igre protiv Rendzersa i Milana prošle i pretprošle sezone izgledaju kao davna proslost.
Ako budemo igrali kuci kao protiv Ferencvarosa i Trabzona sa timovima takvog nivoa, nešto i može da se ocekuje. A takav tim u grupi možemo da dobijemo samo jedan! Sa svim ostalima visoki porazi nam ne ginu.
Da se ne ponavljam, mi nemamo ni tim, ni igru, ni trenera ni bilo kakav ozbiljan plan šta i kako dalje? Nisam ga video do sada.
A ako hoćemo da budemo „provincijalno” zadvoljni kako ja to zovem, pa možemo i tako i da kažemo da je ogroman uspeh grupna faza svake godine. A sledeće sezone će nam tri tima ići u grupnu fazu. Da ne mracim, ajde da se time zadovoljimo i sacuvamo zivce, jer ocigledno velikih pomaka u timovima i igri ocigledno neće biti. Mislim tu i o Partizanu, TSC, Cukarickom i Vojvodini koji će ocigledno igrati kvalifikacije, a neko i uci u neku ligu.
AngryMishko
(Cupavac)
17. март 2023. у 11.25
A šta čujem, Loznica i Zajecare dobili lepe nove stadione?
Reprezantacija će da igra na njima?

Još samo da imaju i klubove i masala..

:)
TC-64
17. март 2023. у 12.41
I Leskovac uskoro otvara stadion, mislim u aprilu. Samo još da nauce da igraju fudbal jer mislim da su svi ti klubovi u trecoj ligi. Ne znam samo ko će te stadione da održava i od kojih para?
TC-64
17. март 2023. у 12.47
Timok je iz Zajecara a koliko je „ozbiljan” klub u pitanje govori im podatak da im je nešto u upravi bio i Aca Lukas pre nekoliko godina. Mislim šta reci. Loznica se zove klub iz istoimenog grada, a Dubocica je iz Leskovca. I nijedan od tih timova nikad nije imao siri značaj. Verovatno će reprezentacija da popunjava stadione s vremena na vreme.
Odesa
(надежда, вера и л)
17. март 2023. у 13.09
...па шта ако Лозница, Дубочица и ини имају стадион !!!???
Па имају га и глодари...и то какав - ЈеНеА, а на истом су нивоу грачког квалитета.
TC-64
18. март 2023. у 04.29
Pa neki imaju stadion, a ne treba im uopste hah
AngryMishko
(Cupavac)
18. март 2023. у 08.32
Komentari su bili apropo lige u Srbiji. drago mi je da se grade, tu nema spora..ali zar nije logicnije bilo imati nove moderne stadione u Novom Sadu, Nisu, Kragujevcu, Beogradu i slično..

:)
TC-64
18. март 2023. у 14.23
U Beogradu ćemo imati nekad (možda) nacionalni stadion u Surcinu gde će moći samo kolima da se dodje i ne mogu ni da zamislim na šta će to da lici!
A što se tiče ostalih staiona u Bg, pa eto nikoga ne boli uvo stos e raspadaju stadioni OFK, Zemuna, Rada koji su dali mnogo igrača i doprineli nasem fudbalu vise nego Timok, Loznica i Dubocica! Ali nema država interesa pa zato neće ni da gradi!
Inače ne vidim nikakvu svrhy da se prave stadioni po Srbiji od 20 hiljada kao što se najavljuje čini mi se u Kragujevcu, jer ni 10 hiljada nema na utakmici ni u Kg, Nisu, Novom Sadu ni Krusevcu! I to ni kada dolaze Zvezda i Partizan! Na ostalim utakmicama jedino u
N. Sadu bude oko 3 hiljada i to tek u poslednje vreme.
Ali kao sto su se nekada svuda pravili domovi kulture i Sportsko relreativni centri, pa su onda decenijama propadali jer ih niko nije održavao, tako će i sada da se grade stadioni koje ćemo da vidimo ko će da održava? Verovatno će da se okace opstini na vrat. Od čega će da placaju struju za reflektore? Od prodatih ulaznica i nekih sponzora u trecoj ligi? Jedino sto je meoguce je da se klubovi prebace nekako u drugu ligu uz poznatu „tehnologiju” malo sudije, malo kartoni, penali itd, a odatle će lako! Kao Novi Pazar koji je kao deveti na tabeli druge lige usao jedne godine nekim dekretom u SuperligU! E tako će i sada da bude! Stadioni i reflektori ne igraju fudbal, igraju igrači, a treba da ih vode neki posveceni i dobri treneri i neka normalna rukovodstva u klubovima, a od svega toga ovde nema ništa!
Odesa
(надежда, вера и л)
24. март 2023. у 02.40
...чекајте људи, па ако глодари с онаквим бројем навијача од пар стотина по утакмици могу себи да приуште стадион који прима пар десетина хиљада онда зашто и ти клубови које поменусте а који имају на својим утакмицама и више навијача него глодари, неби имали мало боље стадионе уместо досадашњих ледина и пашњака ?
Интересу је ме само како глодари одржавају тако велик стадион а нема кер за шта да их уједе. Ако им држава не плаћа трошкове одржавања онда стварно не зна ко је то - државни пројекат ???
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.