Дискусије : Навијачи

 Коментар
Оде илијев..
Odesa
(надежда, вера и л)
27. јул 2022. у 09.27
...штета, тако добар стручњак. Неће гаргани наћи бољег.

Ивица Илиев је поднео оставку на функцију спортског директора Фудбалског клуба Партизан.

Претходних дана се спекулисало да је он у сукобу са тренером Илијом Столицом који је, упркос лошим резултатима на старту првенства, добио подршку управе да настави са радом.
„Овим путем обавештавам јавност да се повлачим са места спортског директора ФК Партизан. Желео бих да се захвалим свим људима у клубу на сарадњи, професионалности, подршци и борби у протеклих седам година. Период у којем сам се налазио на челу спортског сектора био је прожет многим успесима, победама, пласманима у европска такмичења, али је такође било и неуспеха, који нас нису омели на путу да верујемо да ће клуб на спортском и организационом плану јачати. Сада је дошао тренутак да се повучем из клуба, из приватних разлога. Желим да напоменем да ћу у будућности бити уз клуб, као навијач, да ћу пружати подршку људима који воде клуб, као и играчима за које верујем да ће исказати квалитет који поседују и на крају сезоне изаћи као победници”, навео је Илиев.
Илиев је био фудбалер Партизана у два наврата, а 2015. је изабран за спортског директора, а у марту 2019. је поднео прву оставку.
После периода проведеног у сенци Илиев се поново вратио у јавност као спортски директор, али је сада, чини се, дефинитивно одлучио да напусти Партизан.

https://rs.sputniknews.com/20220727/ivica-iliev-napustio-partizan-sportski-direktor-ostavka-sport-f udbal-1140399407.html
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
28. јул 2022. у 04.30
Bravo za Vucica! Unistenjr ustaškog kluba je potvrda da Vucic radi za interes Srbije 👏👏👏
Odesa
(надежда, вера и л)
28. јул 2022. у 09.22
БРОД ТОНЕ ПАЦОВИ БЕЖЕ Илиев напустио Партизан, дистанцира се од Вучићевог Вучелића

https://srbin.info/sport/brod-tone-pacovi-beze-iliev-napustio-partizan-distancira-se-od-vucicevog-vu celica/
Odesa
(надежда, вера и л)
28. јул 2022. у 10.06
Stolica: Ko će da me smeni?

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/partizan/stolica-ko-će-da-me-smeni-po-zgradama-dobijam-poruke-podrske-s amo-neistine-iznete-o-ilievu/2022072811203390498

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.