Дискусије : Навијачи

 Коментар
Slovenija-Srbija 2-2
TC-64
12. јун 2022. у 16.55
Koliko sam bio srećan posle prvog poluvremena toliko sam besan sada posle utakmice. Glupost, nevidjenu glupost smo sebi dozvolili. Ovo je moralo da se dobije. Zasluzuju samare za ono sto je bilo u drugom poluvremenu.
Da ne govorim o sudiji koji je tolerisao njihove bogibeljne startove morao ej da pokaze makar jedan crveni. Mitrovica naravno mogu da ruse u 16 metara 2 igrača bez ikakve kazne. A kako to i može biti kada im sedi yebeni Ceferin u lozi. Pa zar pred njim da izgube? Ovim smo po meni definitivno izgubili sansu za prvo mesto. Glupo izgubljeni bodovi. I bas sam besan zbog ovoga!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
12. јун 2022. у 21.31
ipak je lakse kad se setis da su gargani pofafali dve kitule ove sezone u fudbalu i jednu u kosarci hahahahahahahahahahahahahahaha
toronto1
(samo posteno)
12. јун 2022. у 22.57
Prvo poluvreme fenomenalno. Znaci nisu znali gde se nalaze. Možda je Piksi trebao da promeni nešto posle prvog gola slovenaca. Ljudi su krenuli sa dva napadaca i napravili smo dva kiksa. Pogotovo drugi go, gde je Pavlovic pokusao da napravi ofsajd zamku, ali nema zamerki. Opet možemo mi da dobijemo i svedjane i norvezane, a i igrači će biti u punoj formi i odmorniji u septembru. Na kraju i da ne budemo prvi i to nije kraj sveta. Spremamo se da na Svetskom Prvenstvu budemo pravi. Ipak i dalje verujem da su Tadic, Kostic i Sergej Milinkovic najjača sredina terena, pored svih ovih varijanti koje smo isprobali u ove 4 utakmice. Voleo bih da cesce vidimo Maksimovica umesto Gudelja u startnoj postavi.
TC-64
13. јун 2022. у 04.23
Ne znam šta se desilo u poluvremenu, ali nadam se da se ovakvo drugo poluvreme vise neće ponoviti. Takvi padovi skupo kostaju. Osim toga Pavlovic ne uliva poverenje sa svojim ponekad cudnim i nepreciznim dodavanima kojima dovodi gol u opasnost. Slazem se da bi Gudelj mogao malo da odmosri.
Inače sanse stvaramo ali morali smo još makar jedan god da damo. isti oseca kao posle prve utakmice protiv Norveske. Da smo dali još po gol u obe utakmice sada bi drugacije stanje bilo na tabeli.
semperaliquem
13. јун 2022. у 06.02
Прво полувреме највиши светски ниво.
И Павловић је грао одлично.

У другом Словенци почињу да бују, судија жмури а наши се тренутно склањају и долази до пада.

Нисам ја узалуд страховао пре утакмице.

Сва три знака су била могућа на крају.
Словенци потцењивани до безобразлука.
TC-64
13. јун 2022. у 06.29
Oni su igrali zato što smo im mi to dozvolili, a ne zato stu ne znma koliko kvalitetni.
D-Man
(Analyst)
13. јун 2022. у 09.10
Нема ту пуно филозофирања. Након 4:1 у Београду и феноменалног првог пролувремена у Љубљани, наши су се опустили и потцењивачки ушли у друго полувреме. То их је коштало.

Судија јесте био лош и Словенци су требали добити бар још 5 жутих и бар један црвени али ми смо, ипак, сами криви.
keser
(Тешем букве)
13. јун 2022. у 15.42
Исто мислим да је било батинања од стране Словенаца.

Ево вечерас Хрвати добише пенал а Митровић и Тадић нису ни фаулове за много озбиљније прекршаје.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.