Дискусије : Навијачи

 Коментар
Mitro goal :)
AngryMishko
(Cupavac)
24. септембар 2022. у 15.42
Solidno, čak bih rekao vrlo dobro prvo poluvreme protiv Svedjana.
Mitar... šta reci. Cista klasa.
TC-64
24. септембар 2022. у 15.44
Covek razbija. Dobro prvo poluvreme, a mogli smo da vodimo i vecom razlikom samo da smo iskoristili one 100%-tne sanse. Centarsutevi i korneri su nam najjače oruzje.
AngryMishko
(Cupavac)
24. септембар 2022. у 15.55
Fali još par igrača u odbrani tu smo još kilavi ali to bi bilo to.
Imamo tim, stil igre..aj da vidimo drugo poluvreme.
geronimo
24. септембар 2022. у 16.02
Mitar je kao masina za golove.
AngryMishko
(Cupavac)
24. септембар 2022. у 16.38
Samo da ne dodje do ozbiljnih povreda.Dilema koja muci sve timove ne samo nas zbog nenormalnog termina svetskog.
Brazil je jak ko kuca, ali mi sa ovim stavom prema igri i sa Piksijem hrabro na Svajcarce i Kamerunce..
A pre toga na Norvezane..pa da udjemo u A ligu..šta fali. Tako i treba. :)
TC-64
24. септембар 2022. у 16.52
Odlicna utakmica, umlatili smo ih. Zadovoljan sam igrom svih. Pravimo dosta sansi i to je jako važno.
Ocekujem i mislimda je to i realno ocekivati nasu pobedu u Norveskoj. zaluzujemo A diviziju po svemu sto smo prikazali u Ligi Nacija. Onaj poraz na početku od Norveske je vise bio nesrecan slučaj jer smo i u toj utakmcii bili bolji.
Nadams e da će Mitrovic da igra u utorak i jako je bitnod a svi budu zdravi i nepovredjeni zbo0h sto Misko rece nenormalngo termina održavanja Svetskog prevnstva u sred sezone!
Sreća pa je govedo od Blatera koji je smislio taj idotizam i uzeo debele peare za to od Katara, zauvek odstranjen iz fudbala!
Inadam se da je ovo prvi i poslednji put da se jednoj totalno nefudbalskoj zemlji dodeli organizacija SP u doba godine u kome se nikad nije održavalo!
TC-64
24. септембар 2022. у 17.33
https://www.maxbetsport.rs/skener-maxbetsporta-može-sa-dvojicom-napadaca-imamo-masinu-za-golove-i-rešenje-za-odbranu-3 87322/?fbclid=IwAR0I3KNqv3icHcs82z66GcokzVqMeUfbDvAp39vf9izb-tyvUX12HlhlYAo

SKENER MAXBET SPORTA Može sa dvojicom napadača, imamo mašinu za golove i rešenje za odbranu!

Pobedom nad Švedskom, reprezentacija Srbije se oprostila od domaće publike do odlaska u Katar. „Orlovi” su izgledali moćno u većem delu meča i u gotovo svim linijama, dovoljno za podizanje ovdašnjeg fudbalskog apetita.

Na meču Danska – Francuska, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru ug 3+.

Ima prostora za poboljšanje, a upravo je ovaj duel ponudio i rešenja. Naravno, iznad svega imamo moćnu napadačku igru. Međutim, to nije sve.

Evo kako je MaxBet sport video učinak reprezentativaca Srbije.

VANJA MILINKOVIĆ SAVIĆ

Naravno da za primljeni gol ne snosi ni promil krivice. Sve što je bilo do njega, a toga je bilo malo, odradio je veoma sigurno. Nameće se kao glavni kandidat za „jedinicu”, mada je sasvim ravnopravan sa Rajkovićem i Dmitrovićem. Ocena: 7.

ERHAN MAŠOVIĆ

Ponovo je dobio priliku da se nametne selektoru i reklo bi se da je iskoristio, ali samo partijom u drugom poluvremenu. U prvom je lutao u međuprostoru između Forsberga i Jokeresa. U nastavku znatno sigurniji. Ocena: 6.5.

STEFAN MITROVIĆ

Previše lako ispao iz igre u duelu sa Kuluševskim kod jedinog gola gostiju. U još nekoliko situacija se videlo da ima teškoća sa brzim i okretnim fudbalerima. Netipično, ako se zna da igra u Španiji, i to veoma dobro. Moraće da podigne nivo igre, jer svakako želi u Katar. Ocena: 6.5.

SRĐAN BABIĆ

Odigrao debitantskih 90 minuta u državnom timu kao da ima 90 utakmica u reprezentaciji. Precizan u postavljanju, veoma siguran u pasovima i iznošenju lopte, ni trenutka se nije našao u panici. Kao Piksijevo iznenađenje, istakao ozbiljnu kandidaturu za mesto u avionu za Katar. Ocena: 8.

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ (do 46. minuta)

Kao desni bek u formaciji 3-5-2 počeo onim promašajem iz 14. minuta koji je prethodio vođstvu Skandinavaca. Iskupio se asistencijom za izjednačujući gol. Svakako je jedan od bitnijih igrača u selektorovoj koncepciji. Moraće da poradi na ravnoteži između odbrane i napada. Ocena: 6.5.

