Дискусије : Навијачи

 Коментар
Stankovic podneo ostavku!
TC-64
26. август 2022. у 10.15
E sad ćemo videti šta će biti dalje.
Da li će biti prihvacena ostavka. I ako neće, ko će doći na to metso. Derbi je sledeće srede.
Prva utakmica u Evropi 8 septembra.
Nema šta, ovo ispadanje izaziva potrese.
Ne možemo da se pravimo da se ništa nije desilo.
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
26. август 2022. у 10.50
Prijatno me iznenadilo prihvatanjem dela svoje odgovornosti. Srećno mu bilo gde god nastavi karijeru. I Mrkela da se zapita kolika je njegova odgovornost za dosta promašenih pojačanja

P.S...Mrkelin obraz odavno smo videli, tako da taj dan dočekati nećeš. Dok ne proradi motka.

toronto1
(samo posteno)
26. август 2022. у 10.51
Jedina moralna odluka, jer tim nije mogao da igra na visokom nivou vise od 45 minuta. Totalno pogresne odluke u revansu protiv Makabija, kao i u drugom poluvremenu prve utakmice. Mogao je da ispadne sisa i da nastavi da radi, a svestan je da ne može da pruzi vise. Ovo je prava odluka Stankovica, a klub ako iskreno želi da sledeće sezone ne bude kanta za bubanje u Ligi sampiona mora da dovede krstene bekove i da prestane da vraca Milunovice i ostale penzionere. Kakvi Srnici, Gobeljici i drugi sličnih kvaliteta! Ako si potrosio dva miliona za ovog decka iz Minhena, onda mu moras pruzati sansu. Kako da napreduje ako uopste ne igra? Ima vremena i previse, tako da treba pronaći prava rešenja, a ova promena može samo da pomogne klubu. Po meni je Milojevic bio jači trener od Stankovica, a prica se da je bukvalno izguran da bi napravio mesto za Stankovica.
TC-64
26. август 2022. у 11.15
Cinjenica je da nam cela ekipa bukvalno ima oko 30 ili preko 30 godina.
sada se prica o Marku Vesovicu kao desnom beku da smo u pregovorim sa njim, a on ima 31 godinu.
A o igračima koji se dovedu i koje mrak pojede na pozajmicama da i ne govorim. Znaci iz nekog meni nepoznatog razloga dovedes igrača iz Zeleznicara iz Panceva, koji ima razoran sut Petra Stanica i držiš ga celu prošlu sezonu na klupi i onda ga posaljes u Suboticu ili gde već. Isti slučaj sa Andrijom Radulovicem koji igra pa ne igra, pa se ne zna šta će snjim i na kraju je na pozajmici u onoj nikad čuo Mladosti iz Novog Sada,.
Razlozi za njihove pozajmice su nepoznati!
Motika kao sto kažeš ne igra iz razloga za Dosiej X (nepoznatih), ona dvojica iz Gruzije i Rusije, klinci dovedeni i nisu ni poceli da igraju, a Stanic i Radulovic poslati na pozajmicu. Možda ima još neko ko je otisao na pozajmicu, ko će sve da isprati.
Ohi kupljen prolsog leta, pa smo pola godine citali kako daje golove u Norveskoj, pa je dosao na zimu i poceo da daje golove ovde, pa onda je prestao da daje golove, pa su prestali da ga ubacuju u tim.
I sad sedi i skuplja paucinu na klupi, a ti imaš u napadu Pesica i Mitrovica koji je tek dosao i nema snage za vece duele. I zelen je još. I Bukarija za koga je još rano da kažem da li je za vece domete. Blesnuo je protiv Pjunika i to je sve za sada.
O strancima koji su bili i otisli, a koje su svi zaboravili pa da samo podsetim na Mrkeline debilizme u poslednjih nekoliko godina... Dioni, Bakajoko, Picini, Zivkovic, Falko, Tomane, La Para, Zander, Garsija, Kanjas, Falcineli i ko zna ko još... Ceo tim!
Odesa
(надежда, вера и л)
26. август 2022. у 11.31
...oво није добар моменат за промену тренера. Не треба му прихватити оставку. Нека се заврши овај период:..групна фаза ЛЕ и јесењи део првенства. Е онда нека се мисли о евентуалној смени. Но ако се презими у Европи и остане се на водећој позицији на табели...што би мењали уопште Станковића. Ја сам за то да он за сада остане. Нови тренер, упознавање обострано, њега и играча, нови начин вођења тима и приступ игри...све се то треба укомпоновати а утакмице нам преедстоје у ритму од две текме недељно. Није добар моменат за смену, није.
Па нисмо ми к`о гробље, они немају шта даизгубе јер су све изгубили па им се може да мењају тренера од утакмице до утакмице.
TC-64
26. август 2022. у 11.35
Gotovo je, otisao je.
Novi trener je izabran. Milos Milojevic, njegov pomoćnik do prošle godine.
Sad šta će biti biće!
Odesa
(надежда, вера и л)
26. август 2022. у 12.01
...није добро ово, видим и ја да је готово то с Декијем. На брзину је то све урађено. Претерасмо с том ЛШ бре, у најмању руку к`о да акко би ушли, били би кандидати за освајање исте.
Иди бегај брее, наш је реални домет ова ЛЕ и да прођемо групну фазу, па тако две три сезоне па да сазремо за ЛШ. Али ннееее, од Звезде направише да МОРА да је у елити европе. Ејјј бре, па направи се прво од националне лиге нека зглавна лига па се одатле иде у ЛШ и опет с реалним амбицијама. Брзоплето је све то испало. Ето, гробље се већ навикава на средину табеле па ће реалније да гледају на своју будућност. Биће сретни да добаце до 3 места у следећој сезони реалан приступ својим могућностима је услов за успехе у оквиру тих могућности као и неуспехе који не треба да се доживљавају тако фатално.
TC-64
26. август 2022. у 12.16
O tome ja i pricam.
Digla se takva pomama kao da ćemo ne znam šta u toj Ligi Sampiona da uradimo.Kako je ovo najbolji tim od 1992, kako j ovo zlatno doba Zvzede itd.
Mi nismo u stanju normalno da gledamo na pobede i poraze.
Ili smo u ekstremnoj euforiji ili u daunu.
To nam je izgleda u mentalitetu.
Nema sredine, nismo mi severnjaci.
Na Balkanu je tanka linija između zagrljaja i hvatanja za vratove. Nazalost.
O Liverpulu pricamo godinama. Šta mislis da smo usli prošle goidne u LS i kao Serif pobedili u Madridu, koliko bismo mi o tome pricali?
Mi nosimo celu istoriju sa sobom, stalno! To je nešto ogromno! Stalno o tome pricamo!
Ponavljam, igrači su pre neki dan bukvalno imali slet na stadionu! Slet. Ja ono drugacije ne mogu da nazovem! Ono nije vidjeo! Ono je fantasticno! I oni ne mogu to da iznesu!
Mora da se shvati već jednom da mi nismo vise Zvezda iz 1991! Nismo i tacka! Čitam price nekih budala po drustvenim mrezama koji pitaju pre neki dan da li ćemo da osvojimo Ligu Evrope? Eeejj!! Pa posle Pjunika nisam mogao ljude da ubedim da mi nikad nećemo osvojiti ništa vise u Evropi, jer to ne može da uradi nijedan tima na svetu koji igra u slaboj ligi! Za nas je proleće u martu puna kapa!
Ali bitna je Liga Sampiona i zbog zarade. Treba placati sve ove igrace. Koliko je do sada potroseno na pojacanja? 8 miliona, 10?
Ako se ne osvoji dovoljan broj bodova, to može da bude problem!
Protivnici su atraktivni, zato oprezno, da se radi, pamet u glavu i napred!
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
26. август 2022. у 12.20
Pune dve godine je tim na okupu, nijednog bitnog igrača nismo morali da se odreknemo, potrošeno je 7 miliona evra na pojačanja ovog leta, imali smo samo 4 utakmice kvalifikacija, bili smo povlašćeni, imali smo revanš na Marakani pred 50.000 navijača i nismo uspeli da prođemo Makabi iz Haife, a još smo iprimili 5 golova od njih. To je kardinalan neuspeh i potpuno je normalno da se trener menja.
D-Man
(Analyst)
26. август 2022. у 13.53
Људи, није проблем у томе што Звезда неће бити у Лиги Шампиона већ начин на који се није ушло у Лигу Шампиона.

