Дискусије : Навијачи

 Коментар
Наша група
Odesa
(надежда, вера и л)
24. новембар 2022. у 07.50
...одгледасмо и први пар из наше групе. Нисам пратио целу утакмицу али на основу тога што сам видео, швајцарци нису оно што су били пре 4 године. То је мој утисак а можда и нисам у праву. Камерун није оно што сам очекивао, да будем искрен, јер о афричком фудбалу имам веома позитивно мишљење а и очигледно је да је кбслитет фудбала на том континенту у узлазној линији. Е сад, имајући у виду оне последње утакмице наше репке и тај ниво игре који је приказан и то поредећи с овим што смо видели данас од швајцарске и камеруна, имам утисак да не би требало бити већих проблема с ове две репке.
AngryMishko
(Cupavac)
24. новембар 2022. у 07.56
Utisak je da smo bolji od obe ekipe.
Ali aj prvo da za početak ne puknemo od Brazila i zbog samopouzdanja a i zbog moguće gol razlike koja će takođe po svemu sudeci biti dosta bitna. Dakle može i poraz ali minimalan i imamo sve u svojim rukama.
Odesa
(надежда, вера и л)
24. новембар 2022. у 08.05
...овог пута швајцарце је прогурао до бодова њихов голман. Добро је свакако имати таквог голмана али...ако се одбрана а и игра целог тима стави у зависност од једног играча...то није решење за сваку утакмицу. Овај пут је то упалило али...ако голман буде имао против себе сналажљивије и опасније нападачи, може ли од њега зависити коначни резултат ?
AngryMishko
(Cupavac)
24. новембар 2022. у 08.14
Mi tradicionalno sa ekipama kao Kamerun koji igraju bez zurbe dobro prolazimo. :)
Svajcarci su i dalje tvrda i iskusna ekipa protiv koje nije nikako dobro juriti rezultat, a sada kako imaju tri boda u dzepu igrace bunkericu protiv Brazila i nisam siguran da će ih Brazil tako lako pobediti, ili će biti minimalan poraz.

Naravno ukoliko dobro prođemo protiv Brazila..druga prica. :)
AngryMishko
(Cupavac)
24. новембар 2022. у 08.17
Pošto je nasa utakmica protiv Svajcaraca najverovatnije biti odlucujuca biće dosta bitno kome će odgovarati neresen rezultat pre utakmice..

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.