Дискусије : Навијачи

 Коментар
Руси врше удар на Пеналтизан
Odesa
(надежда, вера и л)
26. јул 2022. у 06.09
...значи, планетарна и галактичка завера потив поштењачина и праведника из пеналтизана је евидентна.
ево и Руси се укључили у ову заверу да се сруши пеналтизан, клуб са толико освојених вицешампионских титула и осталих китула:

Rusi tvrde da je sve gotovo za novi udarac Partizanu: Zdjelar ide u CSKA, crno-belima vezane ruke
Ruski „Šampionat” piše da je dolazak Saše Zdjelara u CSKA već gotova stvar.
- Moskovski CSKA dogovorio je sa Partizanom transfer 27-godišnjeg srpskog defanzivca Saše Zdjelara iz beogradskog Partizana. Ovo je našem portalu potvrdio izvor upoznat sa situacijom. U bliskoj budućnosti, posao će biti konačno zaključen, a sa igračem će biti potpisan ugovor - piše ruski sajt.

Zdjelar ima izlaznu klauzulu od 500.000 evra i to je suma koja je dovoljna da se transfer zaključi, a da Partizanu budu vezane ruke. Z

- Saša Zdjelar je šampion sveta u omladinskim selekcijama u sastavu reprezentacije Srbije do 20 godina. Zajedno sa Partizanom, fudbaler je dva puta osvojio Kup Srbije. U julu 2020. defanzivac je prvi put u beogradskom klubu nosio kapitensku traku. Ukupno, igrač ima 197 mečeva za Partizan, šest golova i 21 asistenciju. Zdelar je sa Olimpijakosom postao šampion Grčke u sezoni 2015/2016. Za klub iz grada Pireja defanzivac ima 28 utakmica i jedan gol - predstavio je ruski sajt Sašu.

Ukoliko se desi da Zdjelar napusti klub, Partizan bi na poziciji zadnjeg veznog ostao samo sa Ljubomirom Fejsom i novajlijom iz Kristijanom Belićem. U prethodnom periodu kao zainteresovani za kapitena vicešampiona Srbije spominjali su se Malme i Tuluz ali sada je kao glavni kadnidat za njegovo dovođenje iskočio CSKA.

Nedavno je redove moskovskog kluba pojačao i doskorašnji desni bek Zvezde, Milan Gajić, a njegovim stopama mogao bi da krene i Zdjelar koji je u Partizan stigao pre četiri godine iz Olimpijakosa.
windy-chicago
(windy-chicago)
26. јул 2022. у 08.08
Ahahahahahahahahahahaha
Odesa
(надежда, вера и л)
26. јул 2022. у 08.42
...хахаха Бушииии, хахахахахах бушиииии
srbo001
(FUDBALER)
26. јул 2022. у 11.03
Zdjelar,najkorisniji igrac prvaka svijeta. Najbolji defanzivni srednji igrac terena ,već dugo godina. Gde on ide ,uvek se osvajaju titule. On zasluzuje najmanje 100 miliona ugovor. Nemoguće mu naći zamenu.
Odesa
(надежда, вера и л)
26. јул 2022. у 13.43
Gde on ide ,uvek se osvajaju titule

хахахахах...само је с пеналтизаном био изузетак. Ту су се освајале китуле.
100 милиона ???
Ма `ајде, то је мало. 200 најмање...хахахаха Бушииии
srbo001
(FUDBALER)
26. јул 2022. у 13.46
Predlaga sam Pixiju da igra umesto Gudelja, jer ovaj ercegovac se zaljubi u onu cerku od Amazonke.Ima je puno ljepse cure u ercegovini a i igra bi bolje. Zato, Zdjelar zadnji vezni u repku.
Odesa
(надежда, вера и л)
26. јул 2022. у 13.55
...и шта ти је Пикси рекао на твој савет ? `оће ли ти дати место саветника у репки ?
Ако Здјелар уђе у репку онда и ти идеш с њим у пакету ?

ŽESTOKO Rikarda neće niko, prodali bi ga da mogu! Sve golove koje je on dao, dao bih i ja!
Partizan je počeo da štuca već na startu šampionata. Posle pet uzastopnih sezona bez titule ni ova šesta nije obećavajuća. Već sada, posle samo tri kola, crno-beli za večitim rivalom zaostaju četiri boda.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Poraženi ide na Partizan… Kvota naše kladionice na pobedu Midtjilanda protiv AEK-a je 1.93. Meč u Larnaki počinje u 17:30.

Bivši predsednik kluba iz Humske, za čiji mandat je Partizan osvojio šest uzastopnih titula, Dragan Đurić, nije zadovoljan onim što je imao prilike da vidi na početku novog prvenstva. Smatra da je klub trebalo da zadrži mladog Marka Milovanovića, a da proda Rikarda Gomeša. Nije zadovoljan kvalitetom Gomeša…

– Ono što sam pričao o Rikardu, stojim iza toga! Neće ga niko! Prodali bi oni njega, da mogu. Sve golove koje on dao, dao bih i ja! Da sam na njihovom mestu, forsirao bih našu decu i napravio tim. Sledeće sezone imao bih osovinu ekipe. Doveo onda ono što mi treba. Prave igrače – rekao je Dragan Đurić za Kurir.

Izneo je još kritika na račun sastava Partizana.

– Ovo sa Belićem, to nije Partizan! Pre tri godine imali smo 13 povratnika, sve penzionere i ranjenike. Šta Partizan ima od Fejse? Ko odgovara za njegov transfer jer znam da ima veliku platu. U moje vreme bio je sjajan igrač, sada to nije slučaj – izjavio je Dragan Đurić
srbo001
(FUDBALER)
26. јул 2022. у 14.11
Djuric je stara komunjara i zato smo ga i izbacili.
Pixiju mogu da predlozim,ali on pravi odluke i zato je najbolji.
Odesa
(надежда, вера и л)
26. јул 2022. у 14.16
...Аууу смрдо, ал` си скроман. А што јест`-јест`, пикси ис д бест.
А д бест је зато што је - ЗВЕЗДАШ.
srbo001
(FUDBALER)
26. јул 2022. у 17.40
Pixi je najveci igrac koji je ikad igrao za vas . Ali ste ga proterali sa Marakane ,kao zadnja rupa na sviralu.
A za onog mladog zadnjeg(Erakovic) defanzivca,kaže meni, oni samo oce da ga proture ,kao da mu dam da igra jednu utakmicu za Srbiju i lakse će se prodati. A mali ne zna da zaustavi loptu. Rupa u timu.
Zapalili mu kucu, međutim ovaj put nisu smeli ,jer oce da ga iskoriste. Legenda našeg fudbala. Dva crvena za Terzu.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.