Дискусије : Навијачи

 Коментар
Odbijena Vuceliceva ostavka
TC-64
10. март 2023. у 15.37
Vucelic podneo ostavku lai je Upravni odbor odbrio muahahhahah ma kakav Upravni odbor, to je Vucic lično odbio! Ima da ostane do kraja i da zavrsi započeto ahahahhahahahhahaha

https://www.maxbetsport.rs/sok-u-humskoj-vucelic-podneo-ostavku-ali-je-ona-odbijena-422148/

Cr no-beli, najblaže rečeno, prolaze kroz krizu. Rezultati koje beleže su jedni od najlošijih u istoriji kluba, što pokazuju i prazne tribine na njihovim utakmicama.

Zbog loših igara i još lošijih rezultata, Partizan se našao u poziciji da se grčevito bori za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije. Aspiracije za šampionski tron su odavno raspršene, dok je i u Ligi konferencije podbacio, iako je bio nadomak prolaza u sledeću fazu.

Navijačima crno-belih je odavno prekipelo i pomenuti neuspesi su samo bili „so na ranu”. Od tada su čak bili organizovani protesti protiv sadašnje uprave kluba, dok se na utakmicama sve češće čuje poziv da podnese ostavku.

Da li su popustili ili ne, tek, Milorad Vučelić i Miloš Vazura su, prema saznanjima „Kurira”, pred odlaskom iz Humske. Štaviše, predsednik kluba je ponudio ostavku, ali je Upravni odbor to odbio i time prolongirali njegovu odluku do održavanja sednice Skupštine. Ona bi trebalo da zaseda ovog meseca, mada tačan datum još nije preciziran.
Odesa
(надежда, вера и л)
10. март 2023. у 15.53
Управаа остааниииии, докрајчи секташку удругу, стави катанац већ једном на то легло криминала у српском спорту
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.