Дискусије : Навијачи

 Коментар
Ko normalan hoće da igra za Partizan?
Zvezda_do_Tokija
13. август 2022. у 20.26
ovo sad bez zeznja...ja ne znam ko normalan hoće da igra za Partizan, taman bio okoreli grobar?!

Ne zbog rezultata, to može svakom da se desi (pogledajte samo Mancester United) već zbog ovog olosa, ubica, i šta sve već ne koji vladaju Partizanom sa tribina...

Ljudi moji, samo u Kolumbiji na na JNA ovo može da se desi da navijaci postrojavaju i maltretiraju fudbalere...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
13. август 2022. у 23.36
Ovo je sada vrhunac njihovog maltretiranja igrača. Godinama i godinama unazad ja sam im pricao ovde i postavljao tekstove kako kao klub yebu igrace i kako igrači bukvalno placaju samo da odu bez problema.

To nema nigde na kugli zemaljskoj da radnici oprastaju pare firmi samo da odu, bukvalno bezanje. Kako su samo tretirali Zivkovica kad nije hteo da potpise produzetak ugovora... ovi stranci kao sto je SUma ili Asano samo ih odyebu jer znaju svoja prava i eto sada smo tu gde jesmo.

Nisu imali nikakav prelazni rok, niti neko hoće da dodje da igra tu, niti imaju love... sami su sebe zayebali i sada kad gledaš još ovo sa navijacima kriminalcima koji maltretiraju igrace... ma bruka. Mislim da sada ozbiljno država treba da se umesa i da pohapsi šta treba da se hapsi i da zatvori klub ili ga uzme pod neku prinudnu upravu ili tako nešto.. Leglo kriminala ...
Zvezda_do_Tokija
13. август 2022. у 23.45
Secas se kako je onaj japanac , njihov najbolji irac pobegao glavom bez obzira, čak i po cenu da ne igra par godina zbog toga ako treba?

Ovo izgleda, kad potpises za Partizan kao da si potpisao za Mafiju, i to Kolumbijsku?!

ja se uopste ne zezam kad ovo kažem...
TC-64
14. август 2022. у 01.38
S obzirom na ubic ei koljace iz njihovih redova koji su i nadjeni na stadionu i uhapseni, ništa i nije cudno.
Ne znam da na svetu postoje podeljne navijacke grupe jednog kluba koje još i ratuju, ali bas ratuju međusobno, ubijaju jedni druge plus izazivaju međusobne tuce sto na stadionu, sto po ulicama raznih grdova.
Zamisli ti da teras igrace da pevaju Uprava napolje. I onda ih skidas do gole koze. Onog Urosevica vuku po atletskoj stazi, njegovoj ženi pišu nenormalne i bolesne poruke. On na kraju verovatno u strahu prica kako zapravo ništa nije bilo od strane navijaca. Ma jok i nije. Na snimcima se sve vidi.
To je jedna razularena banda kojoj zaista treba stati na put. Ne može nijedan nazovi navijac da maltretira igrača. U redu odes do tribine oni ti nešto zvizde i okrenes se i ides u svlacionicu, nema tu šta vise. Šta su oni, neko vaspitno odelenje? Gomila bizgova i buzdovana koji su samo za zatvor.
Zvezda_do_Tokija
14. август 2022. у 02.55
Šta reci o klubu, koji na svom stadionu, stvai svoje sopstvene navijace u tri ogradjenna i odbvojena boksa, da se međusobno ne poubijaju?!

to je ispod 'dno-dna'
Toga već nema ni u Kolumbiji...

Pogledajte na snimku samo koliko dece je doslo na Marakanu da gleda Zvezda - Pjunik... A ko bi normalan poveo dete na JNA da gleda Partzian? Niko normalan ne bi gledao u toj atmosferi, sa ili bez deteta...

a onaj njihiv Firer iz ludnice, Agent CIA-e, i njihov duhovni guru, još uvek palamudi kako je za sve to neko drugi kriv...
AngryMishko
(Cupavac)
14. август 2022. у 04.40
Bruka , mada to se desavalo i vama ako se dobro secam.
A i drugima tipa Radnicki, Hajduk iz Splita i slično..
Kod nas su huligani medijske zvezde.