SAŠA LUKIĆ

Na njemu je u ovakvoj, ultraofanzivnoj postavci, ogromna odgovornost. Mora da zatvara, ali i da pokreće napade. Gotovo sve je odradio besprekorno. Uostalom, pokrenuo akciju neposredno pre izjednačenja. Sjajnu igru krunisao prelepim golom. Ocena: 8.

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ

One dve lopte iz prvog poluvremena, za Vlahovića i Kostića su ilustracija njegovog fudbalskog bića. Genije na sredini terena, čak i onao pomalo rezervisan u nastavku. Nedostaće nam u Oslu, zbog žutog kartona koji je bugarski sudija, čini se, olako izvadio iz džepa. Ocena: 8.

DUŠAN TADIĆ (do 84. minuta)

Nije tajna da je u krizi. Videlo se to od prvog minuta i pored njegove silne želje i menjanja pozicija na terenu. Kapiten nam je potreban kao hleb. Ali, uz onakvu „kiflu” za Mitra u smiraj poluvremena i onom tačnom loptom za Vlahovića uoči trećeg gola. Ostali potezi su suvišni i na ozbiljnijim utakmicama mogu da budu kontraproduktivni. Ocena: 7.

FILIP KOSTIĆ (do 84. minuta)

Klasična partija za Kragujevčanina. Probijao je bezbroj puta po levoj strani, kreitao prvu šansu na meču za Mitrovića. Po istom obrascu odigrao do izlaska sa terena. Levo krilo iz udžbenika. Za sada ostao bez učinka, ali biće vremena. Ocena: 7.5.

DUŠAN VLAHOVIĆ (do 90. minuta)

Borio se, otvarao, promašio šansu posle genijalnog dodavanja Sergeja u 32. minutu, ali je njegov meč definitivno obeležila situacija iz 50. minuta. Onom asistencijom za Mitrovića je definitivno pokazao da Srbija može da igra sa dvojicom napadača. Pred kraj je ostao sam, ali to je već bilo „mrtvo” vreme. Ocena: 7.5.

ALEKSANDAR MITROVIĆ (do 72. minuta)

Šta reći nego – Aleksandar Mitrović. Čovek je dao 49 golova na 75 utakmica za državni tim i naravno da će ta brojka značajno da bude uvećana. Čuvaju ga, ali mu ništa ne mogu. Pokazao je to het-trikom. Mitre, da si nam živ i zdrav! Ocena: 9.

IZMENE

DARKO LAZOVIĆ (od 46. minuta)

Potpuno zatvorio desnu stranu, a učinak u napadu je definitivno ilustrovao detalj iz 70. minuta. Stigao je jednu gotovo izgubljenu loptu, dodao Lukiću, a ostalo je istorija. Ocena: 7.

UROŠ RAČIĆ (od 72. minuta)

Ušao kada je sve već bilo rešeno, da zacementira vezni red. To je i učinio, doduše, uz žuti karton. Bez ocene.

IVAN ILIĆ (od 84. minuta)

Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.

STEFAN MITROVIĆ (od 84. minuta)

Upisao debi za Srbiju, mada je mogao da igra i za Kanadu. Za sada, od njega dovoljno. Bez ocene.

LUKA JOVIĆ (od 90. minuta)

Odigrao završna tri minuta. Naravno… Bez ocene.

SELEKTOR

DRAGAN STOJKOVIĆ

Ostao je dosledan njegovoj početnoj ideji o ultraofanzivnoj Srbiji. Nikakvo čudo, ako se zna, za sve koji ga pamte, kakav je bio igrač. Rečju, genijalan. Danima je govorio o ideji sa dvojicom napadača i onda je istu tu ideju praktično predstavio narodu. Dakle, može se i tako. U takvoj postavci, mora da ima defanzivnog vezistu koji može i mora da igra u oba pravca. Imao ga je u Saši Lukiću, a u Piksijevoj zamisli igre sasvim posebnu ulogu ima Sergej Milinković Savić. Predstavio je fudbalskoj Srbiji i rešenje za deo problema u poslednjoj liniji, u liku Srđana Babića. Ipak, o tom delu tima će morati još da razmišlja. Svejedno, Srbija odavno nije izgledala ovako moćno i lepršavo. Ocena: 8.
AngryMishko
(Cupavac)
25. септембар 2022. у 01.27
Šta drugo još reci osim da su deca nasa mila još jednom dala cas navijanja i doprinela da ovo bude jedno tako lepo sportsko, fudbalsko vece.

Ali...ništa bez Piksija. Koliko je bitno kada imaš kompetentu facu za trenera, selektora..uvek smo imali igrace, sada imano i tim.
Podseca na prvi ciklus kada je Sale Djordjevic uzeo kosarkaski tim po svoje i vezao neke sjajne godine i uspehe.
Imamo tesku grupu ali ni mi ocigledno nismo tamo slučajno.
Samo napred.

Srbija.!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.