Дискусије : Навијачи

 Коментар
Iskren da budem, nismo još uvek dovoljno dobrie
Zvezda_do_Tokija
23. август 2022. у 19.17
da budem iskren, jednostavno, nismo dovoljno dobri...Kraj price...

Ne može da bude 'losa sreća' svake godine... Novak može da izgubi na 'bad luck' jedan ili dva meca, ali ne može svaki...

Dakle, ima u Zvezdi još da se radi, nećemo da ko grobje trazimo krivca u drugima, sami smiko krivi, i sami ima da se podignmeo i da idemo dalje...

Uostalom, igramo grupnu fazu Lige Evrope, sto je do pre 7 godina bila naucna fantastika za nas...

Sledeće godine ćemo igrati u grupnoj fazi Lige Sampiona a ove godine treba da doguramo makar do1/4 finala Lige Evrope...

Ima Zvezda još dosta da uci... I na Zvezdi je da nauci, a mi da se strpimo još godinu dana...
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
23. август 2022. у 20.36
nas je bilo protiv Srnića, protiv Gobelje, za Degeneka, a Protiv Pavkova...90% Zvezdaša je protiv tebe i protiv Mrkele. i nas 90% je uvek bilo u pravu. Ako vas uprava ne smeni, 90% nas će uskoro biti i protiv uprave. Omonija, Šerif, Haifa...DOSTA JE, ODLAZI!!!
Zvezda_do_Tokija
23. август 2022. у 22.52
ja to i pricam...Ne može da se podvede pod 'losa sreća' i Omonija, i Serif, i Haifa, i Rangers, i Olimpijakos (u Atini), i Milan, itd itd itd

Nešto tu ili ne valja ili mi nismo dovoljno dobri...
D-Man
(Analyst)
23. август 2022. у 23.58
Каже Станковић да је спреман да сноси последице уколико је ово неуспех!!!

Јбт, имаш да одиграш против два противника да би ушао у Лигу шампиона (Јермени и Израелци), испаднеш и још кажеш ''уколико је ово неуспех''!
Па, наравно да је неуспех. Уз овак жреб се морало ући у Лигу шампиона и ове и прошле године.

Па Милојевић је пролазио са тимом 4 или 5 противника да би се два пута дочепао Лиге шампиона а овај Станковић који у Звези учи посао не може ни да прође само два круга против противника које би Звезда морала да избаци.

Дакле, Станковић треба да поднесе оставку и да се под хитно нађе нови тренер који ће водити екипу у Лиги Европе и наставку првенства.

И заиста је просто невероватно да играчи који напусте Звезду, оду вани на годину дану и очигледно не задовоље, опет долазе у Звезду где им је загарантовано да играју у првих 11! Па где то још има?
Zvezda_do_Tokija
24. август 2022. у 01.36
Pazi, Zvezda jeste na dobrom putu, ali još uvek nešto fali...Na Terzi je da uvidi šta fali, to je njegov posao, i da presece ako treba...

Zvezda, generalno govoreci jeste na dobrom putu... Naime pre samo 5-6 godina, ulazak u grupnu fazu Ligyu Evrope smo slavili ko osvajanje Kupa Sampiona - sad je to 'neuspeh'...

kad je nama 'neuspeh' plasman u LE to znači da smo mi i te kako porasli ko klub i tim u zadnjih 6 godina...

Ali još uvek falie neki detalji da odemo na visi nivo, zvani Liga Sampiona
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
24. август 2022. у 01.45
Fali desni bek, levi bek , Erakovic da igra pored Dragovica a da se najure..
Milunovic, Rodic, Pesic, Srnic i Pavkov. Bukari da igra spica a Ben desno. Eto nisam strucnjak al to i slepac vidi osim mistera našeg :( I prepotentnog nadobudnog i sebičnog Kangu bih pesice poslao za Afriku !
AngryMishko
(Cupavac)
24. август 2022. у 02.38
Malo je falilo pa bi slavili prolaz.
Stare boljke našeg fudbala, glupi nespretni i nesretni golovi umesto da se protivnik dokusuri.
Do penala imali ste ih u saci.
Ali ocigledno je da euforija i pritisak koji se kod nas stvori deluje kao dvosekli mac.Komicne scene nakon odbranjenog penala.
Autogol, desi se ..ali gde bas u zadnjoj minuti.Isto komicna situacija.
Posle se i Stankovic pogubio, pa poceo da kalkulise umesto da se igra do kraja muski.

