Дискусије : Навијачи

 Коментар
Stolica i 11 hoklica!
Zvezda_do_Tokija
04. август 2022. у 21.09
najbolja fora koju sam čuo ha ha ha
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
04. август 2022. у 21.39
Hahahahahahahahahha

Kakvo prskanje musavih iz humsku hahahahahahahahahahahha. Prska ih cela Srbija!
Odesa
(надежда, вера и л)
05. август 2022. у 02.37
Ај ем вери, вери хепи, дрил ит...дрил ит, дрил ит, ХАХАХАХАХАХАХА !!!
TC-64
05. август 2022. у 02.42
Very very srećan))))))
Yeah, yeah, yeah
busi hahaha busi hahaha busi hahaha
ahahahahhahahaaaaaaaaa
AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 04.33
Pa Jbte..:)

Iskreno nisam ispratio ništa do ove nedelje. Smetnuo sa uma da sve pocinje ranije zbog svetskog, pa mi je trebalo malo vremena da pohvatam šta se desava.

Prvo sto sam video jeste novi trener Stolica i prvo sto sam se pitao jeste, Ko je bre ovaj? Gde je Stanojevic? Šta se u međuvremenu desilo?

Le le...

Znaci pukli smo?

Ne valja za Evropu, ne valja ni za Zvezdu. Treba nam minimum dva dobra kluba da zadržimo povlasceni nivo.

Zvezda izgleda odlično, mada videcemo protiv ozbiljnijih ekipa, ali bas dobro izgledate.

Juče sam se osecao kao da sam bio u komi 50 godina pa se probudih i gledam Partizan i ništa ne prepoznajem?

Koji qrac? hahaha neverovatno.

Ali ne valja...od gotovog napravis veresiju...uzas. :)

AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 04.44
Može neko da mi kaže, kada smo zadnji put imali dobrog trenera da smo spojili par sezona sa njim? Kao sto Zvezda radi već neko vreme, a pre toga je patila od istog problema.
A to je pola posla.

Taj kontinuitet.

Šta koji qrac uzimamo trenera na godinu dana? Ili na još manje jer pojma nemaju ili ne izdrže pritisak..To je i vise nego ocigledno do uprave i politike kluba.
AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 04.49
Pa veliki klubovi bi isto tako menjali trenere ko carape, umesto sto ginu da ih sto duže sacuvaju, jednom kada imaju dobitnu kombinaciju.

Licimo na seoski tim, taman ti se malo probudi nada i ovi useru i dokazu još jednom da su pogresni ljudi na pogresnom mestu.

TC-64
05. август 2022. у 06.01
Gde si Misko?)))
Pa Stanoje vam je bio dobar u prvom mandatu. Bio vam je dobar Djukic, Jokanovic, pa i Mateus...Ali ne mogu racno da se setim ko je koliko bio. Tumbakovic vam je bio dugo na primer, zavisno od toga za kakvog ga trenera smatras.
Problem je kod nas sto nemamo treci tim koji će ozbiljno da osvaja bodove i da s vremena na vreme udje u grupnu fazu Lige Evrope ili Lige Konferencije. I iskreno ne vidim da ćemo imati takav treci klub.
AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 06.27
Dobro Cukaricki malo nesretni zreb. Holandjani su uvek kvalitetni i igraju na gol vise.

A gde je četvrti tim? Ko je bio? Vojvodina, Radnicki? znaci to je već ispalo?

Hbga...bilo bi dobro da prođemo Kiprane pa da imamo minimum kao prošle godine, Ligu Evrope i Konferenciju.
Mada Zvezda sada takođe konacno povlascena u zrebu ima ogromnu sansu da udje u Ligu Sampiona..Ko vas ceka? Izraelci? ..nezgodni ali mislim sigurno nisu bauk, pogotovo u Beogradu ih ceka pakao.

Vidim da je Partizan uzasno poceo sezonu, medija kao i uvek (inače svesno izbegavam medija jer je to zlo :) ) malo procesljas, jasno mi je da nije ni pocelo a već smo u blatu.

