Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bayern-C Zvezda
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
02. март 2023. у 16.35
Ni Kampaco ne pomaze ???
toronto1
(samo posteno)
02. март 2023. у 18.30
Zvezda je od onog poraza protiv Partizana u Evroligi skroz pala. Pre toga smo igrali dobro i pobedjivali, a sada smo u blagom padu. Ne znam ni kako smo Kup uzeli, ali realno ni blizu one igre iz decembra i januara. Realno ne možeš da izgubis od Albe, Virtusa, dva puta od Milana, ako želiš da udjes u plej of. Ne može se ocekivati vise od ove ekipe sa Bentilom, Martinom i Kuzmicem pod kosem.
TC-64
03. март 2023. у 04.44
Od odnosa pobeda i poraza 9-6 dosli smo do 11-15. I poslednja četvrtina je uvek po nas kobna. Ne znam zašto. Bila je prevelika euforija posle niza uspeha, a onda poraz od glodara je sve peokrenuo. Kada smo mi imali 9-6 glodari su imali 6-9, a sada oni imaju 14-12!
toronto1
(samo posteno)
03. март 2023. у 09.29
Ništa nije slučajno. Lobiranje Partizana je krenulo čim se saznalo da će Bodiroga na celo Evrolige. Pa pogledajte kakvo sudjenje imaju! Svaku drugu utakmicu im sudi ukrajinac ciji brat ima poslovnu saradnju sa Partizanom. Cudi me da nisu osudili Rusiju u ratu sa Ukrajinom, ali i za to ima vremena. Imaju vise nego povlasten polozaj u Evroligi, dok Zvezdu ...u sudije gde stignu. Moram da osudim i Covica, jer koliko god je uradio dobrih stvari za Zvezdu, ove sezone je imao veliki propust, sto je Zvezdu kostalo neigranja Kampaca i sva ta negativna atmosfera koja je to propratila, plus nisi mogao da dovedes Polinaru, koji je već pristao da potpise za Zvezdu, tako da sve u svemu nije moglo bolje. Ostaje ABA liga i 100% sam ubeđen da će Zvezda ako osvoji ABA ligi i sledeće godine igrati Evroligu, a onda jednom konacno da se kaže dovidjenja Kuzmicu, a ovakve igrace tipa Bentil i slični njemu neka gledaju Zvezdu na tv-u. Mora se napraviti mnogo jači tim od ovoga, bar pod kosem.
TC-64
03. март 2023. у 10.55
Ovde je i psiha uradila svoje, kao da su pomislili da su već usli u 8 najboljih posle 10 utakmica. Pa i ta prica oko Kampaca se negativno odrazila na celu ekipu. Tačno je tada i usledio tada.
TC-64
03. март 2023. у 10.55
Tačno je tada i usledio pad.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.