Ništa imacemo ponavljanje prošle sezone, i Zvezda i Partizan nosioci, prilika da se zadrzi povlasceni nivo, ne samo sledeće bec i one tamo godine.
Zvezda_do_Tokija
24. август 2022. у 02.56
Ništa imacemo ponavljanje prošle sezone, i Zvezda i Partizan nosioci, prilika da se zadrzi povlasceni nivo, ne samo sledeće bec i one tamo godine.

Kad je već ovako ispalo, nije ni ovo tako loše... nije skao zlo za zlo... Zvezda, svi su izgledi, ionalo ima zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige Sampiona iduce godine...
Zvezda_do_Tokija
24. август 2022. у 03.05
ja kad slusam komentare, imam osecaj da smo ispali iz daljeg takmicenja u Evro Kupovima, a nama tek predstoji takicenje... ;-)

Zvezda ima tim da prezimi u Evropi, u Ligi Evrope, i da čak pokusa i nešto više na proleće...

za Partizan stvarno ne znam... Ne deluje mi uopste ubedljivo u Evropi - ta pobeda protiv konobara sa Malte ne daje pravu sliku stvari...

ako se ja pitam, nama je u interesu i da Zvezda i Partizan prezime u Evropi...
AngryMishko
(Cupavac)
24. август 2022. у 05.18
Naravno brate.
Pa stigli smo do nivoa koji je pre 10 godina bio naucna fantastika.
Samo lagano bez euforije ili preteranog bacanja kamenja.
Uz malo sreće sa zrebom i još par pojacanja i kod vas i kod nas biće to sve ok.
Što se tiče domaćeg, nije Piksi jedini koji to slabo prati.:)

Pa mislim to je cudo nad cudima, da je nasa liga dosla tu gde je.
Skoro svi ispod nas bi se sutra menjali sa nama.
Da li će biti dovoljno pameti da se oslonimo na ovi situaciju, podignemo još neki klub, izbacimo mafijase..teško je biti optimista.
Ali ko je verovao da bi mi dosli u ovu situaciju pa eto nas.
Sve se može kad se hoće.

PS..Modovoi vracajte TCija..alo..
profiter
24. август 2022. у 11.03
TC
Never back
keser
(Тешем букве)
24. август 2022. у 14.15
Сада сам опет видео голове.

Невероватно како је Борјану онај ударац са 35 метара прошао кроз руке. Био је на лопти али као неки аматер и горе од тога.
Други гол исто тако невероватан. Да је био тамо где треба био би гол године.

А звездини голови, поготово други врхунска класа.

Од центра до гола три потеза и гол.

Зато не разумем некакве назови експерте на ТВ који су невероватно глупи и негативни.
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
24. август 2022. у 14.52
Tu si Bukvane u pravu ::))
keser
(Тешем букве)
24. август 2022. у 15.25
Имаш лозу за продају? :-)
keser
(Тешем букве)
24. август 2022. у 15.27
И онда не знам шта је Станковић ту могао ако голман прима кроз уши а центарфор пуца на погрешну страну.

