Дискусије : Навијачи

 Коментар
Вапај Илије Столице са Кипра – Потцењени смо
Odesa
(надежда, вера и л)
03. август 2022. у 13.30
Вапај Илије Столице са Кипра – „Потцењени смо, неко намерно уноси немир у Партизан”

Фудбалери Партизана сутра од 18 часова у Ларнаки започињу поход на Лигу Европе утакмицом против домаћег АЕК-а, а тренер црно-белих Илија Столица говорио је на конференцији за медије више о притиску са којим се његов тим носи после лошег старта сезоне.

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Подсетимо, Партизан је ужасно започео сезону у Суперлиги у којој заостаје седам бодова за лидером Црвеном звездом после четири кола, а од утакмице на Кипру црно-бели очекују „препород”.
„Велики терет се слио на ове момке, потцењени су, сви смо потцењени на много нивоа, зато верујем да ће се акумулација негативне енергије испразнити на терену и покренути ствари у правом смеру”, рекао је Столица на конференцији за медије.
„Јасно је шта нам Европа значи, на који начин се за њу спремамо, иако првенство нисмо почели како смо планирали и желели. Има много разлога, али је то сад иза нас. Уверен сам да ћемо играти боље из утакмице у утакмицу, сваки дан проведен заједно представља добит за све. Оно што је екипа показала на тренинзима само је увод у оно што би требало да представи против Kипрана у два сусрета”, додаје тренер црно-белих.

Столица је оправдање за досадашње лоше резултате пронашао у психолошком аспекту.
„Психолошки фактор је пресудан. Било је турбулентно, стално је та врста притиска око Партизана. Постоје оправдана задовољства и неоправдана незадовољства. Покушали смо да играче изолујемо од огромног утицаја тог амбијента и пажњу усмеримо на утакмицу. Терен ће показати колико ћемо успети. Један повољан резултат би ствари покренуо у позитивном смеру”.
Потом је говорио и о томе што је део руководства био за његову смену, али је (за сада) преживео.
„Неки притисци су оправдани, а неки су исконструисани, режирани да праве велики немир на екипу. Поента је да свако коме је Партизан при или у срцу мора да момцима пружи подршку, чак и на менталном плану, и енергетски, како би направили добар резултат за клуб, за нас, за навијаче”, закључио је Илија Столица.

...кмееее, кмеееееееее, кмеееееееееее !!!

Чуј, жали се што их подцењују !!!???

А на основу каквих резултата треба да их па уважавају и цене !!!
Како је то умишњена и сујетна булумента, преко сваке границе.

М`ршшшшшшшшш бреее !!!

Odesa
(надежда, вера и л)
03. август 2022. у 13.34
„...неко намерно уноси немир у Партизан”...опет они певају исту песму, неко кује заверу против најбољег и најпоштенијег клуба.
TC-64
03. август 2022. у 15.50
Ako se neko ispraznio na terenu, to je onaj ker koji im je nadjubrio pasnjak pre utakmice sa onim Amortizerom, pardon Anortozisom sa Kipra prošle godine.
Zvezda_do_Tokija
03. август 2022. у 18.04
'Podcenio' ih i Novi Pazar ha ha ha
Odesa
(надежда, вера и л)
05. август 2022. у 02.39
...ХАХАХАХА потценио их и АЕК, неправдааа, неправдааа, кмеее, кмеее
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.