Дискусије : Навијачи

 Коментар
Звезда - Макаби
D-Man
(Analyst)
23. август 2022. у 17.07
Ову утакмицу је изгубио Дејан Станковић. Ужас од тактике.

Не знам одакле бих пре почео па је можда и боље да не говорим ништа.

Не можеш ти имати у средини само два играча који трче (Канга и онај несрећни Срнић који само и може да трчи али од њега нема користи у организацији игре).

Два игача који би морали бити играчи средине (Катаи и Иванић) стално играју негде у шпицу.

Имаш Букарија са стране али немаш класичног центарфора у нападу.

Макаби сасвим заслужено иде у Лигу шампиона. Онај њихов тренер је у другом полувремену доказао колико је бољи тренер од Странковића.
Звезда се у другом полувремену није ни видела, Макаби је доминирао и имао неколико добрих шанси.

Сташно! Искрено, боље и да нису ушли у Лигу шампиона где би били канта за набијање али ово је већ друга година за редом да се не улази у Лигу шампиона поред противника које реално мораш добити.

Милојевић је тренерски професор за Станковића.
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
23. август 2022. у 17.08
EGOISTA PREPOTENKO STANKOVIC NAPOLJE BRE LJIGO

Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
23. август 2022. у 17.11
Skaci bre kengure... Pa kaže Hej Miki Pavkov skoci daj GOL. Nema šta lepo se oprostio od kluba onako posteno, a i onaj video emotivni oprostaj me je dirnuo bas mi je krivo sto Micko ide...Ostani kengure da skaces do sutra

skaci picqo bugarska
D-Man
(Analyst)
23. август 2022. у 17.22
Пазите, имате Букарија који је по природи нападач. Онда у тим ставите Пешића да игра у нападу чије је задатак очигледно да игра повратне лопте на Катаија и Иванића. То је тактика Дејана Станковића! Из утакмице у утакмицу!

И таквом тактиком долазите у ситуацију да имате фактички 4 играча у нападу а само један од њих је класични нападач (Букари). Па шта можеш учинити играјући тако где су ти 4 играча фактички без дефанзивних задатака. Други тимови ће то увек искористити.

Уз сво дужно поштовање, ни Катаи ни Иванић не чини фактички ништа у средини терена где би требали бити главни организатори игре. Они су у Звезди за постизање голова али заузимају два важна места у средини и то два места тј. играча који морају највише да трче у једном тиму. То у Звезди није случај.

У средини имаш Кангу који је једини креативан у игри и нешто чини у повезивању средине и напада.
Јесте Канга направио катастрофалну грешку када је Макаби смањио на крају првог полувремена али је он и поред те грешке био најбољи Звездин играч у првом полувремену.

Срнић, јбг, играч који само трчи и има неке задатке које је тешко уочити. Па везни играч, дефанзивни или офанзивни, ипак мора бити и креативан а то код Срнића не постоји.

Тренер Макабија видео са каквим тренерским дилетантом има посла са празноглавцем који има фактичи 4 играча у нападу, који онда чак и изводи јединог креативца у тиму (Кангу) уместо да тада изведе Срнића а убаци Санога.

Тренер Макабија лепо набио 5 играча у средину и почео са нападима са стране. Онај високи центарфор је пример играча за ове наше шминкере. И како се креће и како се бори за сваку лопту.

На самом крају, нема ми неко каже да ли грешим, откада центарфор стоји код оног слободног ударце тамо где је стајао Панков? То је место за бека а он је требао бити у средини, поред оног високог центарфора и лопту избијати главом.

На тренутак помислим да просто нису хтели у Лигу шампиона али то није тачно. Станковићева тактика и избор играча су главни разлози.

Након овог и оваквог пораза, озбиљно то мислим, Станковић би требао да добије отказ.
D-Man
(Analyst)
23. август 2022. у 17.25
''...тамо где је стајао Панков?''

Пардон, Павков.
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
23. август 2022. у 17.48
Na kitarata Pavkov glavata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas.
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
23. август 2022. у 17.57
Dva gola prednosti do 50. minuta a onda je srna bratina preso na basket hahhahahahha
D-Man
(Analyst)
23. август 2022. у 18.06
Дејан Станковић, да има бар мало части и поштења, би данас поднео оставку.

Он је у ове протекле две утакмице доказао да са тактиком и стратегијом нема благе везе.

Највећи проблем је што је са оваквим дилетантизмом уништио једну изузетно добру атмосферу која се створила око екипе. Нико није очекивао да ће онолико навијача бити против Пјуника а то се десило. Данас препун стадион, предивна атмосфера.

Да будем искрен, након утакмице у Израелу, нисам био сигуран да ћемо проћи. Звезда је већ тамо и требала и морала обезбедити пролаз јер је могла. Али, сетимо се оне катастрофалне игре у првих 15, 20 минута другог полувремена. Данас је тако било цело друго полувреме.

Зашто се то десило? Па противнички тренер, који зна шта ради, сагледа игру противника у првом полувремену и онда промени игру и игра на начин који то противнику неће одговорати. То је сва суштина овог Звездиног испадања. Бољи тренер противника.

Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
23. август 2022. у 18.14
Kanga posle penala povuko loptu i Bukari mu protrčava i umesto da mu pusti loptu u prazan prostor, on pokušava da predribla čoveka bez potrebe,da ispadne on faca, kolko loš, nezdrav ego.. Trenutak gde se prelomila utakmica.. Naravno i dekijeva sramotna taktika u nastavku,kukavička, da se sačuva produžetak, umesto da daš još 2 gola i da rešiš utakmicu...
TC-64
25. август 2022. у 08.38
Takođe igrači su za psihologa. Tebi ekipa u dva prva poluvremena vodi 2-1 i nije u stanju da sacuva rezultat. To je već psihologija.
Branis se u Beogradu u drugom poluvremenu kao da igras protiv Reala, i to pred svojim navijacima koji su ti napravili nevidjeni spektakl koji je ekipa prosula na nevidjeni samoubilacki način!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.