Ту ни онај киклоп не би могао много.
TC-64
25. август 2022. у 04.47
...
TC-64
25. август 2022. у 05.06
Ajmo redom.
Prvo ovo je veliki neuspeh.
Medijska, klupksa i navijacka kampanja da ne kažem propaganda je bila usmerena na Ligu Sampiona i ona je izostala.
Ne možemo sada das e vracamo korak unazad i da kažemo da smo zadovoljni sa Ligom evrope, jer je ono sto je najavljivano kao skoro pa sigurno opet izostalo. I to je ono sto kaže Zvzeda do Tokija, da oseca kako ljudi pricaju kao das mo ispali i da nema Lige Evrope. Ispravno zapazanje, zato što je sva energija usmerena na Ligu sampiona. I problem koji može da nastane je nešto što se zove izduvani balon! Onako kako su igrac i zgeldali u drugom poluvremenu. To je ono stos e videlo posle golova gde njih udari adrenalin ada im svu snagu oduzme i da ne znaju gde biju ni gde idu ni šta rade.
Izostale su velike pare i za klub i za igrace.
Znaci neuspeh definitivno.
A zašto? Zato sto su igrači fizicki nespremni za vise od 60 minuta igre. I problem koji može da nastane je nešto što se zove izduvani balon! Onako kako su igrac i zgeldali u drugom poluvremenu. To je ono stos e videlo posle golova gde njih udari adrenalin da im svu snagu oduzme i da ne znaju gdeudaraju, ni gde idu, ni šta rade.
U prvenstvu oni igraju koliko im treba i to se i te kako vidi!
Pre neko vece njima su navijaci bukvalno napravili slet. Ne znam da li nešto slično skoro negde vdijeno. Ono je bilo fatasticno. I oni nisu bili u stanju to da iznesu.
Pritisak koji postoji u takvim istuacijama na njima se evidenstno slomio. Oni su pocrkali, bukvalno pocrkali u drugom poluvremenu. Broj netačnih pasova, dodavanja, proigravanja, nemogućnosti da normalno prime i dodaju loptu je bio enorman.
I šta sad? Sada treb da rade jače na treniznima, da povecaju fizicku spremu i da se psihicki vrate.
A prica o sestom za redu ucescu u grupnoj fazi Evropskih takmicenja je sada demagogija. Mi smo grupnu fazu Lige Evrope imali posle izbacivanja Pjunika a ne posle Makabija.
Ne može korak unazad da se slavi.
To je isto kao kada platis veliku kaznu zbog svoje gluposti! Niko u toj situaciji neće reci e pa nema veze sto sam pukao milione, ipak sam još ziv i zdrav! Tako niko ne razmišlja!
Naredni period će pokazati, i to vrlo brzo koliko j eovio prtov Makabija uticali na ekipu i fizicki i psihicki.
Još jedan problem, mi i dalje ocekujemo i izajvljujemo pre utakmice da Marakana da gol. Stankovic kaže, neka Marakana izjednaci, ami ćemo da pobedimo. Može marakana u tome da pomogne, ali ne može da ti sacuva mrezu ako ti vrsis klasicno samoubistvo iz zasede nelogicnim izmenama u obe utakmcie u drugom poluvremenu. Mislim da ne postoje dva navijaca Zvzede koji bi znali da prepoznaju kada bi negde sreli Ibrahima Mustafu! A taj je igrao pre neki dan. Ni dve Marakane ne mogu da pomognu da se igra bolje, ako igrači imaju oranizacione i psihicke probleme na terenu!
Ostaju pitanja verovatno bez odgovora. Zašto Ohi ne igra, zašto Stankovic ne pocinje sa Sanogom? Opet neka svadja? Zašto ne igra Motika ni u prvenstvu, nikako, a doveden je za 2,5 miliona? Ona dvojica iz Grzuije i Rusije od 19 i 20 godina, šta je s njima, šta se planira? Zašto Ben ne igra? Milion pitanja! Kao sto sveojevremeno nikad nije ustanovljeno niti smo saznali zašto nisu igrali Kafu i Jirka, odavno zaboravljeni igrači? Zašto je ekipa islužena i istrosena ovoliko da izgleda u drugom poluvremenu u avgustu kao da igra sa Realom? A nismo odigrali 10 utakmica sve ukupno!
Secam se onih jadnih pripremnih utakmica u Sloveniji. E bas tako smo izgledali sada!
D-Man
(Analyst)
25. август 2022. у 09.26
Слажем се са тобом. И ја сматрам да је ово неуспех јер је све било усмерено на Лигу шампион.

Станковићу не ваља ниједан центарфор који му се доведе. Због чега? Па, чини ми се, због начина на који он хоће да игра његова екипа.

Њему су Катаи и Иванић, два одлична везна играча, постали главни нападачи. Свака њима част за све голове у првенству које постижу и један и други су учествовали у оба Звездина гола у Београду.

