Дискусије : Навијачи

 Коментар
Звезда - Лудогорец
Odesa
(надежда, вера и л)
25. јануар 2023. у 10.37
Иако је то припремна-тренинг утакмица, показала је да је тим пун проблема. Од одбране преко средине терена до напада:...свуда дува промаја.
Пописмо на брѕака 3 гола а да смо имали само једну ваљану шансу да и ми погодимо циљ.Ево половина другог дела, катастрофа од игре, још горе него у првом...Ни једне шансе: нападачи солирају, одбрана кампује а средњи ред ногу-пред-ногу као у пензионерској шетњи. Борјан одбранио две стопостотне шансе...
Не знам да ли треба да се радујемо с овако килавим тимом уопште учешђу у ЛШ. Мало чвршћи тим и ...ми смо у проблему. Биће стрепње да узмемо и наше првенство с оваквим тимом.
Odesa
(надежда, вера и л)
25. јануар 2023. у 10.40
...даде Иванић некако гол, а после пред Борјаном промашише стопостотну шансу лудогорци после кикса Панкова
Катастрофа од игре...аајајајааајјјј
Odesa
(надежда, вера и л)
25. јануар 2023. у 10.51
89 минут даде Зведа други гол...Алекс Виго с десне стране, последњих десетак минута мало агилнија игра Звезде, но све је доста то забрињавајуће
windy-chicago
(windy-chicago)
25. јануар 2023. у 13.42
Pa nije to AV liga.
Realno, trebalo 9-0 za Bugare.
Oba gola za državni projekat iz rupe, cist ofsajd.
Busi… hahaha… busi… hahaha
Ja biti very,very srećan.
TC-64
25. јануар 2023. у 15.04
Od letos govorim da ovo ne valja. Mogli smo da primimo 6 golova minimum. Odlazi Dragovic u Sampdoriju koja je skoro već ispala u drugu ligu! Bitno da je Kuibali još tu. Fali još samo da prodaju Erakovica i „odlično” ćemo proćiu Ligi Sampiona! Tako oni misle da prave tim za to? To tako neće ići! Tvrdoglavost, neiskernost, izvrtanje cinjenica, zamajavanje Zvezdaske javnosti, sve to rade Terza i co u poslednje vreme. Ne mozete navijacima da podvaljujete vise! Doveli ste poslusnika i kretena od nazovi trenera na klupu jer niko drugi neće ni da dodje kod Terzica! Niti se radilo sa iole ozbiljnim imenima, niti se uopste vidi da se planira neko drugo rešenje! Pa nije valjda ovaj krembil od trenera rešenje za Ligu Sampiona, koji ne zna ni da se oceslja nego lici na mentola koga je uhvatio pljusak?!
Sa ovakvim odnosom prema dolascima i odlascima igrača i strucnom stabu, smese nam se nove katastrofe u Ligi Sampiona i moguće sa vecom razlikom!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.