Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bravo franjevci! bravo bravo
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
13. август 2022. у 10.38
JUNACINE KAKVIH NEMA!! TAKO SE VOLI KLUB!!!
----------------------------------------

Jezivo! Huligani poslali strašne poruke ženi kapitena Partizana, ona ih javno objavila na Instagramu
Supruga Slobodana Uroševića našla se na meti „internet huligana” koji su vrećali i nju i kapitena crno-belih

Nije bilo lako igračima Partizana posle ispadanja od AEK-a iz Larnake, pošto su svi, na čelu sa kapitenom Slobodanom Uroševićem, bili „na ribanju” kod vođa Grobara, od kojih su neki i sišli na atletsku stazu i unosili su im se u lice.

Ali, nije bilo lako ni njihovim najbližima, a na meti navijača Partizana našla se i supruga kapitena crno-belih, Iva.

Prema određenim glasinama ona je verbalno napadnuta i na stadionu, navodno zbog toga što se ona i Urošević privatno druže sa porodicom Borjan, kao i sa Markom Gobeljićem i njegovom suprugom.

Posle meča našla se na meti navijača Partizana na Instagramu, gde su je najstrašnije izvređali i nju i Uroševića, što je ona i objavila na svom profilu javno,

- Ponosna sam na tebe i na to što si moj. Najmračnije je pred svitanje, drži me za ruku, pobedićemo sve - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je sa svojim suprugom, a onda pokazala i uvrede koje je dobila.

- Je*** ti on majku i tatu i sve po redu ku***. Je*** ti i pokojnu babu. Mrš k*** iz Partizana, i ti i on - napisao je jedan od njih.

Potom je još jedan takođe objavio strašne uvrede uz zahtev da se i ona i Urošević gube iz Partizana, a čak je taj isti profil pokušao i da je pozove.

- Sva sreća pa sam ja jedna voljena i maksimalno zaštićena osoba, pa me ovakve stvari ne mogu pogoditi previše, ali na ovo ne treba da se ćuti. Ovakve osobe treba pokazati javno. Nemate pravo da ovo radite, iako vam se čini, pošto u ovoj zemlji zakona nema, nemate pravo - napisala je Iva, a zatim se osvrnula i na navijače koji pružaju iskrenu podršku igračima Partizana.

- Ne želim da previše pažnje poklonim onoj manjini koja zadaje udarce ispod pojasa, već da zahvalim svim divnim ljudima i pravim navijačima, koji nam već četiri i po godine pružaju podršku kakvu svaki sportista priželjkuje! Hvala na lepim rečima, bodrenju i hvala na podršci onda kada je bila najpotrebnija - poručila je supruga kapitena Partizana, koja važi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera.
Odesa
(надежда, вера и л)
13. август 2022. у 14.03
...гагргански часови љубави
Zvezda_do_Tokija
13. август 2022. у 20.25
ovo sad bez zeznja...ja ne znam ko normalan hoće da igra za Partizan, taman bio okoreli grobar?!

Ne zbog rezultata, to može svakom da se desi (pogledajte samo Mancester United) već zbog ovog olosa, ubica, i šta sve već ne koji vladaju Partizanom sa tribina...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
13. август 2022. у 23.37
sa takvim navijacima ne trebaju ti protivnici... dno dna,...

semenkarska posla
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.