Дискусије : Навијачи

 Коментар
Monako-Zvezda
TC-64
03. новембар 2022. у 06.05
Još jedna utakmica u Evropi ove sezone. Da li i poslednja videcemo.
Ako sumiramo do sada, ovo je najslabija Zvezdina sezona u Ligi Evrope od 2017 godine. Uglavnom nasom krivicom sva tri 4 poraza nisu morala da budu. Mogli su da budu nerseneo. Pogotovo se to odnosi na utakmicu s Makabijem u gostima i Monakom u Beogradu.
Samo da je ta utakmica u Bg zavrsena neresenim rezultatom i da nije bilo onog glupavog penala, sada bi Zvezda imala 7 bodova, a Monako 5!
Ali šta je tu je.
Ono sto na ne ide nikako u prilog to je tradicija. Nikad ne samo Zvezda, nego nijedan nas klub nije pobedio u Francuskoj. Plafon je bilo nereseno. Oism toga igre u gostima ove sezone nisu ohrabrujuce rezultatski. Tu uopste neracunam Pjunik i 2-0 tamo, jer oni su izgledali skoro kao amateri. Nema velikih poraza, sve su po jedan razlike sto je interesantno, ali nema ni neresenih rezultata, a kamoli pobeda.
Makabi 2-3, Trabzon 1-2, Ferencvaros 1-2.
Protiv Makabija smo dominirali u prvom poluvremenu i nestali u drugom, protiv trabzona skoro da nismo ni postojali osim malo pred kraj utakmice. A protiv Ferencvarosa je bilo malo bolje, ali osim Mitrovicevog gola i par dobrih sansi to je bilo sve.
Da li to sve dovoljno za pobedu u Monaku? Da se utakmica igra u Bg uopste ne bih sumnjao u pobedu.
Ono sto je plus je sto Monako ima slabu publiku, ne odlikuju se ni velikom posetom ni navijanjem. E sad da li će našim igračima to da bude od pomoći, posto se stalno na publiku pozivaju, pa se i Milojevic opet poziva na one koji će doći tamo, videcemo!
Ako povedemo još neku sansu i imamo, u suprotnom..
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
03. новембар 2022. у 06.27
Mi kao prvo nemamo trenera,ovaj Milojevic je sve samo ne trener sa autoritetom.Ne želim da mracim,ali cinjenice tako govore.On ne zna da li je dosao ili posao,vrsi izmene neke nerazumne koje ne bi ni trener amater uradio,izvodi sastav neki sulud.Veceras ne može da igra Dragovic zbog parnih kartona.Na njegovo mesto ide Erakovic logicno,a na mesto Erakovica naravno GOBELJIC. Pošto trener nas sumoglav onako kako ga Bog obdario forsira SRNICA biće dva igrača viska za Monako,ili dva igrača manje za Zvezdu.SRNA i GOBELJA zajedno u sastavu zlo u najavi . Crveni,penal i kako već oni znaju. Daj Boze da gresim i da obojica daju po gol Monaku !
Napred Zvezdo !!!!
TC-64
03. новембар 2022. у 07.04
A ako još uvede i Kulibalija?
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 10.01
Navijamo za Madjare da dobiju 2:0 Turke a vi onda mozete i da izgubite sa 1:0 ili 2:1
:)

Želim i vama i nama veceras dobre utakmice i prolaz dalje.
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 10.13
Što se tiče UEFA koeficijenta, jedino nam Turci prete, i to ako mi ispadnemo i jedni i drugi a oni sa par klubova prodju i to ne samo na proleće, to su već uradili nego i u sledeću rundu, za šta bi imali dobre i realne sanse u zavisnosti od zreba..Cesi su već pukli,Ukrajinci isto, Norvezani i Svajcarci bi morali isto kao i Turci još i vise da nanizaju dobre rezultate sa manjim brojem klubova.
I to, ponavljam u slučaju da puknemo i jedni i drugi.

Ako veceras prođemo zacementirali bi i to 11. mesto i za sledeću sezonu, a uz dobar zreb mogli i da pripretimo Austrijancima na 10. mestu.Ako prođe samo Partizan, Partizan bi morao da prođe još jednu rundu, šta nije nemoguće ako zavrsimo kao prvi na tabeli.

AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 14.06
Prvih 15 min...mnogo ste loše poceli, Borjanov poklon gol, odbrana suplja kao Svajcarski Sir. svaki drugi napad kontranapad je sansa za Monako.Ovo mirise na poraz od 5:0 ako ovako nastave.

Turci vode takođe tako da nije moglo losije da pocne.

TC-64
03. новембар 2022. у 14.16
Katastrofa. Šta drugo reci. Jadno i tuzno.
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 14.23
Borjan hvata leptire..uzas..najlosije poluvreme koje sam vas gledao do sada. sto kažu ima još da se igra ali ovo ne mirise na dobro, još jedan gol da vam uvale i kraj.A steta, atmosfera kao da je utakmica na Banjici a ne U Francuskoj.
TC-64
03. новембар 2022. у 14.35
Kraj je već sada. Ja sam negde napisao da imamo sansu samo ako prvi povedemo. A ovo je strasno. Mogli smo još neki gol da primimo. Odbrana blagi uzas. Igra losa, mnogo losa.
Ovde samo cudo može da promeni stvari, da bismo dali tri gola, a da ne primimo nijedan!
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 14.44
Turci su sumnjivi..vode 1:0 ali ko zna. Nije još ništa dibidus gotovo, mada teško ko bi posle ovakog poluvremena stavio lovu na Zvezdu.