To brine, rezultat nije los, i prvo poluvreme..onako..ali drugo je jasno pokazalo da je tim fizicki nespreman. A to je do trenera..
Fali Zdjelar...ok jednom je morao da ode ali to je sada velika rupa u timu. Golman? Novi Stranci? Odbrana? Ne znam..videcemo sledeće nedelje ali ne vidi se nikakav kostur tima. Još neka se povredi Izraelac? i šta onda?

Kapiram da je stara tema ali ne znam gde i zašto je Stanojevic otisao..Imao je odličnu sezonu, i klub priliku da se na to osloni i ide dalje..

AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 06.34
Solidan je Tumba bio..nije ekstra klasa ali nije ni amater. Ko je bre ovaj Stolica? hahaha Bog te mazo. Pa zar nigde nema ništa bolje? Pa jel i dalje odbijaju da odrese novcanik za trenersku funkciju?
Pa zašto je otisao Stanojevic?

X Files.

hahaha
TC-64
05. август 2022. у 07.00
Cetvrti tim je bio Radnciki koji je igrao sa timom sa Malte Gzira, 2-2 i 3-3 i ispao na penale. Mislim šta reci. Stolica je igrao za vas početkom veka nekoliko utakmica, igrao u Zemunu, OFK, malo u Spaniji i Belgiji, i Ukrajini u osrednjim timovima...
Trenirao je Vozdovac, Vojvodinu, Olimpju, vise mladjih selekcija Srbije itd... a izabran j eza trenera kod vas, jer niko nije hteo da preuzme Partizan osim njega. Stanojevic je otisao odmah posle finala kupa, a tako je bio i obecao.
Što se tiče Cukarickog oni i onako igraju samo dva kola kvalifikacija. Price njihovog trenera kako imaju kvalitet da iznenade u Holdaniji su demagogija. Ako imaš kvalitet sto nisi iznenadio u prvoj utamici? Zato i kažem, 3 i 4 tim osvoje bod plafon i to je sve, ako i toliko kada se podeli sve na 4 tima, mislim na koeficijent.

Secam se davno je bilo kda se u Sportu pojvaio naslov Stolica na Terasi!
Pogledam, ono Ilija Stilca treba da potpise za Spanski tim Terasa. Ali nije otisao kod njih. Dobra fora))))
Zvezda_do_Tokija
05. август 2022. у 07.01
Ja lično bih voleo da I Partizan I Zvezda doguraju sto dalje - dobro za Zvezdu. .I one tamo godine imaćemo sigurnu Grupnu fazu Luge Šampiona...

Ja se nadam da će grovlbari da sastave makar jednu dovru utakmicu protiv ovih Kiprana...
TC-64
05. август 2022. у 07.07
Mi idemo na Makabi Haifa.
Nisu nikako za potcenjivanje.
Razbili su Olimpijakos iu Atini 4-0 u prethodnom kolu.
Biće bitk a snjima, a li ako budemo igrali kao i do sada, neće biti problema.
Kod vas je opsti haos. Otisao vam je Ivica Ilijev sa mesta sportskog direktora. Jedno sto vidim pozitivno kod vas je to što ste doveli Andriju Pavlovica. Lik je dobar napadac. Ako se ne varam i Zvezda ga je zvala pre par godina.
AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 14.01
Dobro vidim da mi fali gradiva za ovu sezonu.

Znaci ako dobro zakljucujem popizdeli su sto je Zvezda na kraju ipak opet sampion i sterali sve u qrac? umesto da nastave da rade?

I sada su u još milion puta goroj sitaciji?

hahahaha...pa jbte..

AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 14.07
Nego apropo Jokica..

A onomad ste mislili da se ja zahbavam.?

hahaha..

