Дискусије : Навијачи

 Коментар
Звезда - Воша
Odesa
(надежда, вера и л)
04. фебруар 2023. у 12.13
...ово је куртон-игра, биће ту проблема великих да се освоји првенство ове сезоне. Онај Пешић је куртончина од нападача. Шта он све може да промаши, сам Бог зна !!!???
Играмо без шпица и то је то, нема ко да тури лопту у мрежу.
О тренеру нећу ни да говорим...
TC-64
04. фебруар 2023. у 12.22
Ništa cudno s ozbirom na igre na pripremama. Biće problema, slazem se. Uprava je ocigledno izgubila kompas i brljaju i sto je još gore nijednu grešku ne priznaju. NJihove odluke više ne mogu nikakvom logikom da se protumace. Pesic je osrednji napadac, da je dva-tri puta znao da treba da spuca loptu u gol umesto sto je samo pipne mi bismo pobedili, ali to ne bi resilo problem mesovitog i nejasnog tima koji igra klasicno bunarenje i pokusaje lobovanja protivnickog golmana sa 30 metara! NIjednu akciju ne znamod a odigramo,a izmene na kraju pokazuju da trener kao i uprava nemaju pojma!
toronto1
(samo posteno)
04. фебруар 2023. у 23.17
Sto pre otpuste trenera bolje po Zvezdu, a Pesic je danas bukvalno igrao kao invalid. Ono sto je promasio na povratnu Bukarija ne bi promasio ni Kulibali, mada se i Ivanic obrukao u drugom poluvremenu, na povratnu Pesica da pitas golmana gde da sutiras. Pocetak je i vidi se da su noge teske i biće to ok.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
05. фебруар 2023. у 08.10
Nama (mislim generalno na naše fudbalere) uvek noge teske posle priprema,pri kraju sezone noge teske od umora a u sredini sezone visoka trava i sudija kriv. Nismo mi za fudbal kao nacija, samo se tripujemo .
profiter
05. фебруар 2023. у 11.20
Av zauzet u skupstini Srbije
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
06. фебруар 2023. у 02.43
Isto ko tvoja hanuma sto zauzeta dok ti glancas tudje podove :)
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
09. фебруар 2023. у 10.48
Hahhhhaaa posred cela pljassssss
Do Capljine odjeknulo
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.