Дискусије : Навијачи

 Коментар
Удри врага - не остави му трага
Odesa
(надежда, вера и л)
12. август 2022. у 05.19
Stolica je pušten(a) niz vodu... A, šta je s Foteljama?
Veljko Ivanović - Vest objavljena: 10:48 - 12.08.2022

U uslovima poput nekog kluba iz Somalije ili iz Papue Nove Gvineje. U četiri reči - divljina se naselila u Humsku. Apsolutna nemoć „parnog valjka” viđena je na revanš meču u Beogradu. Iako su crno-beli dva puta vodili, nisu imali snage za nešto više od - zakucavanja eksera u sopstveni sanduk.

Mrtve duše, Buka i bes, Gordost i predrasude, Prohujalo s vihorom, Plodovi gneva, Besnilo, Frankenštajn, Let iznad kukavičjeg gnezda, U potrazi za izgubljenim vremenom, Srce tame, Ruke pune prašine... U naslovima najboljih romana ikada napisanih može se prepoznati stanje kroz koje Partizan prolazi već izvesno vreme.

Zastrašujuć prizor: Snimljeno izbliza kako navijači ponižavaju preplašene igrače Partizana /FOTO/
Možda se najbolji opis može naći u naslovu kultne serije „Zona sumraka”. U epizodama je uglavnom sve išlo u nekom zadovoljavajućem smeru, a kraj je po pravilu bio crn. Kasnije su i Nadrealisti imali svoju izvedbu Zone, a Partizan je 11. avgusta 2022. godine snimio „remek delo”.

Ekipa koja se drži na klocnama, trener koji se bori protiv vetrenjača, navijači koji postrojavaju, vređaju, pljuju i ponižavaju fudbalere koji bi trebalo da im budu ljubimci. Verujem da bi se i Alfred Hičkok i Stiven King prepali od ovakvog scenarija.

Miloš Vazura i Milorad Vučelić Foto Starsport
PARTIZAN
Fotografija iz lože Partizana sve govori: Ovakvo beznađe na licima dugo nije viđeno
To kroz šta prolazi Partizan nije mučenje. To je strava i užas.

Čujem da su se pojavili povici „srušite stadion, sve rasterajte i preselite se u treću ligu, pa krenite iz početka”. Ih, genijalne ideje... Još kad stadion i trening centar ne bi bili pod hipotekom.

Tragedija Partizanova traje već pet godina, zapravo. Bez titule pola decenije, prošle sezone bez trofeja, aktuelna sezona već visi debelo. Igrači i treneri dolaze i odlaze, samo oni koji vuku konce ne dižu sidro.

Detalj sa meča FK Partizan - AEK/Sportsport
PARTIZAN
Igrači Partizana krenuli u svlačionicu, A ONDA SU IH VRATILI NA RAPORT: Maskirani navijači nisu dozvolili odlazak crno-belima /VIDEO/
I to bacanje prašine u oči sa dva odlaska iz kluba jednog te istog sportskog direktora, ta maskarada, više ni kod klinaca ne prolazi. Dakle, problemi su se prelili kao poplava biblijska. Zastave se menjaju, samo jarboli ostaju na svom mestu.

I, šta sad, posle strahovitog brodoloma?

Stolica je pušten(a) niz vodu... A, šta je s Foteljama?
Odesa
(надежда, вера и л)
12. август 2022. у 05.39
Шта нам на овај текст могу рећи Смрда, Прда и остала стока из крда ?
TC-64
12. август 2022. у 05.40
Ajdeee ajdeeee ajdeeee prdezu Cikaski ajdeeeeeeee
Ajdeee malo ono kako gledaš kako vas qaraju uz viski, gudu, sir ajdeee govnaru smrdljivi ajdeeeeee
Zvezda_do_Tokija
12. август 2022. у 06.57
I čude se čude što onaj Japanac pobegao glavom bez obzira...

Pa to što oni rade igračima, to ne radi ni Napuljska Kamora
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
12. август 2022. у 08.45
Bruka kakav smrad se siri iz humske. Država hitno da reaguje i da zatvori to zmijsko leglo.

Što se tiče smrdljivca iz cikaga, tu ne yreba trositi reci. Covek kenja iza kontejnera, sam je rekao, odmah ti jasno na kom je nivou njegova higijena.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.