Дискусије : Навијачи

 Коментар
Da li je fer da Kamerunci pitaju za kosarku..
toronto1
(samo posteno)
09. март 2023. у 16.55
pitaju za kosarku samo kada pobedjuju, a kada ih Bili sredi, onda opet u misije rupe. Nije fer „kamerunci” da se tako ponasate! Dozvoljeno Vam je da se takmicite u ABA ligi i u srpskoj ligi, iako ste pobegli iz takmicenja prošle godine, iako ne ispunjavate nijedan kriterij da budete iz Srbije, a opet tako ponasanje. Treba pitati Bodirogu od kada africke ekipe mogu igrati Evroligu???
TC-64
09. март 2023. у 17.57
Pa to su oni. Pogledaj samo u fudbalu, čim im ne ide, nema ih hiljadu na tribinama. Gde im ide tu su, gde im ne ide nigde ih nema! Tako oni vole klub! Selektivno, zavisno od rezultata!
toronto1
(samo posteno)
09. март 2023. у 18.15
U fudbalu su sami krivi. Umesto da smire igrace i puste ih da igraju, oni ulaze u derbi sa takvom mrznjom i totalna dekoncentracija. Nahto i Rikardo prednjace i na svaku odluku prica sa sudijom i naravno ništa od fudbala. Znaci stvaraju tenziju i posle im kriv Vucic. Smesni su totalno. U kosarci im je samo bitno da skinu Zvezdu posle 10 godina i ovo kako izgleda Partizanov tim, mogu biti sampioni i osvojiti sve, ali pravi partizanovci su iskreni i okrecu glave kad im spomenes Kamerun. Avramovic i Trifunovic! Svaka cast da postoje dva srbina. Ovog Vukcevica na silu guraju da bi bilo kao vise naših, a i on je pravi stranac, samo sto ima naše prezime. Ime Tristan pravo srpsko. Limaru porasli apetiti, ali porez ne zna da plati.
TC-64
09. март 2023. у 18.24
Govorim o navijacima ne o igri. Oni su i 2005 i 2006 imali u fudbalu proteste navijaca, pa su jesen u Evropi bukvalno igrali pred skoro praznim stadionom. I nisu mogli nikoga da oteraju godinu dana i vise emozda sve do dolaska onog zvrljavog Djurica kome treba logoped.
Mi kada smo terali Dzajica 2004 samo smo uputili par poruka sa Severa posle poraza od Zenita 1-2 i on je otisao odmah.
Secam se jednog transparenta iz 2005 na Severu na derbiju - Bjeko odlazi nja, nja, nja, Zeko odlazi nja, nja, nja, hocete mi da ih oteramo? I to dovoljno govori o svemu.

Što se tiče njih generalno, oni su ekstremni kompleksasi. I ekstremno mrze. Toliko da je to divljastvo. Ni igrači im nisu bolji.
Zvezda_do_Tokija
09. март 2023. у 20.52
Pa zar vi stvarno ne znate da je za sve kriv Vucic?! ha ha ha

Da nije Vucica, Partizan bi bio Prvak Evrope i u fudbalu i u kosarci...kakav bre Real Madrid, kakvi bakraci... ha ha ha

Pitajte Zeksa Pantica ako meni ne verujete...ha ha ha
TC-64
10. март 2023. у 01.45
Nego šta nego je kriv! Zbog Vucica je izbio rat u Ukrajini, zbog Vucica je nestalo struje u Backoj Topoli. Zbog njega je izbio zemljotres u Turskoj, ulicni nemiri u Gruziji, smena vlasti u Brazilu, strajk zeleznicara i djubretara u Francuskoj itd.
Eno prolivarijus i u kamenu vidi Vucica. Kad je Aleks Vigo dao gol u derbiju, profiter se pojavio i napisao Aleks Vigo = AV! Izginuo sam od smeha hahahahahha
Odesa
(надежда, вера и л)
10. март 2023. у 02.08
„Партизан се воли”

https://tinyurl.com/2p82adx4

хахахахаха
TC-64
10. март 2023. у 02.49
Dok palme njisu grane yebem te Partizane
busi hahaha busi hahaha busi hahaha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.