Yes yes. :)
TC-64
05. август 2022. у 14.33
Misko, niko zapravo ne može da shvati šta se kod vas desava.
Najludje su price koje plasira lik koga su isterali iz Partizana, Zeljko Pantic u svojim emisijama na youtube, da Vucic postavlja foteljase i trenere u Partizanu da bi ga unistio. Nema druga posla. Glupost. Bez Partizana nema ni Zvezde. I obrnuto. To je odavno poznato.
TC-64
05. август 2022. у 14.38
Kažu novine dosao je MVP! Ok dosao je, hoće li da igra?
Jer ovo što se desava sa nasom kosarkaskom reprezentacijom nismo imali ni posle 2002.
AngryMishko
(Cupavac)
05. август 2022. у 15.26
Koliko vidim igra..mada od onog zadnjeg svetskog...hbga i Djordjevica su napadali ali on je uspeo da vrati to nešto ekstra u državni tim i koliko god bilo razocarenje zadnje Svetsko ipak smo bili na visokom nivou.
A od tada smo pali..slično periodu pre Sase Djordjevica.

Zvezda_do_Tokija
05. август 2022. у 18.19
Željko Pantić? Lik sa ofromnim egom koji se sveti Partizanu I radine se svakom neispehu Partizana, pošto su ga nominalisation iz Partizana...Lik koji nikad nije bio ni fudbaler ni trener a raspravlja o ifračima I taktici...Lik koji nije economists a raspravlja o ekonomiju...Lik koji nije political a raspravlja o politici...Lik koji u stvari nije ništa a raspravlja o svačemu...

I naravno, kao I svaki slatkorečivi I ubedljivi vodja neke sekte, iako totalni šarlatan, ima sledbenike...
Zvezda_do_Tokija
05. август 2022. у 18.21
prebacuje mi telefon na engleski a nisam primetio...Trebalo je da piśe 'nogirali' 'ogromnim egom' I sl
AngryMishko
(Cupavac)
07. август 2022. у 13.16
Brate zaboravih da ti repliciram za Pantica.

Ja nemam pojma ko je taj lik. Niti kako izgleda, u zivotu niti gledao niti slusao, ali znam da ga vi ovde non stop spominjete.

Mene to ne zanima, i 90 posto izbegavam da znam.Ko da me pitas slusam li ne recimo Operu..Hbga brate..respect ljubiteljima, ali ja to ne slusam.
:)

Vucic jeste valiki navijac, ali zadnje godine svet je usao u totalno bunilo i ludilo i sigurno je da Vucic nema druga posla nego da plete nešto oko fudbala.

Nego ukoliko prođemo Kiprane, cekaju nas Ukrajinci...znaci kazna 100 posto.
Fenerbahce je već klicao Putinu i popio kaznu (Brateee kada Turci klicu Putinu znaš da je kraj sveta. haha :)..hbga bezveze zreb, ali ko zna hoćemo li mi proćiKiprane.
TC-64
07. август 2022. у 14.51
Upravo o tome i pricamo Misko. Pritisci na državu sa svih strana da idemo protiv svojih interesa i da se pridružimo razularenom coporu.
Evropa tone u fasizam, okruzenje nam je fasisticko gde god da pogledas zapadno i juzno i sad on nema druga posla nego da se bavi Zvezdom i Partizanom.
Ako ispadnete od AEK-a sto vam ne želim, idete na pobednika Levski Sofija-Hamrun Spartans Malta. A s obzirom da Bugarski ni klubovi ni reprezentacija nisu na zavidnom nivou poslednjih godina a klubovi sa Malte znaju da iznenade, i tu je pitanje koga biste dobili.
A što se tiče Turaka, moguće je da su samo provocirali Ukrajince. Teško mi je da poverujem da su oni na strani Rusije, jer nikad nisu ni bili. Mada sto ti kažeš, svet ide u raznim pravcima i moguće su i takve stvari.
AngryMishko
(Cupavac)
07. август 2022. у 18.45
Naravno da su provocirali..ali mislim..kakvo doba. Ludilo.

Meni još traje sezona kupanja ali tu sam, sad ću da pratim koliko ubodem.

Veliki Pozdrav.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.