Али, та Катаијева и Иванићева преокупација са нападачким задацима буквално значи два мање играча у средини и то се осети.
Обратите пажњу н на чињеницу да Звезда често остаје са 4 играча у нападу (Пешић, Букари, Катаи и Иванић). Код нас у првенству то може али у Европи не може.

То други тренери у Европи виде и брзо прилагоде игру и због тога нас нигде нема у другом полувремену. И онда он још мења Кангу који му једини фактички и игра везног играча у том тиму.
Тактика и стратегија су главни задаци тренера. Дакле, Станковић.

Даље, рећи да су се играчи истрошили у првом полувремену је бесмислено. Управо то је Станковић рекао. Па то онда само значи да ти је екипа физички неспремна! Дакле, изгледа да се има снаге само за 45 минута. То је до тренаре, зар не!?

Јбг, тако се не може у Лигу шампиона и, што се тиче резултата, боље да нисмо тамо јер би били канта за набијање.
Али, штета је због лове која неће доћи, штета је, пре свега, због дивних навијача који направе величанствену атмосферу.

Станковић је био велики играч али Звезди треба велики тренер који се већ доказао а не неко ко учи.

Чини ми се, волео бих да грешим, да због неких глупих грешака Звезда није у Лиги шампиона ове године. Јбт, само два круга квалификација, Јермени и Израелци, и ништа. Од кога смо оно испали прошле године? Шериф из Молдавије, чини ми се. Претпроше Омонија са Кипра ако ме сећање служи.

Три покушаја Станковћа да уђе у Лигу шампиона и сваки неуспешан. Много лакши пут је имао неко Милојевић пре њега и није успео.

Никад бољи навијачи, нема више свих оних глупости који су Звезду често скупо коштали.

Штета, заиста штета! Ајде, јбг, опет Лига Европе и није ни то лоше. Надајмо се да ћемо проћи групу јер ако не прођемо онда је јасно шта треба чинити.
TC-64
25. август 2022. у 11.12
Slazem se s tobom.
Treba takođe razgovarati s igračima, pa makar angazovali i psihologe i psihijatre da se ustanovi zašto ekipa vodi dva puta 2-1 na poluvremenu u dve utakmice i nije u stanju da rezultat sacuva ili poveca.
To je već stvar psihologije, možda nekih strahova i blokada, ko će ga znati čega.
Kada sam Ivanic kaže da je drugo poluvreme neobjasnjivo. I to nije jedan igrac, to je ceo tim!
I to stalno pozivanje na Marakanu, kao će Marakana da da gol. I to Stankovic izjavljuje pre utakmice. Da li ste negde čuli u svetu d aneki trener pre utamice o tome prica?
Pa javnost se vise bavila time koja će strana stadiona koju majicu da obuce, a ne ko će i gde i kako da igra.
Mi igramo sa 4 napadaca koji se ne vracaju nazad i kada je izasao Kanga , Makabi je bukvalno od centra pa do našeg sesnaesterca imao praznu livadu! I mogao da radi šta hoće.
Dakle ispali smo od tima koje je sigurno duplo slabiji. Samo smo mi ispali duplo nesposobniji. I to svojom krivicom i svojim glupostima.
Čujem i povike na sudiju, da je morao da svira kraj posle odbranjenog penala, da je trebao da sudi penal za nas u drugom poluvremenuitd. Sve to nema nikakvu svrhu sada i sluzi da odvuce paznju sa cinjenice da smo prosuli ogromnu mogućnost i izgubili veliki novac!
Naravno da se mora proćina proleće.
Koliko znam tri ekipe iz grupe idu dalje, prvi ide u 1/8 finala Lige Evrope, drugi ide u 1/16 finala Lige Evrope i igra sa nekim trećim iz Lige Sampiona, a treci u grupi idu 1/16 finala Lige Konferencije.
A kako će sve da bude zavisi od toga koliko i kako će ekipa sada da se podigne. Derbi je sledeće nedelje. Videcemo.
Ovo sada stanje treba nazvati onako kako jeste, pravim imenom. Neuspehom. A i to će se brzo zaboraviti na sreću nekih krivaca. Utakmica će biti mnogo, pobede će zatrpati ovo, ali sada mora da se kaže kako jeste.
D-Man
(Analyst)
25. август 2022. у 12.19
„Mi igramo sa 4 napadaca koji se ne vracaju nazad i kada je izasao Kanga , Makabi je bukvalno od centra pa do našeg sesnaesterca imao praznu livadu! I mogao da radi šta hoće.”