Ове године само две препреке (Јермени и Израелци). И онда против Макабија се установи да екипа очигледно нема снаге да игра 90 минута, чудна тактика, чудне измене, привх 11 од којих је заиста тешко објаснити шта пар играча ту уопште ради док неки други не играју.

Онај Дејан Анђус је можда начео и неке друге проблеме. Погледајте линк у теми изнад који сам оставио.

Ми се питамо зашто се враћају Милуновић, Срнић, Пешић и још неки други (да их све не набрајам посебно) након само годину дана вани. Значи, нису успели вани, вероватно отпуштени након само једне сезоне, онда се враћају у Звезду, заузимају места млађима, не знам да ли су тачне оне цифре које Анђус наводи у вези тих неких трансфера али ако су ти ислужени играчи толико плаћени (по принципу пола теби, пола мени) онда је то можда одговор зашто се све ово десило.

Волео бих да ништа од оног што је Анђус рекао није тачно али се неки црв сумње увукао.
Ако је било шта тачно онда нешто смрди у управи. Камо среће да је све у реду јер таман кад смо помислили да се Звезда вратила на неке старе и добро уходане европске стазе, ето шта један пораз може да учини.

Због тога је и добро да је Станковић поднео оставку. Часно од њега. Изгледа да је схватио да он не може више. На жалост, он као тренер једноставно не зна више а у Звезди је превелики притисак и пажња јавности да би ти имао неки дужи период да учиш.

Станковић је имао три године. Довољно.

Наравно, какво је сада решење овај Милош Милојевић је сасвим друго питање.
Zvezda_do_Tokija
26. август 2022. у 18.25
ja sam pre 2 dana rekao da sam da Stankovic ostane...Al ko mene pita?!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.