Zvezda deluje onako bas loše kao tim.Ako nešto sada pokazu prvih 15 min drugog i daju gol ili naprave sansu povezu neku akciju, mogu da se trgnu i vrate u utakmicu.

AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 14.53
Hbga biće petarda..

Neću vise da komentarisem. Nije mi drago u svakom slučaju.
TC-64
03. новембар 2022. у 14.53
Ja ti rekoh da je gotovo.
3-0
Sad mogu da izgube i 10-0 bas me briga
Ovo je jadno, bedno i sramotno
Sto je najgore igrači se uopste ne uzbudjuju!
Pa to bih se ja nervirao?!
Bas me briga! Neka se teraju u tri picqe materine zajedno sa nazovi trenerom debilom!
TC-64
03. новембар 2022. у 14.56
1-3 Kanga iz penala
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 14.58
Nije gotovo ako bude 3:3 a Madjari izjednace bicete treci. :)

Aj videcemo..Javicu se nakon kraja utakmice.
TC-64
03. новембар 2022. у 14.59
Ala si optimistican haha
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 15.10
haha..3:2

:)
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 15.12
e hbga VAR.. jeste ofsajd.
AngryMishko
(Cupavac)
03. новембар 2022. у 15.39
Loše šta reci...ono šta bi posebno treba da vas brine jeste sto ovaj tim, ova garnitura igrača izgleda skroz istroseno.
Vama treba sveza krv, i trener i bar pola tima, nekih novih mladjih igrača..

Po mom mišljenju ova generacija igrača kojoj ne može da se porekne čitav niz odličnih Evropskih sezona je jednostavno rekla i odradila svoje i to bi bilo to.
Ali to je neka druga tema za vas Zvezdase ovo je samo moja primedba.
TC-64
03. новембар 2022. у 15.44
Ništa ni 2-3 ne bi znacilo, jer nam je trebalo 4-3 tj pobeda.
Ali to nije bilo moguće ni u snu.
Krajnje je vreme da se dovede normalan trener. I da se mnogi igrcai promene.
Da ti u Ligi Evrope izgubis 4 utakmice u grupi. Plus 1 jednu u kavlifikacijama! pa nisi igrao Ligu Samipna yebote! Nisi igrao sa Bejernom, Interom, Man. Sitijem itd! itd. Ajde bre! Ovaj tim je na kraju svojih snaga i mogućnosti i više ne može da u kontinuitetu pruza dobre i velike partije. Sledećeg leta ionako stari igrači biće još godinu dana stariji i sa kojm timom ćemo mi da igramo u toj Ligi Sampiona, meni nije jasno?!
TC-64
03. новембар 2022. у 15.47
Mishko, bukvalno u istom trenutku smo napisali skoro isto.
Ovaj tim je odsvirao svoje. Čak se secam a sam kod izvlacenja parova rekao da je 5-6 bodova plafon, ali tu sam mislio i na Partizan. Tu sam pogresio.
Definitvno mora da se menja mnogo toga.
Ali mislim da ovi u upravi ne misle tako.
Oni pricaju da je ovo zlatno doba u pm.
Odesa
(надежда, вера и л)
03. новембар 2022. у 16.09
...е па тако се то заврши кад прво полувреме бациш улудо. Да то тако буде, добрано је кумовао и сам Борјан оним пропливавањем и брзо примљеним првим голом. Мада је цео тим деловао демотивисано и незаинтересовно за било какав отпор.
Какав тренер такав и - тим. Овај Милојевић је од самог почетка деловао врло безлично што је пројектовано и на игру тима.
Ми смо у великом проблему а ови из управе ми не изгледају вољни да нешто озбиљније пораде на решавању истог. Требали би да разреше прво проблем самих себе...што се, нажалост, скоро неће десити.
TC-64
03. новембар 2022. у 16.16
Kaže Milojevic: Žao mi je zbog navijača koji su došli da nas podrže. U većini slučajeva smo pokazali da imamo kvalitet i uz malo sreće i malo energije smo mogli da obezbedimo proleće u Evropi – zaključio je Milojević.

https://www.maxbetsport.rs/milojevic-naivno-smo-primili-tri-gola-uz-malo-sreće-i-energije-mogli-smo-na-p roleće-da-igramo-u-evropi-395843/

Ma da, sa 4 poraza u grupi stvarno nam je malo falilo...Kakv debil!
Odesa
(надежда, вера и л)
03. новембар 2022. у 16.18
...дебилчина бре !!!
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
03. новембар 2022. у 16.19
Milunovic,Erakovic i hajduk Rodic MB obavezno da idu na svetsko u Katar. Kad može Borjan vala mogu i oni!
Zvezda_do_Tokija
03. новембар 2022. у 18.09
ljudi, pa šta ocekujemo kad su Mrkela i ostali prodali oba centrfora?! Ajd prodali Pavkova,mora i paki neku kintu da zume...al sto prodase Ohija? Budale...
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
03. новембар 2022. у 19.20
Reče da ja najjača zvezda od 1991.. Kvalitet I po planu do polufinale LE. Taj nikada nije slagao, jel ide zvezda u polufinale!??
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.