Да, сигурно си приметио да сам и ја исто то рекао. То је, по мени, највећи Звездин проблем.

Колико је лепо то што Катаи и Иванић постижу много голова то је исто тако и велики проблем за целу екипу. Нападачи су због тога запостављени, мало употребљивих лопти, недостаје играча у средини терена.

Онај мали Кангва је донекле ту слабост покрио својим трчањем и залагањем заједно уз Кангу (говорим о првенственим утакмица где је све и много лакше јер је конкуренција у лиги слаба=.
Међутим, ни тај Кангва не почиње утакмицу против Макабија у Београду него се Канга оставља сам у средини.
Срнић превише неких специјаних задатака и никаква помоћ ни средини ни нападу. Саного је много бољи.
Канга, Кангва и Саного су морали да играју од почетка. Не говорим ја то због тога што је сваки генерал паметан после битхе већ једноставно због тога што то сваки навијач увиђа укључујући и нас овде.

Даље, невероватно је какве играчи жуте картоне добијају и онда, због глупог жутог картона, мораш да пазиш на сваки следећи потез да не би добио црвени. Па, видели сте онај жути који је добио Родић! Он на противничкој половини играча који је окренут према свом голом набија отпозади и добија жути!? Има ли он уопште мозга?

Али, добро, идемо даље. Остаје нам првенство и Лига Европе. Наравно, и домаћи куп али некако, чини ми се, мање важан.
TC-64
25. август 2022. у 12.59
Jesam video sam naravno da si to napisao. Nisam prepisao, jednostavno isto mislimo po tom pitanju. Ono sto je veliki rpoblem to je sto je bukvalno ceo tim oko 30 godina ili je presao 30!
Mislim da je ovo njihov limit!
Ono sto mi je najviše zao je sto su navijaci videli odlične igre protiv Rendzersa i nadali se još boljem i tebi dodje 40 hiljada gledalaca protiv Pjunika, amatera iz Jermenije kojima si mogao da das još 5 golova samo da si hteo! I onda 55 hiljada pre neki dan i bukvalno slet na stadionu, imaju 2-0, prolaz i oni su ubiju, izvrse samopubistvo iz zasede, useru i prospu sve!
Na kraju svega taj Rendzers je otisao u Ligu Sampiona izbacivsi PSV u Holandiji, a mi nismo mogli sa Izraelom da izadjemo na kraj! I to nešto govori!
D-Man
(Analyst)
25. август 2022. у 13.57
''Ono sto je veliki rpoblem to je sto je bukvalno ceo tim oko 30 godina ili je presao 30! Mislim da je ovo njihov limit!''

То си добро приметио. Ето, у првих 11 против Макабија осам играча је преко 30 година. Једино су Ераквић (21), Букари (23) и Иванић (28) испод 30!

Сигирно си у праву да је управо ово њихов лимит. Сада треба дати шансу млађима ове сезоне а срећом има их.
Само треба им дати шансу а не гушити их због ових старијих који су већ дали свој максимум и више једноставно не могу.
TC-64
25. август 2022. у 14.02
Ono sto mi nije jasno to su ona slanja na pozajmice. Petru stanicu nije usopet data ljudska sansa i sad je negde na pozajmici pojma nemam gde. A decko ima razoran sut!
Pa Andrija Radulovic u Spartaku valjda. Zašto? Onaj Motika ne igra uopste. Ne bi me cudilo i da onaj Rus, zaboravio sam kako se preziva i onaj Grzuin Azarov dobiju male sanse. Eto to mi nije jasno. saljes Stanica i Radulovica na pozajmice, a dovodis njihove valjda vrsnjake iz Gruzije i Rusije. Da ga yebe,m ako ja to mogu da razumem!
TC-64
25. август 2022. у 15.39
Mishko, tu sam)))) Daj neku kiflu i kroasan sa sunkom))))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.