Sve stoji.. pa i meni ne pada na pamet da idem na utakmice a decu bi radje vodio da gledaju Zvezdu ili Cukaricki.
Sve je to otislo predaleko.
Zvezda_do_Tokija
14. август 2022. у 05.25
Pa to ja Misko I pričam...Nisu problem losi rezultati, mi smo ih imali godinama, ima ih Mančester United, ali je kriminal I ludilo toliko uzelo maha u Partizanu da ja ne znam kako to možecda se zaustavi... Bilo je I u Zvezdi scena sa navijačima, ali nikad da se Zvezdini navijači odvajaju u 3 glupe I da seku glave I kolju jedni druge...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
14. август 2022. у 09.23
Misko nikad Delije nisu radile ovakve stvari i na ovakvom nivou. Pre desetak godina kad je Zvezda bas bila u problemima sa lovom i kad su kasnile plate igračima, neki igrači su se zalili javno u medijima da nemaju para ni sampon da kupe i tada je bio incident kada su im navijaci na parkingu polupali stakla na kolima i ubacili unutra sampone i sapune.

Znaci nikad apsolutno nikad nisu navijaci fizicki zlostavljali same igrace ili im pretili zbog tamo nečega a ovde se preti i maltretira fizicki kapiten partizana jer se privatno on i njegova žena druže sa Zvezdinim igračima...

Znaci najgore maltretiranje i ponizavanje. Ti kao igrac partizana znaci moras da se privatno družiš sa ljudima koje ti navijaci odrede i oni sada treba da određuju njima kako će da žive svoj zivot i šta će da rade a u suprotnom ima fizicki da ih maltretiraju i da im javno upucuju pretnje preko drustvenih mreza.

Isto tako je bio incident sa Savom Milosevicem koga su navijaci isamarali u klupskom restoranu, pa je to posle zataskano... znaci dok su navijaci deo kriminalnog miljea i dok se ponasaju tako ko da su iznad zakona, neće ništa dobro da izadje. A možda su Belivuk i još par njih uhapseni ali su ostali clanovi klana na slobodi i ta ekipa i dalje vlada tribinom i radi takve stvari. Kom normalnom navijacu bi palo na pamet da skoci na atletsku stazu i da pred celim stadionom i policijom svlaci kapitena i da ga maltretira tako javno?????

Dno dna, tako da nismo isti Misko, Delije nikada nisu radile takve stvari ni blizu . Desavalo se da prozivaju navijace kroz pesmu i skandiranje kad igraju bez volje i zara pa im skandiraju da su manekeni i slično ali fizicko maltretiranje i javne pretnje apsolutno nikada.

Čak posle utakmice u Salzburgu sa Red Bulom je bio jedan manji incident posle koga su uvedena nova pravila na Severnoj tribini. Posle zavrsetka utakmice i Zvezdinog daljeg prolaza u Ligu Sampiona, neki navijaci su uleteli u teren da proslave sa igračima (jer nije postojala neka ograda) i to se sve može lepo videti na snimku na You Tube. I igrači su im davali dresove ali se isto vidi kako neki navijaci onako na neki način agresivno i u zurbi u strahu od redara i pandura uzimaju dresove za uspomenu i maltene ih svlace sa igrača. Iako tu nije bilo nikakve zle namere od samog navijaca već jednostavno pohlepa i uzbudjenje, Delije su donele novo pravilo da navijac nikad ne sme da pipne igrača na takav način čak ni u proslavi i samom slavlju!!!

Znaci sami navijaci ispravljaju svoje neke greške i žele da budu bolji i da predstavljaju klub u sto boljem svetlu! A kod vas totalno druga situacija, trude se ko će koga da nadmasi po kriminalu i degutantnim radnjama.
AngryMishko
(Cupavac)
14. август 2022. у 13.27
Nisi morao da ispises pismo brate.
To ti je gradacija los, losiji, najlosiji.
Navijaci i incidenti i ludila… da li Englezi ili Italijani ili Holandjani ili Juzno Amerikanci.
Ništa novo, a u Partizanu je haos već jako dugo i problem samo metastazira.
Ti imaš ne samo frakcije navijaca nego i u samom klubu.
Kad je ono bila sorka na skupstini ili slično?
Zvezda se sredila naravno uz pomoć države ali dzaba pomoć države ako nema volje i vizije unutar samog kluba.
Mi sada podsecamo na Hajduk iz Splita i to naravno nije kompliment.
Pogotovo sto samo ispadanje od Kiprana i nije bilo skandalozno već je bilo posteno i sportski.
Meni odavno idu na onu stvar ti tkzb navijaci koji se postavljaju iznad kluba.

Najbolje je bilo kada su pustili decu na stadion. Secas se.. deca su u vise navrata svima dali cas navijanja.
Ove navijace boli dupe za klub kao i same celnike.
Oni su tu zbog sebe a ne zbog kluba.
Sve je jasno.
Vama želim sve najbolje i da nastavite tako a za nas nisam optimista.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.